Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najpierw niech postawią stronę a później serwer. Mam załadowane sporo SM dzięki którym biegałbym już na 15-20 lvl a tak przed off zostałem na 6

Nie wiem czy wiesz ale strona jest celowo wyłączona.Jak skończą sie ataki i wszystko będzie w normie to i strona będzie.Spokojnie :)

Ludzie to jest start serwera, zawsze tak jest, że konkurencja nie śpi, a wy co chwile jak to serwer nie działa i jaki on jest stabilny.Wszystko sie ustabilizuje to pogramy, kwestia czasu ^^

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Ten ziomek co mówi ,że ravia nawet na lagach stała to chyba tam nie grałeś kolego :D Ravia s2 na starcie była grywalna tylko od 23 do 8 rano xD W innych godzinach lagi i wywalanie serwera to był chleb powszedni :D Dopiero po zakupie o wiele lepszej maszyny dało się jako tako grać :P

Pozdrawiam wszystkich graczy Nawie :D Też chciałbym mieć czas na tak dobry serwer ;) 

Typowy Polak zamiast życzyć powodzenia serwerowi na którym może grać sporo osób to go hejtujesz :) .

Opublikowano

7k? ładnie sobie dodałeś, na ravii było do 3-4k na starcie później zostało z 100 :)

@ Wiadomo kiedy serwer online?

Pisze tutaj o S2 i nawet teraz nie gra 100 

Opublikowano

Ravia 7 k graczy tutaj na 100% nie ma tyle :D

:v  :yay:  :yay:  :yay:  :lenny:  :lenny:  :v  :v  :v  :v  :v

O K***A XDDD 7K XDDD 

Moze z 2/3k a potem 100 -50 ;d

55381514166733279449.gif

Opublikowano

7k? ładnie sobie dodałeś, na ravii było do 3-4k na starcie później zostało z 100 :)

@ Wiadomo kiedy serwer online?

no to beka bo na ravi 1k osob jest ale ok 

Co z nawia ?

Opublikowano

Dla tych co nadal nie mają klienta:

xyz

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Zamiast oszczedzac lepiej zainwestowac pare zloty wiecej w zabezpieczenia, chyba ze caly hajs na wakacje w albani przesraliscie za poprzednie serwy

Ale przeciez kto by sie spodziewal atakow :D

Opublikowano

Pisze tutaj o S2 i nawet teraz nie gra 100 

Wiesz no ja grałem 2 tygodnie temu na ravii i jakoś handlowałem itp i było 1,5k+ :)

Także wiesz no ravia napewno będzie miała mniej graczy przez Nawie ale to jest normalne.

@topic Do którego lv można zmieniać skille ? 30lv tak jak normalnie ? 

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Lepiej zróbcie drugą stronke aby do rejestracji taka 5 minutowa i patchera pod to podepnijcie tez bo nie wiadomo kiedy ddosy ustana

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Jeśli ktoś nie zagląda na fanpage...https://mega.nz/#!fgFSDJyb!RCdxKWGkklnU42AtEZIykgnFZmFkZfqb1dsAlLFQf1Y Jeśli ktoś nie pobrał wcześniej klienta to tutaj wrzucamy linka żeby mógł to zrobić w międzyczasie aż miejmy nadzieje uporamy się z wszystkimi problemami. Prosimy jeszcze o trochę cierpliwości serwer będzie działał nie ma znaczenia co konkurencja zrobi żeby to uniemożliwić pozdrawiamy i przepraszamy za problemy 

Emotikon smile

Często pada pytanie kiedy serwer zostanie uruchomiony ale niestety nie możemy wam podać konkretnej godziny bo nie chcemy mówić czegoś co może okazać się nie prawdą. Pracujemy razem z serwerownią nad tym problemem same ataki DDoS to nie wszystko na stronę wchodzi po prostu tyle ludzi że to też ma swoje negatywnie/pozytywne działanie Emotikon wink W każdym razie serwer będzie działał macie więcej niż pewność że tak będzie.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Jeśli ktoś nie zagląda na fanpage...https://mega.nz/#!fgFSDJyb!RCdxKWGkklnU42AtEZIykgnFZmFkZfqb1dsAlLFQf1Y Jeśli ktoś nie pobrał wcześniej klienta to tutaj wrzucamy linka żeby mógł to zrobić w międzyczasie aż miejmy nadzieje uporamy się z wszystkimi problemami. Prosimy jeszcze o trochę cierpliwości serwer będzie działał nie ma znaczenia co konkurencja zrobi żeby to uniemożliwić pozdrawiamy i przepraszamy za problemy 

Emotikon smile

Często pada pytanie kiedy serwer zostanie uruchomiony ale niestety nie możemy wam podać konkretnej godziny bo nie chcemy mówić czegoś co może okazać się nie prawdą. Pracujemy razem z serwerownią nad tym problemem same ataki DDoS to nie wszystko na stronę wchodzi po prostu tyle ludzi że to też ma swoje negatywnie/pozytywne działanie Emotikon wink W każdym razie serwer będzie działał macie więcej niż pewność że tak będzie.

obawiam sie ze dopiero kolo 24 pogramy jak troszke ruch sie uspokoi...

Opublikowano

Dobra poczekam do jutra może sie uspokoi xD tym co wbija miłej gry życze xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

i już tego nie będziesz miał bo cofneli wszystko do zera <3:) 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...