Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Endymion masz świetny serwer ale to nie jest temat vesterisa.... Stary lubię cię ale nie zniżaj się do poziomu ludzi co reklamują swojego harda na plu.

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem co sie dzieje z tym forum .... Endymion spami w prezce kazdego harda ze jest chu***y oraz zaprasza na swoj... nie doslownie ale to robi

kazdy inny musialby robic 3/4kont dziennie tyle by banow lecialo..

56096062140461666809.png

Opublikowano

Wbijam, czy legalne jest podmienianie plików np. nie podoba mi się set do expa to sobię go podmienie na jakiś inny :D

Podmiana plików jest zabroniona

Wbije na start. Tylko ten drop... Zgaduje że będzie taka sytuacja ze będę chciał sobie ulepszyć tygre pójdę dropic ulepki na 15lv i skończę na 25 z jednym ulepszaczem, i tak się skończy moja przygoda z serwerem

Ulepszacze dropią dobrze z rękawicą jak i bez sprawdzałem :)

nie wiem co sie dzieje z tym forum .... Endymion spami w prezce kazdego harda ze jest chu***y oraz zaprasza na swoj... nie doslownie ale to robi

kazdy inny musialby robic 3/4kont dziennie tyle by banow lecialo..

Jak ma się znajomości z Adminami to co się dziwić

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Ci którzy szukają minusów w setach broni na prawdę nie mogą czegoś się innego przyczepić? 
Lepiej mieć inne, niż takie jak wszyscy. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Ci którzy szukają minusów w setach broni na prawdę nie mogą czegoś się innego przyczepić? 

Lepiej mieć inne, niż takie jak wszyscy. 

Brawo, aż dziwne że na tym forum jeszcze ktoś potrafi mózgu używać ahhh :D

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Nom, a teraz porównaj technicznie oba serwery. Masz pretensję do balmory, bo nie ma graczy tam? To wina administracji? 

Pamiętaj też, że balmora nie miała takiego idioty jak isamu jako reklamy, który bądź co bądź jednak ściągnął na swój serwer masę gimnazjum i podstawówki. Oni nie grali tam dlatego, że świetny serwer, tylko dlatego że to serwer ich guru. 

Nie porównuj nieba do ziemi. 

Ostatni mój post tutaj, bez odbioru.

z ta gimba nie jest tak jak mowisz, u nas dorosla ekipa poszla tam tylko dlatego (na ravie s2) bo jest stabilina, mowie oczywiscie o koncu sierpnia jak startowala, nie lubimy isamu i mamy w dupie jego reklame. Nie lubimy ze wzgledu ze robi wode z mozgu gimnazjalistom jak to fubu go nie ojebal, ciekawe gdzie ma dowody haha. Dla przykladu na twoim vesterisie endy w DT (porownuje taki sam 1 spot na vesterisie i na navie) mam 25-30 fps z wielkimi spadkami a na nawie trzyma mi sie to w okolicach 60 wiec chyba jednak klient ma znaczenie? 

Opublikowano

Czepiacie sie seta broni i zbroi na jakiś tam lvl a kompletnie nie zwracacie uwagi na to jak stabilny może być ten serwer. Nawie to będzie klasa sama w sobie, typowy serwer klimatyczny z dużą ilością graczy. Gość sie zna na rzeczy. Nie gadajcie głupot, tutaj reklama sama sie nakręci. Pozdro

Opublikowano

To już nie starczy reklamy przez pompateam trzeba na mpc forum się reklamować ? 

A kto Ci powiedział że oni są chętni reklamować serwer metina? Chyba tym lepsza reklama serwera tym lepiej , mpc forum odwiedza multum graczy więc.. 

Nie rozumiem tej waszej cebulackiej niechęci ..

Opublikowano

Z tego co wiem, to forum jest dla każdego więc każdy ma prawo reklamować serwer.. z resztą, nawet jeśli mają ten teamyt i tak im marne Mpc nie pomoże, zobacz ile serwerów się wybiło bez pomocy mpc i jakoś do dziś stoją ładnie. Nie wiem co się tak dopier.dalacie do tego serwer-a. Kuźwa czekacie za tym Antaris a uj wie czy wgl to wystartuje a bronicie go i boicie się konkurencji jak nie wiem co. Nie wiem czy Was już przekupują czy co? Aż boję się pomyśleć co będzie jak ten Antaris wystartuje, chyba bedziecie hejtować każdy serwer bo zaczęło sie to od kiedy Administacja mpc zaczęła tworzyć Swój projekt chyba już 100 serwer..

@topic u ilu osób macie reklamę i czy będą zapisy na beta?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Będzie ciekawie ludzie chwalą teraz server bo jest za co w sumie - zapowiada się ciekawie. A jak wystartuje i będzie opóznienie i ddosy to ludzie zaczną pisać inaczej :D

Opublikowano

A ty gdzieś tu widzisz członków POMPA GOWNO TEAM ? To coś nie ma nic wspólnego z tym serwerem

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Endymion znajomosci z adminami na mpcforum to może hejcic co chce i kogo chce,żadnego harda nie poleca a wychwala swój serwer :D Tyle znaczkow z warnów widzialem koło jego postów że juz dawno kilka razy bana by miał,ale robi to dalej,ale niech idzie na swojego srajsterisa gdzie od 2 czy 3 miesięcy dodaje nowy set,zupełnie na ice run na Rav**  B) Ale i tak powie że przemyslane wszystko,dlatego to tyle trwa :/

Polecam,zagram,Weles nie słuchaj go bo dupka boli ze konkurencja startuje :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Endymion znajomosci z adminami na mpcforum to może hejcic co chce i kogo chce,żadnego harda nie poleca a wychwala swój serwer :D Tyle znaczkow z warnów widzialem koło jego postów że juz dawno kilka razy bana by miał,ale robi to dalej,ale niech idzie na swojego srajsterisa gdzie od 2 czy 3 miesięcy dodaje nowy set,zupełnie na ice run na Rav**  B) Ale i tak powie że przemyslane wszystko,dlatego to tyle trwa :/

Polecam,zagram,Weles nie słuchaj go bo dupka boli ze konkurencja startuje :D

Ej, ale an c**j się wypowiadasz skoro nic nie wiesz? 

Przecież on ma wszystko na tiptop, ale to gracze nie chcą żadnego update.

Ja nie jestem z żadnej konkurencji, a jednak hejtuje, więc co wy na to?

Opublikowano

Przecież on ma wszystko na tiptop, ale to gracze nie chcą żadnego update. A 115 lvl z tym setem jest od startu, wiec rzeczywiście co 2-3 miesiące dodaje nowy set.

naucz sie czytac ze zrozumieniem :)

napisal  :gdzie od 2 czy 3 miesięcy dodaje nowy set  :)

a nie co 3 miesiace nowy set :)

Opublikowano

Przecież on ma wszystko na tiptop, ale to gracze nie chcą żadnego update.

Swoją drogą tak czy siak hejtuje wszystko inne co może byc konkurencją a swój serwer zachwala gdzie tylko może :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Swoją drogą tak czy siak hejtuje wszystko inne co może byc konkurencją a swój serwer zachwala gdzie tylko może :D

Na mpc są ludzie, którzy wiedzą że na danym serwerze nie warto grać, nie którzy tego nie rozumieją ale jak taki endy, exile czy bambus albo ktokolwiek z 'tych' osób napisze post to wierz lub nie robią dobrze

@aw skąd zdobędę broń na 70lv?

­

Opublikowano

Zawiść ludzi na tym forum przekroczyła już wszelkie granice...

Ludzie Asig sam sobie zasłużył na swoją renomę i to żeby być wiarygodnym, co o wielu "twórcach" serwerów metina nie można powiedzieć. Zarzucacie mu, że isamu go wypromował, ale to on szukał DOBREGO technika na serwer i go znalazł, to była korzyść dla obydwu i nie dziwne, że z niej skorzystał. Mogę ze spokojnym sumieniem powiedzeć, że zagram na Nawie, bo wiem że to będzie dopracowany serwer. W przypadku innych techników to jak wróżenie z fusów, często można start porównać z otwieraniem ładnie zapakowanego gówna, gdzie po starcie jest zonk.

Co do Endymiona to go szanuję, za Vesterisa na którym fajnie mi się grało przez długi czas, ale traci w moich oczach przez takie wypowiedzi. Lepiej zajmij się swoim serwerem, i nie chodzi mi o to, że jest niedopracowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...