Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie prościej napisać, że rozjebaliście serwer tylko jakąś pajacerke teraz odwalacie? :X Może jakieś 10oletnie pelikany z youtube sie na to złapią, pozdro xD

PELIKANY xD PŁACZEM

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

Tylko widzę cofka z 94 na 77, eq pewnie też w pizde - raczej z ziomkami nie wrócimy ;>

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Tylko widzę cofka z 94 na 77, eq pewnie też w pizde - raczej z ziomkami nie wrócimy ;>

Poczytaj kilka postów wstecz, było włamanie, eq z dupy, kasy i ripperów, wolisz być trochę w plecy czy żeby inni latali z full eq?

Jeżeli chodzi o mnie, to postawa Administracji w tej sytuacji przyciąga dobre opinie, osobiście zagram u was na serwerze

Pozdrawiam

Opublikowano

W sumie zjebaliście z tym. Mogliście ustawić wszystkie prawa jedynie dla jednego GA, a pewnie GM'i latają z możliwością dawania itemków. Trudno, jeszcze chwilę tu zagram, zobaczymy co się stanie. Jednak jest to ostatnia szansa.

Opublikowano

W sumie zjebaliście z tym. Mogliście ustawić wszystkie prawa jedynie dla jednego GA, a pewnie GM'i latają z możliwością dawania itemków. Trudno, jeszcze chwilę tu zagram, zobaczymy co się stanie. Jednak jest to ostatnia szansa.

Może jakaś gildia?

Opublikowano

Może jakaś gildia?

Nie dzięki, może w przyszłości.

W ogóle jak jest ze smokiem? On jest w komnacie czy co? Ciezko go ubic?

Opublikowano

Nie dzięki, może w przyszłości.

W ogóle jak jest ze smokiem? On jest w komnacie czy co? Ciezko go ubic?

Co do smoka to jest w komnacie nie wiem czy teraz go włączyli ale w 2 osoby sie daje radę, a jak eq 250/15 potwory to solo.

Opublikowano

Dawać dawać dawać na serwer. Warto grać, co prawda problemy były ale jednak jest wszystko okej ;-) serdecznie zapraszam;-)

Opublikowano

Poza tym jest już to usunięte tylko cymbał chce to nagłośnić :x

Czyli przyznałeś że navi jest na serwerze? to tylko jeden z XXX itemów wiec looz , tego jest pewnie wiecej na serwerze , po tym co tam sie dzieje to jestem przekonany 

Opublikowano

Czyli przyznałeś że navi jest na serwerze? to tylko jeden z XXX itemów wiec looz , tego jest pewnie wiecej na serwerze , po tym co tam sie dzieje to jestem przekonany 

Wiem jak jest. Konta tych osób zostały skasowane razem z eq dlatego była cofka wczoraj.

Opublikowano

Ten typek wszędzie spamuje tym ss'em. Tutaj, na forum serwera, pod filmikami... Zwykły człowiek hejter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...