Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu tak uważasz ? :)  Ps: Nie bronie serwera 

Nie ma co robic tylko exp exp który nawet juz nie chce leciec. Administracja nie potrafi zwiększyc. :)  

Opublikowano

Nie ma co robic tylko exp exp który nawet juz nie chce leciec. Administracja nie potrafi zwiększyc. :)

Potrafią tylko nie wiem po ch*j tak piszesz ;>. Jutro będzie przerwa techniczna i to zrobią...

Opublikowano

Serwera nie polecam Dlaczego ?

Nie dopasowany drop

Po starcie było tyle bugów że się odechciewało grać i nadal one są

Ustawiam codziennie po 15 botów i co ? 0 bana

GM banuje za darmo znajomego zbanował za to że wygrał z nim PVP

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Jakaś burza jest na serwerze , ludziom eq poginęło, wywalili Siembida z teamu za eq z navi :O. Dobra myślę że już nie ma po co tam grać , jeden wielkki chaos 

Opublikowano

Jakaś burza jest na serwerze , ludziom eq poginęło, wywalili Siembida z teamu za eq z navi :O. Dobra myślę że już nie ma po co tam grać , jeden wielkki chaos 

Dobrał się baran z baranem i takie są efekty  :O

­

Opublikowano

Skisłem :v 

Pisałem, że ten serwer to gówno od samego początku gdy siembid go zareklamował - zachwalał, że tyle graczy itd, że jego dupczi będzie banować itp itd. A sami widzicie  xD Chcecie to tam grajcie sobie.Z Arginem, od razu mówie że możecie sie spodziewać podobnych akcji w przyszłości  :D

Opublikowano

Cytuję

Witajcie,

Należą się Wam wyjaśnienia co do całej sprawy na serwerze. SiemBid otrzymał przed startem serwera kwotę w wysokości 300zł za nagranie zapowiedzi i kilku odcinków z czego nagrał 2 normalne zapowiedzi, czyli jest nam winien jeszcze 3 odcinki w sumie. Dzisiaj ze względu na jego nieobecność przeprowadziliśmy z nim rozmowę na GG i doszliśmy do porozumienia, że otrzyma dzisiaj kwotę 130zł i kończymy współpracę i tak też się stało. W niecałą godzinę po otrzymaniu dzisiejszego przelewu kiedy to wszedłem do gry zauważyłem, że włamał się i odbanował i zaczął rozdawać eq oraz respić moby, a także uruchomił raty serwerowe po 200%. Wybaczcie nam za całe zamieszanie i na przyszłość postaramy się kilka razy zastanowić kogo bierzemy do administracji. Życzę miłej gry oraz zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam,

Scatty.

Opublikowano

Hehe tylko, ze to eq skasowali już imbecylu xD

Spoko, grajcie. Ja życze każdemu, kto ma tam zamiar nadal grać powodzenia xD. Miałem nadzieje, że argin to zrobi ale siembid rozjebał system, w sumie to props :v

Opublikowano

Hehe tylko, ze to eq skasowali już imbecylu xD

Nie rozumiem jednego "SKASOWALI".. przecież to twój serwer ARGINIE 

Przecież nawet jak SIEMBIDA nie będzie to i tak będzie navi ;) dlaczego ? bo ARGIN 

eac5e75ae8ee.gif

Opublikowano

Nie rozumiem jednego "SKASOWALI".. przecież to twój serwer ARGINIE 

Przecież nawet jak SIEMBIDA nie będzie to i tak będzie navi ;) dlaczego ? bo ARGIN 

eac5e75ae8ee.gif

Wyjdź przygłupie.

topic. polecam serwer fajnie sie gra, duzo ludzi wbiajac hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...