Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To samo co kolega up, open beta czy tylko dla "wybrańców"?

Beta chyba nadal trwa ale z tego co wiem to klienta dostali tylko nieliczni jednak jeżeli byś dostał klienta i się zarejestrował to byś mógł uczestniczyć w nich taka trochę pół open-beta bo trzeba być trochę chytrym aby się dostać :D 

To samo co kolega up, open beta czy tylko dla "wybrańców"?

Beta chyba nadal trwa ale z tego co wiem to klienta dostali tylko nieliczni jednak jeżeli byś dostał klienta i się zarejestrował to byś mógł uczestniczyć w nich taka trochę pół open-beta bo trzeba być trochę chytrym aby się dostać :D 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

a tą ravie zamkną czy zostawią wrak?

A co ma jeden serwer do drugiego ? Nic nie ma więc wypowiadaj się o serwerze którego temat dotyczy albo tego nie rób w ogóle jeśli nie potrafisz.

Co do reklamy to serie min. u :

-NoPerfectGames

-TheMrZalegalizowany

-Bulioners

-BubbexStudio

-Musk

-AdaśBambi

-MasterPiroMT2

-xEvilBadDay

-1st

-WeeZyHakeR?

Inni..

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Tzn że mamy rok 2016 a wy nadal src nie uzywacie? Bo tak mozna wywnioskowac po prezentacji

@__KizioRCK__

Przez takich cymbałów jak Ty coraz mniej osób robi serwery bo nie chce im się wysłuchiwać takich debili.

Dla Ciebie SRC to tylko 4 strony w eq, a jakoś od 2009 roku nikt nie narzekał aż do 2015, że są 2 strony w eq itd.. Żenada..

Opublikowano

@__KizioRCK__

Przez takich cymbałów jak Ty coraz mniej osób robi serwery bo nie chce im się wysłuchiwać takich debili.

Dla Ciebie SRC to tylko 4 strony w eq, a jakoś od 2009 roku nikt nie narzekał aż do 2015, że są 2 strony w eq itd.. Żenada..

bo to jest debil i mysli ze jest spoko. Nawie to inna bajka, to jest serwer dla koneserow, udzi ktorzy graja w metina po 10 lat a nie dla gimbazjum z jego serwera,  on tego nie moze zrozumiec. Dla niego liczy sie tylko 10000 nowosci duperelek i dochod z is

Opublikowano

Dla koneserów? Dla k***a dałnów xD Przecież to jest zwykła kopia Ravii, nie ma prawa bytu dłużej niż 2tyg, w porywach do miesiąca xD

Gdzie ty kur*wa widzisz tu kopie ravi bo jesteś śmieszny pokaż mi 10 rzeczy tutaj co są podobne do ravi ... serwer będzie stał miesiąc jesteś ku*wa śmieszny chłopcze i zaczynasz mnie rozśmieszać ...

@__KizioRCK__

Bo takie gówna się przyzwyczaiły do tych serwerów na 2 tyg to jest hard i SRC nie jest potrzebne

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Wprowadzanie jakichkolwiek zmian jest o wiele łatwiejsze z src. Przykładowo zmienianie bonusów w pasach u NPC dla mnie to jest śmieszne, robienie wszystkiego przez questy i liby. Skoro dla was jakiekolwiek zmiany są złe to dlaczego tu są pasy? Jakiś edytowany system konny itd... Można sobie ułatwić życie, ale tacy gamonie jak wy tego nie zrozumiecie. Sam argument, że serwer bez src to s**t jest słaby, ale na dzień dzisiejszy administracja powinna opanować kompilację i ułatwić sobie życie. :)

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś sztucznie nakręcany hajp na ten serwer? Nie widzę tutaj nic nowego, znam inne serwery, gdzie było włożone 200% więcej pracy w serwer, niż w ten a gra na nich 100 osób, po prostu mój mózg nie jest w stanie pojąć tego, że Weles wypuszcza serwer na, którym było już wszystko przejedzone przez ostatnie 2lata a ludzie go tak propsują, i mogę się założyć, że jakby jakiś "NN" opublikował to samo zostałbym zjechany po całości, że jak chce wypuszczać coś na rynek to niech wejdzie z jakaś nowością a nie przejada to co już było dwa lata temu, i miałby 100 graczy, nie jest to żaden hejt w stronę serwera czy samego Welesa, lecz po prostu moje zastanowienie w jakim kierunku zmierza rynek Metin2, rozumiem że "Nazwisko" w biznesie jest bardzo ważnej, ale czy ważne tak bardzo, że już produkt się nie liczy?­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś sztucznie nakręcany hajp na ten serwer? Nie widzę tutaj nic nowego, znam inne serwery, gdzie było włożone 200% więcej pracy w serwer, niż w ten a gra na nich 100 osób, po prostu mój mózg nie jest w stanie pojąć tego, że Weles wypuszcza serwer na, którym było już wszystko przejedzone przez ostatnie 2lata a ludzie go tak propsują, i mogę się założyć, że jakby jakiś "NN" opublikował to samo zostałbym zjechany po całości, że jak chce wypuszczać coś na rynek to niech wejdzie z jakaś nowością a nie przejada to co już było dwa lata temu, i miałby 100 graczy, nie jest to żaden hejt w stronę serwera czy samego Welesa, lecz po prostu moje zastanowienie w jakim kierunku zmierza rynek Metin2, rozumiem że "Nazwisko" w biznesie jest bardzo ważnej, ale czy ważne tak bardzo, że już produkt się nie liczy?­

Weles tworzy serwery na dłużej a nie na 2-3 tyg Przykład ravia s1 stała 3 lata s2 stoi od 17 miesięcy

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Bo tamte sewery sa niedopracowane, a ekipy glownie nastawione na zarobek i nic wiecj. Tu gracz ma pewnosc ze serwer nie padnie i uwierz mi ze nie kazdy lubi serwery gdzie po 2 tygodniach ma sie juz wszystko, 250 lvl, 30 setow czy niepotrzebne dodatki.

Dla koneserów? Dla k***a dałnów xD Przecież to jest zwykła kopia Ravii, nie ma prawa bytu dłużej niż 2tyg, w porywach do miesiąca xD

Cos Ci sie pomylilo. Gralem na becie jak i na ravi s1 i podobienstw duzych nie ma. Przeciez to jest metin, to chyba jasne ze wszsytkie serwery sa oparte na tym samym.

Opublikowano

Serwer na długo ze swietną administracją i dopracowane wszystko. Chyba że chcesz kolejny serwer surka pod zarobek gdzie masz wszystko w tydzien-dwa a za kolejne 2 tygodnie juz padł albo nie ma administracji ? :D

Polecam i zagram

79160594027661829163.png

Opublikowano

A byłeś na becie chociażby przez 2 minuty że masz prawo cokolwiek mówić o tym serwerze ? myślisz że w prezentacji zostało wszystko przedstawione ? że została zrobiona tak jak innych serwerów ? pokazać wszystko a w grze nie odkryjesz nic sam ? Nie, zapewne nie byłeś nawet minuty na becie nie masz pojęcia co jest na serwerze i jak słabo się prezentujesz na zajmowanej przez Ciebie randze. Jeśli oceniasz i piszesz artykuły patrząc na prezentacje to serwery firmy Surek to doskonałe rozwiązanie dla Twojej redakcji tam na okładce wszystko wygląda doskonale pico bello perfecto życzę Ci bardziej profesjonalnego podejścia do tematu bo większość z tego forum ma ograniczone myślenie. SRC dla was to 10 stron w ekwipunku, a inne silniki to syf i g****o. Virtual stoi na 2089 i możecie popatrzyć śmieszni hejterzy czy tam zagracie na jakimkolwiek gównianym odpale albo czy coś tam jest nie zrobione albo zbugowane.

86330544793874815384.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...