Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wymyśl coś jeszcze bo się powtarzacie xD tylko start start... wy start mieliście o 19 a już 4 razy channele off i przerwa 30 minut xD PROPS 

@ Argin (tak ten kakaowiec i jego brat) mówił ze NAPISAŁEŚ sam system FREEBSD od nowa xDDDDDD

serio ? przecież to ty startowałeś 5 razy a nie my :O

Opublikowano

serio ? przecież to ty startowałeś 5 razy a nie my :O

Zdecydujesz się w końcu ? To 4 czy 5 ?

mała poprawka Arthii -- Artheia to mój serwer:D

@TheThunderBolt

Mówiłem złodziei squad ;)
Opublikowano

Zdecydujesz się w końcu ? To 4 czy 5 ?

Mówiłem złodziei squad ;)

Kto jest złodziejem ten jest. Lepiej powiedz kto na kogo source i game zapi*dalał.

Opublikowano

a ty ile miałeś serwerów, że tak piszesz do kogoś panie mistrzu?

Miał 3 i padały przez to, że nie miał jak nagrywać, ponieważ technik widocznie dodawał za mało rzeczy, a Siembid nie miał co nagrywać.

Opublikowano

a ty ile miałeś serwerów, że tak piszesz do kogoś panie mistrzu?

Ziomek ale ty nie porównuj padnięcie serwera z otwieraniem go po 20 razy, za nim włączysz się w dyskusję zapoznaj się z tematem.

Opublikowano

O ile pamięcią  sięgam to twój serwer bym większym syfem od reszty serwerów. ;) Nie zapominaj ile razy obiecywałeś graczom że będzie wszystko okej, że wszystko naprawicie, a do tej pory jakoś nie widać efektów tej twojej ''PRACY'' ;) Nie rozumiem, żal Ci dupę ściska z zazdrości czy po prostu chcesz się poniżać w oczach społeczności MPC? ;)

Opublikowano

jestescie zaje bisci!

Ludzie sobie expia a serwer jest offline..

Nie patrz w tej chwili na licznik gdyż jest on odświeżany co ileś czasu z tego względu że jakby był odświeżany co 5-10 min to by mogło doprowadzić do spadku wydajności serwera.

Proszę, licznik się odświeżył przed chwilą.

Opublikowano

Licznik zmienil sie na 0 dopiero po zmianie statusu LOGOWANIE na OFFLINE.

Rozmawiam z ziomkami na tsie i sie smieja bo polowe osob wywalilo a oni zostali i sobie expia. Dopiero jak zauwazyli ze zostalo kilku graczy zmienili na OFFLINE.

Wiec nie wmawiajcie mi tu glupot

Opublikowano

Licznik zmienil sie na 0 dopiero po zmianie statusu LOGOWANIE na OFFLINE.

Rozmawiam z ziomkami na tsie i sie smieja bo polowe osob wywalilo a oni zostali i sobie expia. Dopiero jak zauwazyli ze zostalo kilku graczy zmienili na OFFLINE.

Wiec nie wmawiajcie mi tu glupot

Nie wiem czy wiesz ale licznik odświeża się co parę minut. ;) U mnie pisało że wszystkie ch są off od razu po wyłączeniu serwera, ale pisało że jest dana ilość graczy on więc przestań płakać i oczerniać serwera swoimi wymysłami czy wymysłami swoich kolegów ;)

Opublikowano

Sam napisales "U mnie pisało że wszystkie ch są off od razu po wyłączeniu serwera"

Czytaj ze zrozumieniem. Ja napisalem o statusie LOGOWANIA nie KANALACH :)

Opublikowano

DDOS są a wy płaczecie konkurencja nie śpi spokojnie :D

Ps: Topowe gildie wracajoo?

Padlinożercy z drugie serwera wyczuli sytuacje i się wpieprzają tam gdzie nie trzeba.

Opublikowano

Na tych Waszych pandorach Arthia, Tana*is, Mor*al moglibyście tak z*********e się połączyć... że może te 900-1200 online byście mieli.

No nic nie polecam ze względu na zachowanie administracji w temacie.

Nauczcie się kiedyś rozmawiać, same docinki, głupkowate teksty, które potencjalnego gracza w ogóle nie obchodzą.

A tu moje delikatne spostrzeżenie po kilku dniach przeglądania for zagranicznych odpowiedników MPC.

Polska:
-Wyp*******
-Łeeeee, odgrzewany kotlet, nie zagram

-Podj******* od 123MT2
*ddosy* od "hakierów".

nikt nie pomoże jak ma się błąd z czymś, a tworzy się serwer, a jeszcze ten "potencjalna osoba, która może pomóc", który w większości przypadków sam tego nie umie jeszcze Cię wyśmieje, że nie masz tworzyć serwera... (ludzie każdy człowiek może pomylić się nawet w słowie "dam", a i tak zamiast poprawić to będziecie się śmiać...

Zagraniczne fora:
-"mógłbyś to i tam to poprawić i choć nie mój typ serwera to życzę powodzenia"

-"wolę 321MT2, ale życzę powodzenia"
-" nie mój typ serwera, ale powodzenia"

-"szkoda, że strasznie podobny do 123MT2, ale fajnie się grało więc może i tu wbiję"

*ddosy* od "hakierów".

-każdy kto coś potrafi może nie napisze Ci całego kodu, ale pokaże Ci w czym masz błąd i pokieruje w dobrą stronę - tym samym pomagając Ci się nauczyć...

Czytając nie zauważyłem prawie żadnego negatywnego komentarza, który nie był poparty dowodem.

Pomyślcie nad tym.

Opublikowano

Padlinożercy z drugie serwera wyczuli sytuacje i się wpieprzają tam gdzie nie trzeba.

Żal im ściska dupska że ktoś potrafił coś lepiej zrobić od nich :P Normalka, taki mamy klimat. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...