Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ogarniam administracji. Jak można być takim ulungiem i dać tak dupy. Wiedzieliście, że będzie dużo osób i nie potrafiliście kupić dobrej maszyny bądź jej dobrze skonfigurować. 

Opublikowano

A tak wogóle chciałem zapytać, jak ze zmiankami? Na YT jest film z beta-testów że ani z metków, ani z bossów nie dropią tylko ze szkatek serwerowych gdzie gość otworzył 50 i dostał 15 zmianek.

Opublikowano

Na tym szczeblu nie jest to kwestia maszyny tylko ataków , dziwicie dlaczego wasze januszowe serwery tak świetnie wytrzymywały DDOSY. To nie były DDOSY tylko matka kotlety w mikrofalówce odgrzewała i 2000 watt ciągnęła i problem z prądem był :D , tutaj z góry wiedzieli co to za ekipa , jakie maja możliwości itp. Masakrycznie im uprzykrzają gre. Spoko loko jutro pogramy 

Opublikowano

co tu sie zastanawiać, robią sporą konkurencje i są tego skutki. ataki ustaną jak te pajace się znudzą, mam tylko nadzieje, że w nocy jeszcze pogram ;d

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

A tak wogóle chciałem zapytać, jak ze zmiankami? Na YT jest film z beta-testów że ani z metków, ani z bossów nie dropią tylko ze szkatek serwerowych gdzie gość otworzył 50 i dostał 15 zmianek.

Dropią podobnie jak na ravii także spokojnie.Koleś nie grał na żadnym z serwerów i sie nie zna.Ja uważam, że zmianki będą dobrze dropić i spokojnie idzie sobie hp wbić w itemach także spokojna głowa.Wyjdzie w praniu.

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Posiadamy najlepszą indywidualną ochronę przed wszelkimi atakami typu DDoS z datacentrum w Polsce.
Oczywiście żadne zabezpieczenia nie dają 100% ochrony przed tego typu atakami, dlatego nie można wykluczyć, że na początku zanim system zweryfikuje i odetnie wszystkie skierowane w nas ataki, serwer może nie działać prawidłowo przez pierwsze kilka godzin/dni i mogą być problemy z dostępem na stronę gry czy wydłużonym czasem logowania do gry a na lagach kończąc - może tak być, lecz nie musi i to tylko na samych początkach od startu.
Sam serwer gry jest zabezpieczony przed różnymi włamaniami do baz danych i innymi błędami.

Opublikowano

Wszystko musi wejść w obieg, w ruch, zacznie się handel zmianki wejdą w sprzedaż i będzie tego sporo jak na harda oczywiście, zobaczysz. Jednemu z 50 dropnie 15 zmianek, drugiemu 20, trzeciemu 10 i tak to moze być. Jeden zbonuje eq i posprzedaje parę zmianek drugi zaś stwierdzi ze nie bedzie bonował tylko sprzeda zmianki i kupi zbonowane. Najpierw niech serwer ruszy porządnie na dobry tor i wtedy się zacznie wszystko układać rynek itp.

Ps. Dziwne żeby z 50 szkat dropiło 40 zmianek no ku*wa..^^

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...