Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie masz doś z ravi s1 i s2 i dałeś ciała ..

Takie pisanie wymiata :D

Pierdolisz, większość serwerów nawet ddosa nie dostaje, a ddos to jedynie ich marna wymówka bo po prostu mają bałagan na serwerze, jak ma być off to będzie jak on to będzie proste, nic tu nie trzeba wróżyć  ;)

­

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko musi wejść w obieg, w ruch, zacznie się handel zmianki wejdą w sprzedaż i będzie tego sporo jak na harda oczywiście, zobaczysz. Jednemu z 50 dropnie 15 zmianek, drugiemu 20, trzeciemu 10 i tak to moze być. Jeden zbonuje eq i posprzedaje parę zmianek drugi zaś stwierdzi ze nie bedzie bonował tylko sprzeda zmianki i kupi zbonowane. Najpierw niech serwer ruszy porządnie na dobry tor i wtedy się zacznie wszystko układać rynek itp.

Ps. Dziwne żeby z 50 szkat dropiło 40 zmianek no ku*wa.. ^^

Tak tylko typ na filmie mówił że jedna szkata dropiła co 15-20 minut expa na becie

Opublikowano

Takie pisanie wymiata :D

Pierdolisz, większość serwerów nawet ddosa nie dostaje, a ddos to jedynie ich marna wymówka bo po prostu mają bałagan na serwerze, jak ma być off to będzie jak on to będzie proste, nic tu nie trzeba wróżyć  ;)

­

Ok Techniku  dziękujemy  za informacje 

Opublikowano

Tak tylko typ na filmie mówił że jedna szkata dropiła co 15-20 minut expa na becie

Chłopie to się  tak wydaję teraz wbiłem do gry wziałem grupkę i mi wyleciała a byłem na serwerze 3 minuty dosłownie albo 2 nawet. Szkaty dropią również ze wszystkich półbosów lecz z nich nie jest 100% na drop, od best kapitana

(bosów) jest Seta. Nie ma o czym dyskutować wydaję mi się, że oni dobrze wszystko przemyśleli i jak na harda jest bardzo dobrze wszystko przemyślane i zrobione.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Jak przełożą start na jutro to się załamie, ruszajcie nawet o północy ! :D

O ile wiem to serwer już wystartował i teraz aktualnie jest off.

Opublikowano

Jak przełożą start na jutro to się załamie, ruszajcie nawet o północy ! :D

Serwer już ruszył.. Więc nie będą niczego raczej przekładać tylko włączą serwer jeśli tylko to będzie możliwe.

Opublikowano

Mnie to bardziej ciekawi kiedy strona będzie działać żeby można było przed włączeniem servera chociaż konto założyć ;)

Opublikowano

Pozdrawiam

9im2oy.jpg

aha i jeszcze

cuxl61.jpg

Marna prowokacja, czekaj sobie na ten swój śmieszny serwer, a tu się nie udzielaj ;)
Opublikowano

Pozdrawiam

9im2oy.jpg

aha i jeszcze

cuxl61.jpg

Uśmiałem się, że hohoh. Beta testerze Antarisa, jak tacy ludzie jak ty będą testować Antarisa to takiej informacji można się spodziewać, bez pozdrowień. 

@Weles

Zarzuć jakieś info żeby uspokoić trochę ludzi. 

Opublikowano

Dla beki to wrzucilem i nie ja jestem autorem, Nawie to bardzo dobry serwer i zagram na nim jak najbardziej :D

Ale tam nie ma żadnej beki. :/ No chyba, że chodzi o to "graczą".

Opublikowano

Dla beki to wrzucilem i nie ja jestem autorem, Nawie to bardzo dobry serwer i zagram na nim jak najbardziej :D

Marna Prowokacja :D 

Opublikowano

Wiadomo up ze Nawie to jeden z nabardziej oczekiwanych projektow, dlatego konkurencja robi wszystko aby serwer nie zostal wlaczony.

Posmiac sie mozna przed startem, kazdy normalny wie ze te ssy to fake sa ;).

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Pozdrawiam

9im2oy.jpg

aha i jeszcze

cuxl61.jpg

Hahah no Ty to śmieszek jesteś, całkiem dobry żart jak na poziom ludzi z tego waszego serwerka, lepiej martw się czy was wystartuje bez problemu :D :D :D :D

Kiedy jakieś informacje oficjalne? 

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

wtedy Makin lałby pytongiem po czołach  :makka:

<3

Co do serwera myślę, że warto poczekać bez spin :P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...