Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam administracja banuje za nic 

Gracze odchodzą 

Nie polecam

Miała być "Pandora" wyszło, że tak powiem totalne dno

Zbierałeś eq navi ? Wyzywałeś lub groziłeś innym ludziom ?

Opublikowano

Nie polecam administracja banuje za nic 

Gracze odchodzą 

Nie polecam

Miała być "Pandora" wyszło, że tak powiem totalne dno

Rzeczywiście ludzi tyle samo od 3 dni ale odchodzą co za przy*eb xD

Opublikowano

Rzeczywiście ludzi tyle samo od 3 dni ale odchodzą co za przy*eb xD

Jeżeli 600, a 400 to to samo to chyba czas wrócić do podstawówki

Opublikowano

Jeżeli 600, a 400 to to samo to chyba czas wrócić do podstawówki

3 dni temu już było po incydencie i z tego co pamiętam było 400+/-, więc nie wiem o co problem.

Ludzie skoro nie podoba wam się serwer i go nie polecacie to napiszcie to raz i nie wchodźcie więcej w ten temat bo siejecie niepotrzebny ferment...

Kto chce, niech gra - serwer stoi i chyba nie jest z nim tak źle. Kto nie chce po tych zawirowaniach, niech go odinstaluje z kompa i idzie gdzie indziej i po problemie. Wielu z was wyraziło tutaj już swoje zdanie i ciągnie je co post bez sensu. Wchodzę w ten temat przeczytać coś sensownego, a tu ciągle 3/4 osoby hejtują w kółko i to samo...

EDIT. Przydałaby się w prezentacji rozpiska setów biżuterii + broni robionych z tych na 75 (bo podejrzewam, że się je ulepsza) ;)

Opublikowano

3 dni temu już było po incydencie i z tego co pamiętam było 400+/-, więc nie wiem o co problem.

Ludzie skoro nie podoba wam się serwer i go nie polecacie to napiszcie to raz i nie wchodźcie więcej w ten temat bo siejecie niepotrzebny ferment...

Kto chce, niech gra - serwer stoi i chyba nie jest z nim tak źle. Kto nie chce po tych zawirowaniach, niech go odinstaluje z kompa i idzie gdzie indziej i po problemie. Wielu z was wyraziło tutaj już swoje zdanie i ciągnie je co post bez sensu. Wchodzę w ten temat przeczytać coś sensownego, a tu ciągle 3/4 osoby hejtują w kółko i to samo...

EDIT. Przydałaby się w prezentacji rozpiska setów biżuterii + broni robionych z tych na 75 (bo podejrzewam, że się je ulepsza) ;)

Broni na 75 się nie ulepsza, ale biżu już tak. Przydałaby się rozpiska, bo też jestem ciekaw. :)

Opublikowano

Serwer naprawdę przyjemny, ale ludzi coraz mniej :/ DAWAĆ DAWAĆ! Polecam!!

Tu bez reklamy nic nie zdziałasz. :) Ludzi słowami ''Dawać dawać wbijać'' nie zwołasz na serwer, a szkoda bo serwer fajny i tak go polecam. :)

Opublikowano

A nie mówiłem, że robienie reworków starych serwerów nie ma sensu?

I tak najlepsze było to, jak był negatywny odzew bodajże co do petów klasowych, to siembid się wykręcał, że to dla żartu było xD

tenor.gif

Opublikowano

Serwer potęga. Od razu zacznę co mi się najbardziej w prezentacji spodobało.

Moją uwagę głównie przykuło połączenie genialnych hwangów i równie genialnych broni *.* z nowościami, które od jakiegoś czasu są nieodłączną częścią każdego serwera. Ogromny + Wam za to.

Drugą rzeczą, którą mi się spodobało, to mało kombinowania w kwestii map. Rzygam serwerami, które na siłe upiększają mapę M1, M2 i pozostałych, kiedy standardowa sama w sobie posiada ,,to coś''. Kolejny +.

I następną rzeczą, która mi pasuje w stu procentach, to niewielka ilość petów i innego tego typu gówna. Nigdy tego nie lubiłem, ale w tym przypadku idealnie wpasowywuje się całość w klimat serwera. +.

Szczerze powiedziawszy, to na taki serwer czekałem od upadku Pandory. Mam nadzieje, że rozwiniecie się jeszcze bardziej, niż do tej pory.

PS. Jak z graczami online? Serwer w ogóle stoi? Wszystko sprawne, administracja interesuje się serwerem? :) (Czytałem tylko prezke, na serwer jeszcze nie zawitałem.)

1z67dxt.png

Opublikowano

A nie mówiłem, że robienie reworków starych serwerów nie ma sensu?

I tak najlepsze było to, jak był negatywny odzew bodajże co do petów klasowych, to siembid się wykręcał, że to dla żartu było xD

Reworki sa dobre, tylko jak robią to dobrzy ludzie znaczy ogarnięci. Tutaj po prostu tego zabrakło. :)

Opublikowano

Serwer potęga. Od razu zacznę co mi się najbardziej w prezentacji spodobało.

Moją uwagę głównie przykuło połączenie genialnych hwangów i równie genialnych broni *.* z nowościami, które od jakiegoś czasu są nieodłączną częścią każdego serwera. Ogromny + Wam za to.

Drugą rzeczą, którą mi się spodobało, to mało kombinowania w kwestii map. Rzygam serwerami, które na siłe upiększają mapę M1, M2 i pozostałych, kiedy standardowa sama w sobie posiada ,,to coś''. Kolejny +.

I następną rzeczą, która mi pasuje w stu procentach, to niewielka ilość petów i innego tego typu gówna. Nigdy tego nie lubiłem, ale w tym przypadku idealnie wpasowywuje się całość w klimat serwera. +.

Szczerze powiedziawszy, to na taki serwer czekałem od upadku Pandory. Mam nadzieje, że rozwiniecie się jeszcze bardziej, niż do tej pory.

PS. Jak z graczami online? Serwer w ogóle stoi? Wszystko sprawne, administracja interesuje się serwerem? :) (Czytałem tylko prezke, na serwer jeszcze nie zawitałem.)

80+ ludzi online... Stoi, administracja już słabo z zainteresowaniem. Ogólnie to pada,ale grało się fajnie.

Opublikowano

80+ ludzi online... Stoi, administracja już słabo z zainteresowaniem. Ogólnie to pada,ale grało się fajnie.

Widziałeś sam. Moderatorzy zaczęli odchodzić, później ta afera z navi która ponoć została zażegnana. Teraz administracja olewa wszystko bo wie że już raczej ten rework długo nie postoi :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia co się stało z serwerem... Wróciłem przed wczoraj po 4 Dniowej przerwie. I Z 400 Osób online zrobiło sie 50/100... A serwer na prawde ma potencjał...

Opublikowano

Nie mam pojęcia co się stało z serwerem... Wróciłem przed wczoraj po 4 Dniowej przerwie. I Z 400 Osób online zrobiło sie 50/100... A serwer na prawde ma potencjał...

Tak samo serwer zapowiadał się fajnie

Opublikowano

Nie ma sensu juz grać na tym serwerze :) Pełno " dzieci" na bugach :) I przez takich własnie serwer padł a zapowiadał sie naprawde fajny ale cóż. :) Dzieci miały przerwe od szkoły to serwer zniszczyli :) Teraz zostali pionki. Pozdro dla gracza,dziecka o nicku Wpierdool :) Najwieksze dziecko <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...