Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

34083

https://web.archive.org/web/20150507174018/http://www.blackyuko.com/History.html

Jak to nie masz libów od Blacka? Jest ładnie napisane kto kupował od niego liby, ravia na liście więc przestań łgać. Zresztą, u was to wszyscy mają problem do przyznania się publicznie do kupowanych libów, śmieszne to trochę.

Po 1 to było dawno temu i ten lib był używany może kilka miesięcy (i jednocześnie po 3) kolejny raz nie czytasz co piszę bo pisałem, że w dzisiejszych czasach takie coś nie ma miejsca

Po 2 nie ja kupowałem tego liba i nawet nie znam tego gościa, załatwił tego liba niejaki Inkscape, wtedy nawet jeszcze nie było kodu source i był to lib do systemu petów.

Po 3 Ravia to nie Nawie co piszę Ci PORAZ KOLEJNY

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale balmora też jest na tej liście szefie. Nwm po co tu jakaś kłótnia techników jak liczą się gracze a nie technicy xD

Dokładnie nie ma co dyskutować, na tym forum niestety panuje taki a nie inny poziom podczas rozmów. La @Endymion na siłę będzie tutaj coś pierdolił ile tylko może bo inaczej nie potrafi, oskarżasz kogoś piszesz coś tak jakbyś miał jakiekolwiek dowody na to że druga osoba nie mówi prawdy - ale nie masz poza ssem "Ravia.eu" która to nie ma nic wspólnego z tym serwerem. Zacznij przytaczać jakieś konkretne sprawy + dowody do tego albo zamilcz i trzep tam update na którego już trochę czasu czekają na tym twoim Vesteris.

Broniąc Balmory dysmózgu odwiedź 2 serwer - pro elo Balmorę gdzie na ch1 znajdziesz 15 gracz i Ravię gdzie CH1 od 9;00 do 23 jest Busy a co to znaczy to doskonale powinieneś wiedzieć jako cudowny techniczek.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Dokładnie nie ma co dyskutować, na tym forum niestety panuje taki a nie inny poziom podczas rozmów. La @Endymion na siłę będzie tutaj coś pierdolił ile tylko może bo inaczej nie potrafi, oskarżasz kogoś piszesz coś tak jakbyś miał jakiekolwiek dowody na to że druga osoba nie mówi prawdy - ale nie masz poza ssem "Ravia.eu" która to nie ma nic wspólnego z tym serwerem. Zacznij przytaczać jakieś konkretne sprawy + dowody do tego albo zamilcz i trzep tam update na którego już trochę czasu czekają na tym twoim Vesteris.

Broniąc Balmory dysmózgu odwiedź 2 serwer - pro elo Balmorę gdzie na ch1 znajdziesz 15 gracz i Ravię gdzie CH1 od 9;00 do 23 jest Busy a co to znaczy to doskonale powinieneś wiedzieć jako cudowny techniczek.

Nom, a teraz porównaj technicznie oba serwery. Masz pretensję do balmory, bo nie ma graczy tam? To wina administracji? 

Pamiętaj też, że balmora nie miała takiego idioty jak isamu jako reklamy, który bądź co bądź jednak ściągnął na swój serwer masę gimnazjum i podstawówki. Oni nie grali tam dlatego, że świetny serwer, tylko dlatego że to serwer ich guru. 

Nie porównuj nieba do ziemi. 

Ostatni mój post tutaj, bez odbioru.

Opublikowano

34083

https://web.archive.org/web/20150507174018/http://www.blackyuko.com/History.html

Jak to nie masz libów od Blacka? Jest ładnie napisane kto kupował od niego liby, ravia na liście więc przestań łgać. Zresztą, u was to wszyscy mają problem do przyznania się publicznie do kupowanych libów, śmieszne to trochę.

@Endymion zajmij się swoim serwerem,bo mi to wygląda na zniechęcenie graczy aby grać na nawie. Serio masz swój serwer to siedź w swoim temacie ,rozumiem ze kazdy moze komentowac ale na siłe próbujesz wszystko Welesowi wypominać ,lel.

Opublikowano

Busy moze byc nawet od 1 gracza online, wystarczy jedna linijka w configu wiec fail.

Na CH1 wejdź i zobacz później szczekaj.

Nom, a teraz porównaj technicznie oba serwery. Masz pretensję do balmory, bo nie ma graczy tam? To wina administracji? 

Pamiętaj też, że balmora nie miała takiego idioty jak isamu jako reklamy, który bądź co bądź jednak ściągnął na swój serwer masę gimnazjum i podstawówki. Oni nie grali tam dlatego, że świetny serwer, tylko dlatego że to serwer ich guru. 

Nie porównuj nieba do ziemi. 

Ostatni mój post tutaj, bez odbioru.

Co Isamu ma do tego tematu i tego serwera? = Nic. Łatwo używasz słowa gimnazjum i podstawówka ładując wszystkich graczy do jednego wora mnie nie obrażasz tylko graczy. O gustach się nie dyskutuje, możecie szczekać ile chcecie kto ma zagrać i tak zagra a wy swoimi hejtami i wypowiedziami poniżej jakiegokolwiek poziomu udowodnicie tylko po raz kolejny że jesteście debilami.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Co Isamu ma do tego tematu i tego serwera? = Nic. Łatwo używasz słowa gimnazjum i podstawówka ładując wszystkich graczy do jednego wora mnie nie obrażasz tylko graczy. O gustach się nie dyskutuje, możecie szczekać ile chcecie kto ma zagrać i tak zagra a wy swoimi hejtami i wypowiedziami poniżej jakiegokolwiek poziomu udowodnicie tylko po raz kolejny że jesteście debilami.

Isamu mu to do tego, ze z najgorzszego gowna z 1 online zrobi 2,5k online.

Wodoglowia tak maja :v ( srednia wieku 12,5 :v :v )

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

...

Piszesz o ravii, jak ci odpisuję na temat ravii to ty nagle zmieniasz temat na Nawie, wtf. A słowa gimnazjum i podstawówka są kierowanie do widzów isamu, a nie do rzetelnych graczy metina. 

Opublikowano

Isamu mu to do tego, ze z najgorzszego gowna z 1 online zrobi 2,5k online.

Wodoglowia tak maja :v ( srednia wieku 12,5 :v :v )

Isamu nie ma żadnego związku z zapowiedzią tego serwera czy też samym serwerem administracja MPCForum już kasowała tą zapowiedź z takim założeniem że ma, jak widać zapowiedź wróciła więc jak masz trochę mózgu to go użyj i wymyśl dlaczego.

...

Piszesz o ravii, jak ci odpisuję na temat ravii to ty nagle zmieniasz temat na Nawie, wtf. A słowa gimnazjum i podstawówka są kierowanie do widzów isamu, a nie do rzetelnych graczy metina. 

To nie ja wystartowałem z konwersacją na temat tamtego serwera, z racji iż Ciebie i Endymionka nikt nie przegada to kończę z wami dyskusję bo uważam że nie ma z kim ani o czym jej dalej prowadzić, nie pozdrawiam hejo :)

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

@ Endymion weź kur.a wypeir,.j już z tego tematu,  bo robisz się nudny jak flaki z olejem. zachowujesz się jak skrzywdzone bądź zazdrosne dziecko. I idź już lepiej na ten Twój serwer syfiasty bo widzę że dupa boi się konkurencji.

@topic Co z tym łowiectwem ? Czy będą małże i perly ? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Endymion myślisz że jesteś bogiem szczkasz cały czas że nawie to nawie tamto tobie by się nawet by nie chciało to co zrobił Weles w ciągu tych 2 lat tworzenia tego serwera

Dziwie się że twój serwer dalej stoi mówisz że masz podobno 800 online na serwerze a to śmieszne chyba że policzysz 600 sklepów OFFLINE + 200 graczy

Co do nawie testowałem serwer o wiele lepiej wygląda wewnątrz niż pokazanie go na zdjęciach to co wam Asig pokazał na Zapowiedzi to nie wszystko co jest w grze jest na prawdę dużo do roboty na serwerze że nawet 100 lvl nie będzie się nudził bo wszystko jest idealnie dopracowane

Pozdrawiam Moderator Forum nawie.pl/ravia.eu Sorex

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Hard serwer, autorskie miasta m1/m2... nie wróży to nic dobrego. Było kilka takich serwerów i słuch szybko po nich zaginął.

Co do nowości- poza autorskimi mapami- to gdzie one są? Bo zmiana medalu konnego na runę to nie nowość. Kufry już były, system ulepszania KD też był (nie pamiętam na jakim serwerze, ale gdzieś jakiś youtuber to robił właśnie w ten sposóB).

To, że robiliście coś 2 lata o niczym nie świadczy. "Limbo of the Lost" robili 10 lat.

Być może nie uwierzycie, ale szczerze życzę powodzenia. Brakuje fajnego harda na rynku, ale obawiam się że Wasz serwer szybko się skończy. W 2/3 dni ktoś wbije skilla na P, zacznie się wojna na forum, płacz o IS. Nie ma tu nic co by mogło rzeczywiście przyciągnąć na dłużej, jakiegoś unikalnego systemu który daje frajdę. Ale być może mam zbyt duże doświadczenie odnośnie metina i wszystko widzę już w czarnych barwach.

PS. drop x1 w stosunku do starego PL-a, czy nowego, gdzie nawet i z rękawicą nic nie leci:D

Opublikowano

Hard serwer, autorskie miasta m1/m2... nie wróży to nic dobrego. Było kilka takich serwerów i słuch szybko po nich zaginął.

Co do nowości- poza autorskimi mapami- to gdzie one są? Bo zmiana medalu konnego na runę to nie nowość. Kufry już były, system ulepszania KD też był (nie pamiętam na jakim serwerze, ale gdzieś jakiś youtuber to robił właśnie w ten sposó B).

To, że robiliście coś 2 lata o niczym nie świadczy. "Limbo of the Lost" robili 10 lat.

Być może nie uwierzycie, ale szczerze życzę powodzenia. Brakuje fajnego harda na rynku, ale obawiam się że Wasz serwer szybko się skończy. W 2/3 dni ktoś wbije skilla na P, zacznie się wojna na forum, płacz o IS. Nie ma tu nic co by mogło rzeczywiście przyciągnąć na dłużej, jakiegoś unikalnego systemu który daje frajdę. Ale być może mam zbyt duże doświadczenie odnośnie metina i wszystko widzę już w czarnych barwach.

PS. drop x1 w stosunku do starego PL-a, czy nowego, gdzie nawet i z rękawicą nic nie leci:D

Drop leci i to dobrze sprawdzałem

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Ale balmora też jest na tej liście szefie. Nwm po co tu jakaś kłótnia techników jak liczą się gracze a nie technicy xD

Nom. Nam, a w zasadzie mi była potrzebna podstawka pod liby, bo ta od iMera coś nie hulała, adresy funkcji mocno się nie zgadzały.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Wbije na start. Tylko ten drop... Zgaduje że będzie taka sytuacja ze będę chciał sobie ulepszyć tygre pójdę dropic ulepki na 15lv i skończę na 25 z jednym ulepszaczem, i tak się skończy moja przygoda z serwerem

Opublikowano

Niezły set zajebany z Silkroad Online, no no, co jeszcze nam powiecie, ze jest to waszego autorstwa?

A ty już nie masz do czego się dojebać tylko do setów które są od dawna na innych serwerach, ba... nawet są udostępnione na forum?

Opublikowano

Dziwie się że twój serwer dalej stoi mówisz że masz podobno 800 online na serwerze a to śmieszne chyba że policzysz 600 sklepów OFFLINE + 200 graczy

Na serwrze jest wystawione aktualnie 1013 sklepów. Znowu pudło. ^^

Pomocnik
Opublikowano

A ty już nie masz do czego się dojebać tylko do setów które są od dawna na innych serwerach, ba... nawet są udostępnione na forum?

a Atre[y]a to co? Itemki z innej gry i usunięta prezentacja i wszystko.

Opublikowano

Oni nie grali tam dlatego, że świetny serwer, tylko dlatego że to serwer ich guru. 

Atmosferę w czasach świetności serwera Ravia.eu tworzyli w wielkim stopniu gracze, nie jedna osoba to powinna potwierdzić.

Co do serwera, klasycznie... każdemu życzę powodzenia, wytrwałości jak i wieczności.

Pozdrawiam!  ;)

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...