Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmiesznie się czyta pionków, którzy też tworzyli 'rework pandory', a teraz walczą ze sobą, bo są dla siebie konkurencją xD

Jeszcze ciśnijcie się nawzajem, że to wy byliście pierwsi, że to wy macie lepszą pandore itp xD

Opublikowano

Śmiesznie się czyta pionków, którzy też tworzyli 'rework pandory', a teraz walczą ze sobą, bo są dla siebie konkurencją xD

Jeszcze ciśnijcie się nawzajem, że to wy byliście pierwsi, że to wy macie lepszą pandore itp xD

I tak nie wygrają : v

Opublikowano

I tak nie wygrają : v

Chodzi mi też o ten śmieszny serwer, który się nazywa Arthia. Nic polaczki swojego nie wymyślą. A teraz będą się kłócić, bo reworków tej idiotycznej pandory było milion pięćset.

Opublikowano

Chodzi mi też o ten śmieszny serwer, który się nazywa Arthia. Nic polaczki swojego nie wymyślą. A teraz będą się kłócić, bo reworków tej idiotycznej pandory było milion pięćset.

To samo mortal tanavis i inne reworki reworków...

Opublikowano

Koledzy co z Dt jest? była tu beta w ogole? ;x

- zmiencie av1 od 75 bo żałosne to jest expić w zasranym redzie/v2 do 85..

- odbugujcie dt

- sztabki slabo dropia na v2 szczerze mowiac w porownaniu do m1

- antyexp dodajcie ?!

- moze jakis drop do bosow np krolowa pajakow ? bo po co to stoi skoro nic nie dropi z tego syfu

VsxuB58.png

Opublikowano

- odbugujcie dt

- antyexp dodajcie ?!

Naprawią podczas przerwy technicznej... Masz forum do zgłaszania bugów.

Opublikowano

- odbugujcie dt

- antyexp dodajcie ?!

- moze jakis drop do bosow np krolowa pajakow ? bo po co to stoi skoro nic nie dropi z tego syfu

antyexp jest z bossów typ rip, smok itp

Opublikowano

Naprawią podczas przerwy technicznej... Masz forum do zgłaszania bugów.

tak kuźwa przerwa bedzie o 24, czyli sobie mam czekać z antyexpem i trutą do 24? super. to żegnam w takim razie

VsxuB58.png

Opublikowano

tak kuźwa przerwa bedzie o 24, czyli sobie mam czekać z antyexpem i trutą do 24? super. to żegnam w takim razie

No życie, idź odpocznij typie.

Jak jest się uzależnionym od komputera, a także Metina to już twój zasrany problem.

Pozdrawiam

Opublikowano

ooo a co to, bugi? XDDD

swoja droga około 2.5k pobrań a 200 graczy online ?
CE65CFXUkAE4t9X.jpg

Ponownie nie polecam xD

Dla tych, którzy chca zagrać na pandorce, a nie reworku zapraszam na Mortala - macie tam wkoncu  administracje ktora siedziala przy pandorce + kilka nowosci, ktore nie sa takimi typowami pizdziectwami jak rzeczy typu kostiumy pety itd tylko przykladowo nowe sety eq, ktore balansuja sie z nowym biologiem o ktorego byl taki wielki placz. Takze nie rozumiem sensu grania i podniecania sie reworkami  skoro macie oryginał, który cierpi na brak graczy(:v) z powodu tego czy innego reworku który chce fejmu na 2miesiace bo pewnie po tym czasie padną, lel...

Opublikowano

ooo a co to, bugi? XDDD

CE65CFXUkAE4t9X.jpg

Ponownie nie polecam xD

Dla tych, którzy chca zagrać na pandorce, a nie reworku zapraszam na Mortala - macie tam wkoncu administracje ktora siedziala przy pandorce + kilka nowosci, ktore nie sa takimi typowami pizdziectwami jak rzeczy typu kostiumy pety itd tylko przykladowo nowe sety eq, ktore balansuja sie z nowym biologiem o ktorego byl taki wielki placz. Takze nie rozumiem sensu grac na REWORKACH skoro macie oryginał, lel...

Nie wiem czy wiesz, ale teraz się poniżasz chłopczyku na "POSYŁKI" od "Mortala"

"DLa tych co chcą zagrać na pandorce, a nie reworku"

hahahah dojebałeś do pieca, wstawaliście 4x

Pozdrawiam

Opublikowano

ooo a co to, bugi? XDDD

CE65CFXUkAE4t9X.jpg

Ponownie nie polecam xD

Dla tych, którzy chca zagrać na pandorce, a nie reworku zapraszam na Mortala - macie tam wkoncu  administracje ktora siedziala przy pandorce + kilka nowosci, ktore nie sa takimi typowami pizdziectwami jak rzeczy typu kostiumy pety itd tylko przykladowo nowe sety eq, ktore balansuja sie z nowym biologiem o ktorego byl taki wielki placz. Takze nie rozumiem sensu grania i podniecania sie reworkami  skoro macie oryginał, który cierpi na brak graczy( :v) z powodu tego czy innego reworku który chce fejmu na 2miesiace bo pewnie po tym czasie padną, lel...

Wejdź na tego syfa i wybierz "Pobierz Klienta" Odśwież stronę i zobacz o ile zwiększy się liczba pobrań huehue :)

TANAVIS, zaraz to Wy pójdziecie z dymem :)

Czekamy :)

@ Tak serio Kiedy Beta bo o stracie to możecie jeszcze pomarzyć ;)

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale teraz się poniżasz chłopczyku na "POSYŁKI" od "Mortala"

"DLa tych co chcą zagrać na pandorce, a nie reworku"

hahahah dojebałeś do pieca, wstawaliście 4x

Pozdrawiam

Ze niby mortal wstawał 4 razy?xD XD xD XD Tyle tych serwerow upodabniajacych sie do pandorki ze juz sie mylicie w tym co piszecie. A z tym chłopczyku na posyłki dobry tekst, juz go gdzies widzialem aa chyba pod filmikiem siembida (:v)

Wejdź na tego syfa i wybierz "Pobierz Klienta" Odśwież stronę i zobacz o ile zwiększy się liczba pobrań huehue :)

Wbilem tylko na strone o godzinie 19 bylo okolo 2k pobran, wbilem z 20 min pozniej bylo 2,5k a graczy mniej niz na Mortalu :D

Opublikowano

To Wy w sumie reprezentujecie swój "SUPER" server, a niech ludzie widzą że same ZJE** tam siedzą ;)

Nie Pozdrawiam

nawet nie wiesz jak smiesznie to wyglada, gdy jakiś rework próbuje być lepszy od oryginału. 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czekamy :)

@ Tak serio Kiedy Beta bo o stracie to możecie jeszcze pomarzyć ;)

To po co się przejmujecie tym syfem skoro jesteście tacy zajebiści? :)

Ile razy startowaliście z tym Waszym pro serwerkiem? Przypomnij mi proszę.

Opublikowano

To po co się przejmujecie tym syfem skoro jesteście tacy zajebiści? :)

Ile razy startowaliście z tym Waszym pro serwerkiem? Przypomnij mi proszę.

Wymyśl coś jeszcze bo się powtarzacie xD tylko start start... wy start mieliście o 19 a już 4 razy channele off i przerwa 30 minut xD PROPS 

@ Argin (tak ten kakaowiec i jego brat) mówił ze NAPISAŁEŚ sam system FREEBSD od nowa xDDDDDD

Opublikowano

Wymyśl coś jeszcze bo się powtarzacie xD tylko start start... wy start mieliście o 19 a już 4 razy channele off i przerwa 30 minut xD PROPS 

Nie wspominając że wy mieliście przerwy po tydzień

Opublikowano

@ Argin (tak ten kakaowiec i jego brat) mówił ze NAPISAŁEŚ sam system FREEBSD od nowa xDDDDDD

Dobra, morda w kubeł już bo zaczynasz mnie wkurwiać j****y fredzie.

Bez kitu, sam sobie opinie wyrabiasz, a nie Artheii więc zamknij wreszcie te jape, bo nic nie wnosisz do tematu, dziwne że jeszcze warnów nie dostałeś za ten j****y spam.

Poza tym, nie mówiłeś że spier***? To spier***

Opublikowano

Co ja napisałem? xD

Żebym jeszcze widział co to jest. Wybacz, nie znam się na stawianiu serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...