Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A byłeś na becie chociażby przez 2 minuty że masz prawo cokolwiek mówić o tym serwerze ? myślisz że w prezentacji zostało wszystko przedstawione ? że została zrobiona tak jak innych serwerów ? pokazać wszystko a w grze nie odkryjesz nic sam ? Nie, zapewne nie byłeś nawet minuty na becie nie masz pojęcia co jest na serwerze i jak słabo się prezentujesz na zajmowanej przez Ciebie randze. Jeśli oceniasz i piszesz artykuły patrząc na prezentacje to serwery firmy Surek to doskonałe rozwiązanie dla Twojej redakcji tam na okładce wszystko wygląda doskonale pico bello perfecto życzę Ci bardziej profesjonalnego podejścia do tematu bo większość z tego forum ma ograniczone myślenie. SRC dla was to 10 stron w ekwipunku, a inne silniki to syf i g****o. Virtual stoi na 2089 i możecie popatrzyć śmieszni hejterzy czy tam zagracie na jakimkolwiek gównianym odpale albo czy coś tam jest nie zrobione albo zbugowane.

Po pierwsze wypowiadać się mam prawo na każdy temat zauważ, że nie muszę być na becie bo w prezentacji jest wszystko opisane,a jakbyś nie wiedział to prezentacja ma zachęcić gracza do dalszej integracji serwera, tak samo idąc tym tropem nie masz prawa oceniać mnie i piastowanej przeze mnie rangi, więc proszę przemyśl to co piszesz i nie używaj sformułowań, których nie znasz znaczenia, po drugie hejterzy? wyraziłem opinie to nie jest hej, zresztą inni gracze nie mają problemu z tym, żeby normalnie mi odpowiedzieć, czy też zachęcić do gry na tym serwerze tylko, Ty pokazałeś poziom typowego "hejtera", który nie szanuje zdania innych.

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Witam. Patrząc na historie produkcji serwera i administrację również postanowiłem zawitać na serwer i zrobić w końcu konkretną serie na konkretnym zapowiadającym się stabilnym serwerze. Zapraszam serdecznie :). Z paczką zaczynamy w Królestwie Eridu ( Zielone ) :) Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do oglądania :) 

https://www.youtube.com/watch?v=0i0a0wAuvYI

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

A byłeś na becie chociażby przez 2 minuty że masz prawo cokolwiek mówić o tym serwerze ? myślisz że w prezentacji zostało wszystko przedstawione ? że została zrobiona tak jak innych serwerów ? pokazać wszystko a w grze nie odkryjesz nic sam ? Nie, zapewne nie byłeś nawet minuty na becie nie masz pojęcia co jest na serwerze i jak słabo się prezentujesz na zajmowanej przez Ciebie randze. Jeśli oceniasz i piszesz artykuły patrząc na prezentacje to serwery firmy Surek to doskonałe rozwiązanie dla Twojej redakcji tam na okładce wszystko wygląda doskonale pico bello perfecto życzę Ci bardziej profesjonalnego podejścia do tematu bo większość z tego forum ma ograniczone myślenie. SRC dla was to 10 stron w ekwipunku, a inne silniki to syf i g****o. Virtual stoi na 2089 i możecie popatrzyć śmieszni hejterzy czy tam zagracie na jakimkolwiek gównianym odpale albo czy coś tam jest nie zrobione albo zbugowane.

Tam wszystkie cheaty działają. Nie ma niczego zbugowanego, bo systemy mają od tenmy xD

tenor.gif

Opublikowano

Grałem na starym Nawie i jako, że Ravia mi nie podeszła czekałem aż ten projekt odżyje w całkiej izolacji od Ravii. Bardzo mnie to cieszy, że nie ma Isamu w tym teamie i z miłą chęcia zawitam na serwer. Pozdrawiam  :yay:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Tam wszystkie cheaty działają. Nie ma niczego zbugowanego, bo systemy mają od tenmy xD

Mogą mieć nawet od papieża Franciszka, grunt że są. Co do cheatów masz nieaktualne info.

Z metinow w m2 dropią przywołania metinow?

Srij9JT.png

Opublikowano

Mogą mieć nawet od papieża Franciszka, grunt że są. Co do cheatów masz nieaktualne info.

Z metinow w m2 dropią przywołania metinow?

Ze wszystkich metków lecą przywołania

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Może i nic zbytnio nowego, ale gwarancja stabilności i braku przekrętów ze strony administracji.

Wbije zobaczę jak się będzie przedstawiała sytuacja na starcie, polecam.

image.png

Opublikowano

a tą ravie zamkną czy zostawią wrak?

Ravia to co innego jeny to że wiąże się z jednym forum to co kogo obchodzi ravia? .. Ravia jest Isamu a od dal bananów to wątpię aby zamknął.

@topic Konie będzie trzeba robić poprzez medal konny?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ravia to co innego jeny to że wiąże się z jednym forum to co kogo obchodzi ravia? .. Ravia jest Isamu a od dal bananów to wątpię aby zamknął.

@topic Konie będzie trzeba robić poprzez medal konny?

Przez runy, masz w prezentacji napisane. 

Opublikowano

Grałem na starej Nawie, i to była perełka, ale w obecnych czasach nie wiem czy taki server ma prawo bytu. Ludzie nie chcą się zbytnio przemęczać, więc grają maxymalnie na mediumach, ew easy.

Jeśli ktoś chce faktycznie na stabilnym hardzie pograć, to tylko Nasz globalny polski server, lub WOM2 (oczywiście nie reklamuje, nie gram tam).

Ale życzę powodzenia,fajnie że chcecie zreaktywować to. Tylko do tej pory nie znam przyczyny upadku servera, bo grałem na nim chętnie , jak się nie mylę był system ulepszania fajny (kulki czerwone zielone niebieskie jakoś tak, dana ilość, zamiast zębów orka np. )

Pozdrawiam i życzę jeszcze raz powodzenia :)

Opublikowano

Poszukuje drugiej osoby to stworzenia gildii, więcej informacji na PW.

Mamy zapewniony własny kanał na ts3.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Serwer startuje 29 stycznia 2016 roku - godzina startu zostanie podana do kilku dni wcześniej.

Więc zapytam bo 2 dni do startu o której godzinie przewidywany start serwera ?

Opublikowano

Zagram <3 Moje pytania : skąd bronie 75 ? i zbrojki do expa jak zdobyć ?? :D

bronie 70 z ripa

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Będzie dostępna płatność Psc oraz paypal ?

Pytam ponieważ z tego co widzę na stronie jest sms/telefon/przelew.

Jako że dużo graczy jest z zza granicy to przydałoby się też coś dla 'Nas'

Pozdrawiam,i czekam na start :D

Opublikowano

Jakie będą dugeony? Będzie wieża orków? DT będzie prywatne?

podbijam.bedzie mozna robic solo/max z bufem? czy trzeba 3 osoby w pt?

o ktorej start?

Opublikowano

podbijam.bedzie mozna robic solo/max z bufem? czy trzeba 3 osoby w pt?

o ktorej start?

W prezentacji na pewno pojawi się dokładna godzina startu serwera. Na moje będzie 18-20. 

Opublikowano

Nic lepszego nie wychodzi przewiduje 3k ludzi na starcie 

Mam nadzieje ze PayPal bd ?

Slabo przewidujesz, na moje bedzie 1,5k-2k max.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...