Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest PayPal

Serwer zostaje oficjalnie otwarty już 29.01.2016 o godzinie 18:00!

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety brak Isamu = brak 3k online tak jak bylo na ravii s2. Weles poprosisz Isamu o chociaz jeden filmik?

o  KURDE LEPIEJ JUŻ NIE STARTOWAĆ:p

Daj spokój ziomm! Jakoś przeżyjemy bez 500 osób z wiekiem 13-15 który po tygodniu stwierdzi że nuda i będzie bardzo zły że nudy serwer :)

Jakie 3k??? isamu reklamował ravie s2 i jakoś nie było tych 3k :)

https://www.youtube.com/watch?v=HhIUsly4AHY- prosz.  Po tygodniu skończyła sie jego gra. 

A serwer się ciekawie zapowiada!

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Slabo przewidujesz, na moje bedzie 1,5k-2k max.

to i tak by było dużo jak na te czasy ;p  zwłaszcza przy hardzie. Również obstawiam do 2k ;) na 3k wątpie

@Topic, jest +/- już jakaś przewidywalna godzinka?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

to i tak by było dużo jak na te czasy ;p  zwłaszcza przy hardzie. Również obstawiam do 2k ;) na 3k wątpie

@Topic, jest +/- już jakaś przewidywalna godzinka?

Godzina startu? Tak, 18, na głównej stronie masz napisane.

Opublikowano

Ostatnie serwery które wystartowały pozostawiam bez komentarza kpina '

Razem z gildią szukalismy cos co jest dobrze zrobione mam nadzieje ze jest tak jak Asig napisał 

dalej czekam na odp PayPal bd?

Opublikowano

Ostatnie serwery które wystartowały pozostawiam bez komentarza kpina '

Razem z gildią szukalismy cos co jest dobrze zrobione mam nadzieje ze jest tak jak Asig napisał 

dalej czekam na odp PayPal bd?

Pisali już, jest paypal

­

Opublikowano

Gdzie ty kur*wa widzisz tu kopie ravi bo jesteś śmieszny pokaż mi 10 rzeczy tutaj co są podobne do ravi ... serwer będzie stał miesiąc jesteś ku*wa śmieszny chłopcze i zaczynasz mnie rozśmieszać ...

Bo takie gówna się przyzwyczaiły do tych serwerów na 2 tyg to jest hard i SRC nie jest potrzebne

Tekstury, miecz na 1lv, tekstury potow, kdki, runy konne, te klucze do kufrow, drop ze skrzynki serwerowej i ta nazwe Nawie już kiedyś była na jakimś na serwerze który w sumie też był jak Ravia. To jest w c**j podobne do Ravii

Opublikowano

Tekstury, miecz na 1lv, tekstury potow, kdki, runy konne, te klucze do kufrow, drop ze skrzynki serwerowej i ta nazwe Nawie już kiedyś była na jakimś na serwerze który w sumie też był jak Ravia. To jest w c**j podobne do Ravii

Była taka nazwa bo ten serwer już kiedyś stał jeszcze przed Ravią.

Opublikowano

Nie podobają mi się sety podmienione nawiązują bardzie pod easy polecam ale nie zwitam :)

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Ja wolę 1k ogarniętych graczy niż takich gdzie cały czat będzie zawalony pytaniami " Jakie bonusy do m2 "?

Tak czy siak nawet jakby załatwili reklamę u szczura to ta garstka ludzi niepełnoletnich zrezygnowałaby po kilku dniach z gry.

Mam nadzieję że handel Allegro dozwolony? 

Opublikowano

Chętnie zagram, grałem kiedys juz na Nawii i pamiętam że serwer chwalił się profesjonalizmem i stabilnością. 

Liczę na punktualny start i mało ddosów :)

Bronie na 30lv z Bestów tylko ?

Opublikowano

Zmieńcie te ohydne sety na 30lvl. Oddajcie zwykłe fmsy itp. Zawitam jak to zmienicie. Ma to przypominać starego dobrego pla a nie jakieś chińskie gówna co teraz masa wychodzi

UggNk9.gif

Opublikowano

jest na forum opcja przypomnienia hasła? bo zrobiłem formata i sie zalogować nie mogę :D

już git

Zmieńcie te ohydne sety na 30lvl. Oddajcie zwykłe fmsy itp. Zawitam jak to zmienicie. Ma to przypominać starego dobrego pla a nie jakieś chińskie gówna co teraz masa wychodzi

też jestem za przywróceniem standardowych setów 30/75

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zgodzę się z tym,że jak ma to być serwer hard/oldschool to zmiana m1 i m2 nie była potrzebna.Lecz i tak zagram ale uważam że są rzeczy których zmieniać się nie powinno 

Opublikowano

Kolejny hard który skończy tak jak balmorka  lub pompa mt2 ok na starcie bd 2k osob lecz po miesiącu 50-100osob

Jesteś człowieku śmieszny nawie po miesiącu 50 osób hahaha rozwaliłeś mnie

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Tak, zgadzam się z poprzednikami. Sety broni ze średnimi powinny zostać przywrócone do 30/75, a nie kombinować i co chwilę zmieniać broń ze średnimi. Jaki jest Max stack itemów i ile będzie zakładek w Eq, bo nie zauważyłem?

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Tak, zgadzam się z poprzednikami. Sety broni ze średnimi powinny zostać przywrócone do 30/75, a nie kombinować i co chwilę zmieniać broń ze średnimi. Jaki jest Max stack itemów i ile będzie zakładek w Eq, bo nie zauważyłem?

2 strony w eq i najprawdopodobniej 200 stack, bez zmian 

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Kolejny hard który skończy tak jak balmorka  lub pompa mt2 ok na starcie bd 2k osob lecz po miesiącu 50-100osob

Balmorka sie wyludnila bo Fubu nie chcial sypnac hajsem na reklame. Tutaj juz na starcie kilku z lepszych yutuberow nagrywa serie  i to utrzyma  min 1k online na dlugi lugi czas

Opublikowano

Widzimy się jutro na starcie moi drodzy zapowiada się mega pozytyw. Nie wiem czemu ciężko wam się pogodzić z nowym wyglądem broni według mnie fajna bajka. Ciągle tylko te fmsy i riby.. 

Jak by ktoś chciał się dowartościować dawką SMów to zapraszam tutaj  https://www.youtube.com/watch?v=uIJjMk7PcvM :) 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Balmorka sie wyludnila bo Fubu nie chcial sypnac hajsem na reklame. Tutaj juz na starcie kilku z lepszych yutuberow nagrywa serie  i to utrzyma  min 1k online na dlugi lugi czas

Bez przesady max 1k bedzie fakt ale nie robcie na sile z randomowych serwerow cu malin xD

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...