Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że największe ból dupery hejtery internetowe zabrały się do wymądrzania na temat czyjegoś projektu ^^ Pochwalcie się swoimi serwerami które padały po tygodniu/miesiącu, pro elo technicy la endymion reszta plebsu.

Za tydzień równe 7 miesięcy Vesterisu, liczba graczy wciąż ponad 800 osób. Właśnie robimy duży update, który dodaje więcej rzeczy i innowacji niż ma całe Nawie. Coś masz jeszcze do powiedzenia? ;)

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za tydzień 7 dnie równe 7 miesięcy Vesterisu, liczba graczy wciąż ponad 800 osób. Właśnie robimy duży update, który dodaje więcej rzeczy i innowacji niż ma całe Nawie. Coś masz jeszcze do powiedzenia? ;)

Og, nie interesują mnie Twoje Vesterisy i co tam jeszcze masz, robisz pisz to do widowni która Ci kibicuje - graczom tamtego serwera. Nie w temacie zapowiedzi innego serwera.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Za tydzień 7 dnie równe 7 miesięcy Vesterisu, liczba graczy wciąż ponad 800 osób. Właśnie robimy duży update, który dodaje więcej rzeczy i innowacji niż ma całe Nawie. Coś masz jeszcze do powiedzenia? ;)

Ale Endy od kiedy w metinie innowacje przekładają się na grywalność ? Ja wam już mówiłem ,że podnoszenie lvlcupu pierdoli serwery włącznie z plem i ta polityka prowadzenia serwera jest badziewna. Zresztą wy ten update już dodajecie i przekładacie tyle czasu co lodowy wymiar na ravi xD 

Więc fajnie ,że ty jako technik jesteś dumny ze swojego serwera ale taka prawdą ,że lepiej się gra na prostych serwerach bez podnoszenia lvl upu i jakiś dungeonów. 

Opublikowano

Ale Endy od kiedy w metinie innowacje przekładają się na grywalność ? Ja wam już mówiłem ,że podnoszenie lvlcupu pierdoli serwery włącznie z plem i ta polityka prowadzenia serwera jest badziewna. Zresztą wy ten update już dodajecie i przekładacie tyle czasu co lodowy wymiar na ravi xD 

Więc fajnie ,że ty jako technik jesteś dumny ze swojego serwera ale taka prawdą ,że lepiej się gra na prostych serwerach bez podnoszenia lvl upu i jakiś dungeonów. 

Szczerze? Co drugi gada, że stare serwery takie świetne są, że po co nowości, że stary klimat. Jak już ktoś taki serwer postawił to nikt nie grał bo się nikomu nie chciało wracać do tego co było w 2010. Serio nowości i innowacje są ważne, nawet Bambus3k z FuBu się o tym przekonali czego efekty pewnie niedługo zobaczycie. ;)

Opublikowano

Szczerze? Co drugi gada, że stare serwery takie świetne są, że po co nowości, że stary klimat. Jak już ktoś taki serwer postawił to nikt nie grał bo się nikomu nie chciało wracać do tego co było w 2010. Serio nowości i innowacje są ważne, nawet Bambus3k z FuBu się o tym przekonali czego efekty pewnie niedługo zobaczycie. ;)

Bo każdy się boi ,że za dużo czasu poświęci i to wszystko pierdolnie i właśnie tu się pojawiają projekty Asiga. Dają wystarczającą pewność żeby pojawiło się sporo graczy na dłuższy okres niż 2 tygodnie .

Opublikowano

Od samego przeglądania prezentacji znudziłem się serwerem a co dopiero grać na nim.
Nic ciekawego się nie zapowiada na tym serwerze...
Co miałoby mnie przekonać do gry na tym serwerze? Trzy dobre argumenty przemawiające akurat za tym projektem.

Opublikowano

Od samego przeglądania prezentacji znudziłem się serwerem a co dopiero grać na nim.

Nic ciekawego się nie zapowiada na tym serwerze...

Co miałoby mnie przekonać do gry na tym serwerze? Trzy dobre argumenty przemawiające akurat za tym projektem.

1. Stabilność

2. Dopracowanie

3. Online :> 

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Nie podoba mi się ten serwer na maxa, m1/2 to są takie mapy których nie powinno się zmieniać. Wy zrobiliście praktycznie innego metina, po cholere zmieniać wygląd wszystkich map?! Już chyba bardziej wole pograć na gotowych plikach od terenzo niż tutaj. Mimo wszystko życzę powodzenia.

AnnwID.gif

Opublikowano

Serwer nawet nawet, chociaż mamy pewność, że serwer będzie stabilny i postoi dłużej, niż 2 tygodnie, powodzenia ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nic ciekawego ale to zrozumiale ze hard .

Polecam bo dobra firma.

Minusem dla mnie sa sety.

Sety sprzedawane setki razy przez Ridacka

np. Avis .

Moglbym zobaczyc jak bron jednoreczna z setow jest trzymana w reku? bo z tego co pamietam ridack tam maniane odjebal.

jeszcze raz polece i licze ze sety zostana edytowane na nie co mniejsze odpowiadajace hardowi

1797821.jpeg

Opublikowano

Trochę brak czegoś, co by ten serwer wyróżniało od innych. Wydaje mi się, że w takich przypadkach budowanie wszystkiego od nowa (po co wynajdywać od nowa koło?) nie zostanie docenione, z drugiej strony mogę się mylić :) Zamiast burzyć stary ład i pisać wszystko od nowa, lepiej by było rozwinąć to co jest i na tym się skupić. Sam zauważ... piszesz, że all questy od nowa masz, a tego nie widać na wierzchu, więc większość uważa, że jest po staremu. W każdym razie, Weles, życzę powodzenia :)

Opublikowano

I tu trzeba postawić pytanie czy lepiej grać na nawie czy postawić sobie serwer na plikach terenza i tam grać z nowościami na to samo wyjdze :D

Widze source was gryzie xD

Opublikowano

I tu trzeba postawić pytanie czy lepiej grać na nawie czy postawić sobie serwer na plikach terenza i tam grać z nowościami na to samo wyjdze :D

Widze source was gryzie xD

Jak oczywiście wolisz projekty na 2 tygodnie w porywach max. 2 miesięcy to wybieraj serwery stawiane na gotowcach. Każdy gra gdzie lubi tak było od zawsze i zawsze będzie nikogo nikt nie przekona do gry nigdzie, jak ma zagrać to i tak zagra nie ważne jak konkurencja będzie robić koło dupy :)

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Bo każdy się boi ,że za dużo czasu poświęci i to wszystko pierdolnie i właśnie tu się pojawiają projekty Asiga. Dają wystarczającą pewność żeby pojawiło się sporo graczy na dłuższy okres niż 2 tygodnie .

Balm*ra stoi od ponad 3, czy 4 lat, jak postawili s2 to jakoś nie było sporo graczy (na dłuższy czas), mimo gwarantowanej stabilności.

tenor.gif

Opublikowano

Balm*ra stoi od ponad 3, czy 4 lat, jak postawili s2 to jakoś nie było sporo graczy (na dłuższy czas), mimo gwarantowanej stabilności.

To była kwestia lecenia w c***a przez FuBu i niechęć ludzi do jego osoby. Poza tym nie porównuj balmorki s2 do harda typu ravia/nawie bo to są dwa zupełnie inne poziomy harda.Balmora s2 była o wiele trudniejsza ;)

Opublikowano

Te gówno było robione 2 lata?  ^^ Maksymalnie 2 tygodnie, worek mefedronu i zrobiłbym identyczny serwer, a nawet dorzuciłbym więcej nowości.

Te gówno Vesteris robiłeś też 2 lata kopiując balmore?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...