Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECM SERWERA!

Scatty=Argin

DT dalej zbugowane-nie potrafią naprawić

Nie potrafią dodać łączenia się sakiewek 

Co chwile serwer wywala.

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Uwaga dla wszystkich ''hejt gimb''. Serwer ma się świetnie. Ludzi przybywa, a administracja pracuje nad bugami które zostały wykryte przez graczy. ;) Aaaa i jeszcze jedno. Nie oczerniajcie kogoś i czyjejś pracy jak sami nie macie pojęcia o tym. :D Koniec! :P

Opublikowano

@up , Wbiłem , pograłem 2 min , wywaliło 4 ch , gość na wolnym bije inne boty z 20 lvl w m1 na psach , dziwne , no i te czytanie skilli mnie odstrasza.

Opublikowano

@up , Wbiłem , pograłem 2 min , wywaliło 4 ch , gość na wolnym bije inne boty z 20 lvl w m1 na psach , dziwne , no i te czytanie skilli mnie odstrasza.

Jest łatwy zarobek, co za problem zarobić sobie na tęczaka i od razu zrobić z M na P skill? Poza tym. Wiadomo wywaliło ch, czyli konkurencja dobierała się do serwera. To jest normalne. A co do 20lv na psach to właśnie jest to z jednych z zarobków na tym serwerze :P

NIE POLECM SERWERA!

Scatty=Argin

DT dalej zbugowane-nie potrafią naprawić

Nie potrafią dodać łączenia się sakiewek 

Co chwile serwer wywala.

Co posady ktoś nie dał że już płacz? :'( O jak smutno... Szkoda tylko że się oczerniłeś gościu i na forum i tu. Hahaha kochany BETA TESTER <3

Opublikowano

troszke dziwne twoje spostrzezenie odnosnie botow bo ja wbiłem na ch 1 bilem na psach i patrze a ty 1 z administraci myslal ze bot ja wiec mu napisalem zeby usuneli miepotzrebny drop 

Opublikowano

Co posady ktoś nie dał że już płacz? :'( O jak smutno... Szkoda tylko że się oczerniłeś gościu i na forum i tu. Hahaha kochany BETA TESTER <3

Wut!?

Tak,byłem testerem, i co z tego?

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Serwer żałosny jak i Administracja nie potrafią naprawić logowania jak i dropu i innych podstawowych rzeczy, do tego Administratorka jest żałosna i używa wulgaryzmów do graczy nie polecam.

Opublikowano

Znowu wywaliło , dość mam , pogram 5 minut i kick , ileż można? ktoś kto ma pick up zostawia postac i tak siedzi 10 godzin , pozniej ma 20kkk i sie cieszy , no kurde .. żenada. Administrator zamiast sie zająć serwerem pyta kiedy ferie , niech sie rozbiegnie i baranka strzeli. elo

Opublikowano

SERVER DOBRY ALE MUSICIE USUNAC TE SAKIEWKI BO NIE DA SIE GRAC PRZEZ TO ALBO CHOCIAZ ZROBCIE BYU WCHODZILI DO 1 MIEJSCA W SLOCIE, EQ CO 20 MIN TRZEBA CZYSCIC MASAKRA... NIECH LAJKUJA CI KTORZY UWAZAJA TAK SAMO!1

Opublikowano

Nie no faktycznie, nie ma co się oszukiwać Pandora nigdy nie powstanie z popiołów więc nie ma co.

Ogólnie no, nie polecam serwera, faktycznie DT nawet naprawić nie potrafią :/

Opublikowano

Nie no faktycznie, nie ma co się oszukiwać Pandora nigdy nie powstanie z popiołów więc nie ma co.

Ogólnie no, nie polecam serwera, faktycznie DT nawet naprawić nie potrafią :/

Przypadkiem nie byles obrońca serwera ?

Dt brak. Roski nie wiem czy poprawili zeby Max wchodziły. Sakwy Kd sie nie łącza. To przeszkadza cale Eq zawala. Boty w m1.

Opublikowano

Dt brak. Roski nie wiem czy poprawili zeby Max wchodziły. Sakwy Kd sie nie łącza. To przeszkadza cale Eq zawala. Boty w m1.

Boty banują przecież, a kd nie da się stackować...

Opublikowano

Nie, nie byłem żadnym obrońcą xD

Po prostu serwer nadal ma mase bugów do wyeliminowania, dlatego nie umożliwia to grę, wydaję mi się że gdyby była beta otwarta, nie byłoby tych bugów, no ale niestety, nie wyszło.

Opublikowano
WCALE nie broniłeś serwera xD

Dobra, morda w kubeł już bo zaczynasz mnie wkurwiać j****y fredzie.

Bez kitu, sam sobie opinie wyrabiasz, a nie Artheii więc zamknij wreszcie te jape, bo nic nie wnosisz do tematu, dziwne że jeszcze warnów nie dostałeś za ten j****y spam.

Poza tym, nie mówiłeś że spier***? To spier***

serwery ONLINE!

TANAVIS, zaraz to Wy pójdziecie z dymem  :)

Nie wiem czy wiesz, ale teraz się poniżasz chłopczyku na "POSYŁKI" od "Mortala"

"DLa tych co chcą zagrać na pandorce, a nie reworku"

hahahah dojebałeś do pieca, wstawaliście 4x

Pozdrawiam

Naprawią podczas przerwy technicznej... Masz forum do zgłaszania bugów.

A co do tematu no to ponownie nie polecam, sami widzicie co sie dzieje :v

Opublikowano

WCALE nie broniłeś serwera xD

A co do tematu no to ponownie nie polecam, sami widzicie co sie dzieje :v

O widzę że "Weteran z TANAVI**" nadal patrzy co się tu dzieję? ;)

Już sobie opinie wyrobiliście tak jak Arthia, więc sami polegliście nie zważając na graczy.

Nie pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...