Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O widzę że "Weteran z TANAVI**" nadal patrzy co się tu dzieję? ;)

Już sobie opinie wyrobiliście tak jak Arthia, więc sami polegliście nie zważając na graczy.

Nie pozdrawiam

nie gram na tanavisie, jedyne co tam zrobilem to pomoglem przy balansie klas zeby go odwzorowac tak jak byl na pandorze.  ;) 

Tanavis przynajmniej mial sie na czym odwzorowywac, bo mial graczy z pandory, a Wy kogo mieliście? Siembida z 140 lvlem w eq exp? 

Tak nawiasem to obydwa serwery warte siebie, próbują odwzorować jakiś serwer co marnie im wychodzi (mimo ze tanavis byl blisko) a na dodatek jeszcze sie wyzywaja miedzy soba. No i dochodzi jeszcze Mortal, który prowadzą osoby, które siedzialy troche przy pandorze - patrząc z perspektywy gracza pandory to jasne, że będę za Mortalem, ponieważ serwer jest pewny i nie trzeba się bawić w jakieś odwzorywanie, czy też kopiowanie czegoś z tego względu, że stoi na oryginalnych plikach. Pozotaje teraz kwestia tego, że reworki czy tam kopie próbują być lepsze niż oryginał a gracze, którzy chcieli zagrać na pandorze marnują czas na te oto reworki  o.O

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziekuje za gre. Mieliście wywalanie ch poprawić. Poraz kolejny mnie wywaliło wlasnie. Kiedy naprawicie ?

Edit. Przepraszam. Ze doczytałem ze przerwa o 17 50. Fb dopiero przeczytałem. Bedzie drop biologa poprawiony ?!

Opublikowano

WYMYSLILI SE JAKIES PIEERDDOLONE SZKATY I CO 20 MIN MUSZE CZYSCIC EQ JA PIEEERDOLE NA CHUUJ TE SZKATY LECA W OGOLE.... NIECH WEJDZIE JAKIS ADMIN NA SERVA ZROBI SE POSTAC I ZAGRA ZOBACZYMY CZY TEZ BEDZIE SIE WKURRWIAL NA TO....

Opublikowano

WYMYSLILI SE JAKIES PIEERDDOLONE SZKATY I CO 20 MIN MUSZE CZYSCIC EQ JA PIEEERDOLE NA CHUUJ TE SZKATY LECA W OGOLE.... NIECH WEJDZIE JAKIS ADMIN NA SERVA ZROBI SE POSTAC I ZAGRA ZOBACZYMY CZY TEZ BEDZIE SIE WKURRWIAL NA TO....

Co z szkat leci ?

Opublikowano

Domyslam sie, ze chodzi mu o sakwy. Z sakw lecą kd +5.

i co 20 min musisz robic przerwe na wypieerdalanie tego chuujostwa z eq nie bede gral na tym servie do poki tego nie zmienia..

Opublikowano

i co 20 min musisz robic przerwe na wypieerdalanie tego chuujostwa z eq nie bede gral na tym servie do poki tego nie zmienia..

Nie da sie zrobic stackowanie takich itemow

Opublikowano

Wszystko sie da

Boty banują przecież, a kd nie da się stackować...

Cos tam banuja, wczoraj caly dzien bot mi latal i nic :) Jeszcze chwila i bede mogl wykupic pol serwera z eq.

W sumie gram tutaj bo mi sie nudzi

Opublikowano

Nie da się, nie da się. - Cialgle powtarzane przez Argina (Scatty) który nie potrafi tego zrobić.

Jeszcze raz nie polecam!

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Do cholery jasnej, za dużo w dupie, nie było stackowania na Pandorze - Nikt nie płakał ZRÓBCIE ŻEBY SIĘ STAKOWAŁO! -.-

Ogólnie, teraz administracja wzięła się do roboty i nie ma większych bugów więc mogę polecić :)

Opublikowano

Na mapie 110 nie dropią yangi sztabki sakwy nic serwer wgl niedopracowny administracja chuya umie :)

Tutaj bardziej na twoim miejscu bym miał problem do beta testerów. To oni są od tego jak za przeproszeniem dupa od srania. ;) Tak więc można mieć pretensję do nich, a nie tylko administracji. Ale i tak serwer jak na razie polecam i zapraszam :D

Opublikowano

Nie da się, nie da się. - Cialgle powtarzane przez Argina (Scatty) który nie potrafi tego zrobić.

Jeszcze raz nie polecam!

Przecież stackują się lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...