Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boze niedlugo odpalą co wy przeżywacie tak.... rozumiem że macie tylko czas do niedzieli bo potem macie szkołe ale się ogarnijcie xD

Dla przykładu ja mam pracę od poniedziałku do piątku, a po niej jestem zbyt zmęczony na grę, więc zostają weekendy na rozluźnienie. Nie postrzegaj wszystkich jako "dzieci".

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Dla przykładu ja mam pracę od poniedziałku do piątku, a po niej jestem zbyt zmęczony na grę, więc zostają weekendy na rozluźnienie. Nie postrzegaj wszystkich jako "dzieci".

Wiadomo że nie każdy ale wiesz o co mi chodzi i większość płaczących to dzieci bo ktoś raczej dorosły emocionalnie rozumie że są ddosy itd i ma chwile aby poczeka (jest cierpliwy) :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

boze niedlugo odpalą co wy przeżywacie tak.... rozumiem że macie tylko czas do niedzieli bo potem macie szkołe ale się ogarnijcie xD

Napisałem to ponieważ admin napisał że działa i jest to mój jedyny post napisany pod tym tematem... i odrazu zostałem zchejcony jako dziecko które nie może się doczekać niewiadomo  czego

Opublikowano

Troche się też dziwie bo ravia miała w uj ddosów i stała na lagach ale stała xD  Ale nic czekamy ;)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

mnie to zastanawia co jest nie tak z tymi skillami , troche żenada z waszej strony :/ 

Yop, po wybraniu smoka dostałem healera. Niby mogę zrobić 2 postać ale nick już wybrany dla buffa a żeby cofnąć potrzeba kase której nie ma.

Opublikowano

Yop, po wybraniu smoka dostałem healera. Niby mogę zrobić 2 postać ale nick już wybrany dla buffa a żeby cofnąć potrzeba kase której nie ma.

nie jesteś jedynym przypadkiem, No cóż , myślę że po prostu to naprawią po powrocie , także nie chce zmieniac nicku. :)

Opublikowano

Zaczekajmy aż uporają się z atakami, a później można im zgłaszać takie błędy.

Opublikowano

Moze @Weles w takim razie najawyzszy czas zainwestowac w jakies reverse proxy?

hahha. Odezwal sie ten co ma 50 online. Ty nawet nie wiesz co to sa przeciazenia:D

Opublikowano

Zaczekajmy aż uporają się z atakami, a później można im zgłaszać takie błędy.

Najpierw niech postawią stronę a później serwer. Mam załadowane sporo SM dzięki którym biegałbym już na 15-20 lvl a tak przed off zostałem na 6

Opublikowano

Płacz,płacz i tylko to tu widzę !! Kurdę ile wy macie lat co po niektórzy ? Zachowujecie się jak stado dzieciaków którym obiecano lizaka . Poczekajcie cierpliwie,a nie piszecie bezsensowne posty które nic nie wnoszą ,

Opublikowano

Sm Drogie? Musze zakupic na 200 sm

Koło 60 zł Cię wyjdzie.

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

Płacz,płacz i tylko to tu widzę !! Kurdę ile wy macie lat co po niektórzy ? Zachowujecie się jak stado dzieciaków którym obiecano lizaka . Poczekajcie cierpliwie,a nie piszecie bezsensowne posty które nic nie wnoszą ,

Na pewno napisanie tego postu coś zmieni.

Opublikowano

Ten ziomek co mówi ,że ravia nawet na lagach stała to chyba tam nie grałeś kolego :D Ravia s2 na starcie była grywalna tylko od 23 do 8 rano xD W innych godzinach lagi i wywalanie serwera to był chleb powszedni :D Dopiero po zakupie o wiele lepszej maszyny dało się jako tako grać :P

Pozdrawiam wszystkich graczy Nawie :D Też chciałbym mieć czas na tak dobry serwer ;) 

Opublikowano

Sr Ja za 200 Zł zaladuje

170 Sm to jakieś 31 zł przez Sms. Przelewami nie patrzyłem.

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

Ten ziomek co mówi ,że ravia nawet na lagach stała to chyba tam nie grałeś kolego :D Ravia s2 na starcie była grywalna tylko od 23 do 8 rano xD W innych godzinach lagi i wywalanie serwera to był chleb powszedni :D Dopiero po zakupie o wiele lepszej maszyny dało się jako tako grać :P

Pozdrawiam wszystkich graczy Nawie :D Też chciałbym mieć czas na tak dobry serwer ;) 

Ravia 7 k graczy tutaj na 100% nie ma tyle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...