Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak narazie serwer działa, lecz nie wiemy jak zachowa sie przy większej ilości graczy. Wbijcie na serwer to może jakoś pomożecie nam przyczyne znaleść ;/

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tych Waszych pandorach Arthia, Tana*is, Mor*al moglibyście tak z*********e się połączyć... że może te 900-1200 online byście mieli.

No nic nie polecam ze względu na zachowanie administracji w temacie.

Nauczcie się kiedyś rozmawiać, same docinki, głupkowate teksty, które potencjalnego gracza w ogóle nie obchodzą.

A tu moje delikatne spostrzeżenie po kilku dniach przeglądania for zagranicznych odpowiedników MPC.

Polska:

-Wyp*******

-Łeeeee, odgrzewany kotlet, nie zagram

-Podj******* od 123MT2

*ddosy* od "hakierów".

nikt nie pomoże jak ma się błąd z czymś, a tworzy się serwer, a jeszcze ten "potencjalna osoba, która może pomóc", który w większości przypadków sam tego nie umie jeszcze Cię wyśmieje, że nie masz tworzyć serwera... (ludzie każdy człowiek może pomylić się nawet w słowie "dam", a i tak zamiast poprawić to będziecie się śmiać...

Zagraniczne fora:

-"mógłbyś to i tam to poprawić i choć nie mój typ serwera to życzę powodzenia"

-"wolę 321MT2, ale życzę powodzenia"

-" nie mój typ serwera, ale powodzenia"

-"szkoda, że strasznie podobny do 123MT2, ale fajnie się grało więc może i tu wbiję"

*ddosy* od "hakierów".

-każdy kto coś potrafi może nie napisze Ci całego kodu, ale pokaże Ci w czym masz błąd i pokieruje w dobrą stronę - tym samym pomagając Ci się nauczyć...

Czytając nie zauważyłem prawie żadnego negatywnego komentarza, który nie był poparty dowodem.

Pomyślcie nad tym.

Wiesz Eladrin, po części się z tobą zgadzam, jednak połączenie się paru serwerów nie jest dobrym pomysłem, z tego spisu jest jeszcze jeden z serwerów które zachowały się jak kawał skurwysyna co i tak jest powiązane że tak to ujmę cieniutką nicią z Arthią.

Nie polecanie z twojej strony też potrafię zrozumieć jednak jak możesz zauważyć technik i administracja to nie roboty które zamiast mózgów mają w czaszce dysk ssd, procek i płytę główną, to też ludzie jak ja czy ty którzy mają uczucia i nie ma możliwości w niektórych sytuacjach by zachować zimną krew,

sam nie wiem czy dałbym raze zwłaszcza że zaczęły się problemy a drugi pospolity serwer zaczął tu robić chlew.

Opublikowano

Jak narazie serwer działa, lecz nie wiemy jak zachowa sie przy większej ilości graczy. Wbijcie na serwer to może jakoś pomożecie nam przyczyne znaleść ;/

Tylko że ludzie mają problem z tym że przy logowaniu pisze im cały czas ''logowanie'' i nie da się wejść na serwer.

Opublikowano

Tylko że ludzie mają problem z tym że przy logowaniu pisze im cały czas ''logowanie'' i nie da się wejść na serwer.

Trzeba cierpliwości, wiesz jak to wygląda nie raz po starcie.

Opublikowano

Trzeba cierpliwości, wiesz jak to wygląda nie raz po starcie.

Nie no wiadomo. Mnie nie dotyczy ten problem bo jakoś normalnie wchodzę, tylko na forum to jest temat jeden teraz ''czemu nie mogę się zalogować na serwer'' ;c

Opublikowano

Putam 4 raz. Czemu nie daliscie dropu do biologa ?

Zdajesz sobie sprawy że najpierw przydało by się naprawić channele a potem pomniejsze błędy ? No chyba że chcesz by powinno być odwrotnie, wtedy by ci zrobili ten drop ale kosztem tego że byś się nie zalogował.

I napisz dokładnie który nie działa bo tym utrudniasz nie pomagasz.

Opublikowano

Tak czytam te komentarze i się dziwie że ogarnięta administracja MPC nie wpadła i nie nawaliła paru osobom ostrzeżeń. Administracja po tutaj pisaniu poniża się bardziej niż myślałam, ich zachowanie jest gorsze niż zachowanie zwierząt w klatce, jak byście nie zauważyli @Tanavis.pl  Wami prowokuje a dzieci z gimnazjum głupio odpowiadają " a ty ile miałeś serwerów" " a weź spier.dalaj" itp.. Nosz kur. mać, on Was ośmiesza robi wszystko abyście spali niżej od niego i to Wam się udaje, @Tanavis.pl Sam stawiał syfy i będzie stawiał i jego zazdrość taka że aż mu gul chodzi bo coś niby komuś "wychodzi" a jemu nie, dobrze wiemy że Tanavis to człowiek który zatrzymał się z tokiem myślenia i myśli że jest najmądrzejszy tutaj.

@topic tym bardziej nie polecam bo administracja stacza się na dno jak ten titanic-sinking.jpg

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Graczy Online:
238
Widze ze napewno przypomni pandore taką ilościa online xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@ skąd truta?

Czego się spodziewałeś,po tym jak była fala reworków pandory?

Kiedyś się nauczą, że kotlety odgrzewane nie smakują tak samo, jak za pierwszym razem.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Graczy Online:
238
Widze ze napewno przypomni pandore taką ilościa online xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@ skąd truta?

Aktualnie 500online, a bedzie jeszcze wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...