Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzę - Nawie, i już się jarałem, że reaktywacja tego serwera co kiedyś był - Nawie.eu, który padł z powodu małej ilości graczy. Mimo tego i tak stał do ostatniego gracza.

Szkoda tylko, że tutaj nic z tamtego serwera nie widzę prócz handlarzy. On nie był wcale taki zły a po prostu reklamy brak do tego doprowadził, że padł.

Pamiętam jak od Vaynearda się odkupywało na pierwszych tygodniach zwoje powrotu za pare kk, by wbić na mapę expa/dropu, do której musiało się mieć przepustkę wartą w c**j albo po prostu "zbugowany" zwój powrotu. Dobre czasy xD

Pograłbym ale jak spojrzałem na te pieprzone szkatułki serwerowe to raka dostałem i raczej nie wejde. Jakbym chciał się wkurwiać otwierając te szkaty to bym wbił na Ravie. Czemu? Na obrazku nadal widać, że lecą z nich duże poty czerwone/niebieskie i to ile tam ich jest? Ponad 400? Zakładam, że otwarte 200 szkat

Może i hard ale bez przesady żeby taki syf leciał. Plus, że dodane są dodatkowe szkaty, które MOGĄ polecieć z metka zawsze to jakaś rekompensata jak poleci 300 potków z 200 szkat.

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śledząc fp serwera myślałem ,że nie będzie miał nic wspólnego z Ravią lecz po prezentacji wygląda to bardziej na ravie na dopingu. Jeśli gospodarka nie będzie się opierała na kilku przedmiotach ,które są w każdym sklepiku jak na ravi to wbije w maju na pełnej ;)

Opublikowano

Śledząc fp serwera myślałem ,że nie będzie miał nic wspólnego z Ravią lecz po prezentacji wygląda to bardziej na ravie na dopingu. Jeśli gospodarka nie będzie się opierała na kilku przedmiotach ,które są w każdym sklepiku jak na ravi to wbije w maju na pełnej ;)

To jest Pewne ze bd sie opierała na tym samym bo jest to Typ Hard

-Zmianki

-Szkaty Serwerowe

-Ku

-Kamole

I tak dalej

Bron 75 z Groty ?

Opublikowano

No no zapowiada się bardzo ciekawie, ale szukałem i na fanpage było że start w połowie stycznia . Wiec jest już jakaś oficjalna data, jeżeli można wiedzieć? :)

Przecież jest napisane 29 styczeń godzina zostanie podana. :) 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

To jest Pewne ze bd sie opierała na tym samym bo jest to Typ Hard

-Zmianki

-Szkaty Serwerowe

-Ku

-Kamole

I tak dalej

Bron 75 z Groty ?

Chodzi mi o to ,że na serwerze cała gospodarka to były zmianki,kamole i pudełka ku.Reszta się nie liczyła i nawet na 90lvlach wszyscy wystawiali po 5 shopów żeby był jakikolwiek zysk.I zaniżenie cen nic nie dawało bo jeżeli w każdym sklepie jest to samo to i tak jest mała szansa ,że ktoś to kupi.

Opublikowano

Jeszcze ostatnia odpowiedź z mojej strony... :P

Na serwerze praktycznie CAŁY DROP był robiony od podstaw i gra nie opiera się tylko na kilku przedmiotach, bronie na 70 poziom (tak, bronie na 70lvl są do expa ze średnimi) lecą TYLKO z Umarłego Rozpruwacza.

Po prezentacji może wam się wydawać, że wszystko wiecie lecz zapewniam, że po wejściu i zagraniu zorientujecie się, że ten serwer to zupełnie coś innego niż serwery które są dotychczas.

Ktoś tutaj znowu przytaczał "Ravię".

Nawie nie było robione na plikach Ravii, nie ma z nią NIC wspólnego - ktoś przytoczył szkatułki, że lecą tam mikstury... tak lecą, ale jest ich więcej i lecą bardzo rzadko na niższych poziomach gdy nie stać nas praktycznie jeszcze na nic.

ŻADNEGO dropu nie ma na serwerze z Ravii i NIC z tamtego serwera tutaj nie ma.

Każdy quest na Nawie był pisany OD ZERA, zarówno calutki Biolog który jest w 100% autorski, wszystkie misje główne, przedmioty użytkowe jak Runy Konne itd.

Jedyne co zostało niezmienione od lat, to kilka ikonek tj. Kamienie Dusz czy właśnie Runa Konna.

Więc proszę tutaj nie porównywać tego serwera z Ravią :)

Żadnego Dropu, Żadnej Misji, Żadnego charakterystycznego elementu z Ravii na tym serwerze NIE MA - jest to zupełnie coś innego.

Pozdrawiam!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Jeszcze ostatnia odpowiedź z mojej strony... :P

Na serwerze praktycznie CAŁY DROP był robiony od podstaw i gra nie opiera się tylko na kilku przedmiotach, bronie na 70 poziom (tak, bronie na 70lvl są do expa ze średnimi) lecą TYLKO z Umarłego Rozpruwacza.

Po prezentacji może wam się wydawać, że wszystko wiecie lecz zapewniam, że po wejściu i zagraniu zorientujecie się, że ten serwer to zupełnie coś innego niż serwery które są dotychczas.

Ktoś tutaj znowu przytaczał "Ravię".

Nawie nie było robione na plikach Ravii, nie ma z nią NIC wspólnego - ktoś przytoczył szkatułki, że lecą tam mikstury... tak lecą, ale jest ich więcej i lecą bardzo rzadko na niższych poziomach gdy nie stać nas praktycznie jeszcze na nic.

ŻADNEGO dropu nie ma na serwerze z Ravii i NIC z tamtego serwera tutaj nie ma.

Każdy quest na Nawie był pisany OD ZERA, zarówno calutki Biolog który jest w 100% autorski, wszystkie misje główne, przedmioty użytkowe jak Runy Konne itd.

Jedyne co zostało niezmienione od lat, to kilka ikonek tj. Kamienie Dusz czy właśnie Runa Konna.

Więc proszę tutaj nie porównywać tego serwera z Ravią :)

Żadnego Dropu, Żadnej Misji, Żadnego charakterystycznego elementu z Ravii na tym serwerze NIE MA - jest to zupełnie coś innego.

Pozdrawiam!

A bedzie gdzies reklama?

Opublikowano

Wnioskując po server R...a mogę polecić pod względem stabilności pierwsza klasa.

Zobaczymy co dla graczy zafundowaliście w rozgrywce.

Wszystkiego dobrego i udanego startu.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

No to myśle ,że warto dać wam szanse ;D Twoje serwery są stabilne i nie jesteś taką hieną jak ci technicy z mpc forum (prócz bambuska i endy ^_^ ) 

A i Endymion dla nas liczy się stabilność i prostota serwera. Prawdziwi gracze wolą jednego bossa jak wróżka o którego napierdalasz się godzinami niż pełno zamknietych dungeonów i zamienianie gry w singleplayer ;) Tego twojemu serwerowi brakuje ale i tak mimo takich braków twój serwer jest niezmiennie top 2 po balmorce :D 

Opublikowano

Te gówno było robione 2 lata?  ^^ Maksymalnie 2 tygodnie, worek mefedronu i zrobiłbym identyczny serwer, a nawet dorzuciłbym więcej nowości.

Zgodzę się z Tobą  :yay:

Opublikowano

Tutaj chodzi o to, żeby serwer był przemyślany, a nie nasrać nowości i zrobić kawałek gówna. :) Macie przecież swoje kawałki gówna reworkowane po 10 razy, nowości w postaci map i modeli + szybki exp = nachapanie się kasy przez administrację(o ile można tak nazwać tych idiotów bez umiejętności) i zamknięcie serwera.

P.S. Ankieta na stronie wchodzi na stopkę.

Opublikowano

Jeszcze tylko reaktywacja serwera pompamt2 i będzie ok.

Serwera jak serwer, nic nowego tutaj nie widzę poza grafiką, która nic nie daje. 

Sety do expa.. porażka stulecia. 

Mimo wszystko dobrze, że startujecie, bo może małyszowi trochę graczy ucieknie z serwera. :D 

Powodzenia.

­

Opublikowano

Grałem na Balmora s1/s2 , Ravia S1/S2 i wiem że na Nawie.pl tez będzie pompa :)
Lecz chwilowo nie zagram w lato chętnie (WĄTPIE ŻEBY PROJEKT ASIG.PL TAK SZYBKO PADŁ) 
teraz czekam na coś innego :)

Opublikowano

@asig,a co z ravią ? Bedziesz ogarniał 3 serwery na raz ?

Ravia s1 została zamknieta ale można była przenieść konta + przy Ravi nie ma za wiele do roboty pod wzgledem technicznym więc o to się nie martw ;D

Opublikowano

Jeszcze tylko reaktywacja serwera pompamt2 i będzie ok.

Serwera jak serwer, nic nowego tutaj nie widzę poza grafiką, która nic nie daje. 

Sety do expa.. porażka stulecia. 

Mimo wszystko dobrze, że startujecie, bo może małyszowi trochę graczy ucieknie z serwera. :D 

Powodzenia.

XDDDDDDDDDDdd

o gustach sie nie dyskutuje lel

Opublikowano

Widzę że największe ból dupery hejtery internetowe zabrały się do wymądrzania na temat czyjegoś projektu ^^ Pochwalcie się swoimi serwerami które padały po tygodniu/miesiącu, pro elo technicy la endymion reszta plebsu.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Fajna prezka, fajne sety, bossy oraz metiny. Zagram jeżeli to wgl wypali i będziecie mieć dość dużo ludzi :)

Nie doczytałam ( bo mi się nie chciało ) truta dt? fms ? 

skąd dodatnie,zmianki,5bon?

Czy z ryb (jak na plu) będą drop małże? I czy to będzie główny że tak powiem, zarobek na początek? 

Konia będzie trzeba robić z medali ? Potem na bojowca z tych misji ? 

BARDZO PROSZĘ O ODP BO TO DLA MNIE WAŻNA RZECZ !

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Fajna prezka, fajne sety, bossy oraz metiny. Zagram jeżeli to wgl wypali i będziecie mieć dość dużo ludzi :)

Nie doczytałam ( bo mi się nie chciało ) truta dt? fms ? 

skąd dodatnie,zmianki,5bon?

Czy z ryb (jak na plu) będą drop małże? I czy to będzie główny że tak powiem, zarobek na początek? 

Konia będzie trzeba robić z medali ? Potem na bojowca z tych misji ? 

BARDZO PROSZĘ O ODP BO TO DLA MNIE WAŻNA RZECZ !

Z tego co widać w prezentacji to wierzchowce lecą z kufrów bo widać to na SS-ie. Zmianki i Dodania / 5 bony ze szkatułek serwerowych, to też widać :P

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Widzę że największe ból dupery hejtery internetowe zabrały się do wymądrzania na temat czyjegoś projektu ^^ Pochwalcie się swoimi serwerami które padały po tygodniu/miesiącu, pro elo technicy la endymion reszta plebsu.

Endy akurat może się chwalić, bo vesteris stoi już ponad pół roku i ma się dobrze.

@top jaki % na trutę ze szkaty ripa? 2,xx%?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...