Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe, k*******n poleciał a itemy już usuwane. Nie ma co odbytu spinać.

Tak samo widzę że imbecyle z TV przylazły.

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe, k*******n poleciał a itemy już usuwane. Nie ma co odbytu spinać.

Tak samo widzę że imbecyle z TV przylazły.

Ogar metińczyku bo każdemu liżesz dupe a potem obrabiasz za plecami.  ;)  Założę się, że teraz latasz za Arginem a po drodze każdemu opowiadasz to i owo. Na arthii tak samo się chwaliłeś graczom, że rozpakujesz clienta i porozsyłasz ?Nie wspominając już o tym, że rozgadywałeś o sprawach które powinny zostać między administracją. Pozdro bez odbjoru lol  :yay: 

co do serwera, nie polecam po raz kuzwa 7 albo 8 xD

Opublikowano

Ogar metińczyku bo każdemu liżesz dupe a potem obrabiasz za plecami.  ;)  Założę się, że teraz latasz za Arginem a po drodze każdemu opowiadasz to i owo. Na arthii tak samo się chwaliłeś graczom, że rozpakujesz clienta i porozsyłasz ?Nie wspominając już o tym, że rozgadywałeś o sprawach które powinny zostać między administracją. Pozdro bez odbjoru lol  :yay: 

co do serwera, nie polecam po raz kuzwa 7 albo 8 xD

Przecież tego klienta imbecylu każdy głupi rozpakuje, po drugie ty z jaroszkiem o tym gadałeś, i tylko po to by wsadzić głowę pomiędzy poślady Dekodera  by potem polecieć na Mortala. Na Arthi nie rozmawiam nawet z graczami bo nie siedzę przy nim. Ja za arginem latam ? Hahahahaha dobre sobie.

Opublikowano

Przecież tego klienta imbecylu każdy głupi rozpakuje, po drugie ty z jaroszkiem o tym gadałeś, i tylko po to by wsadzić głowę pomiędzy poślady Dekodera  by potem polecieć na Mortala. Na Arthi nie rozmawiam nawet z graczami bo nie siedzę przy nim. Ja za arginem latam ? Hahahahaha dobre sobie.

Pewnie, wmów mi jeszcze, że ja na publicznych kanałach siedziałem i chwaliłem się każdemu co robi dekador z kim się kłóci oraz, że jak "wylece" to wam porozsyłam - mimo, że nie byłeś w żadnym teamie lol. Wsadzić głowe między poslady dekodera? Nie rozsmieszaj mnie, odkad dostalem info o mortalu od razu powiedzialem ze tam ide, wiec w czym problem?. A co do arthii wnioskuje tak po twoich postach w tym temacie, no ale wyszlo jak zawsze - lizanie dupy

Opublikowano

Bo to raz Argin przyszedł i gadał ze gadasz coś na nas a potem ze ty na niego xD dupe liżesz lepiej niż mi :( mu sie pewnie błyszczy huehue jesteś przegrany bez mózgu ;P

@SIEMBIDEK dobrze zrobiłeś jak chcesz jeszcze zarobić zapraszam PW xD (mówię serio)

Nom bo podobne xD masz tam ssy od nas xD niema co dac pliki Arthi nazwac Tanavis xD

Opublikowano

Mi się wydaje ze na tych filmikach widzę, że dalej Ci ludzie mają to eq.

Mają i będą mieć ... oni tego nie usuną to chyba oczywiste 

Opublikowano

Mi się wydaje ze na tych filmikach widzę, że dalej Ci ludzie mają to eq.

Ty to r.truszek pilnuj swojego gównianego serwerka a nie lazisz ludzia pod tematami i jakies c*****e filmiki wsadzasz. Usunac navi z serwera? Ja p******e wielka filozofia wpisac kilka selectow w bazie i wyjebie all itemy z zawyzonymi bonami. Ale widać twój c*****y team serwera na l nie zna takich sposobow

Opublikowano

Ty to r.truszek pilnuj swojego gównianego serwerka a nie lazisz ludzia pod tematami i jakies c*****e filmiki wsadzasz. Usunac navi z serwera? Ja p******e wielka filozofia wpisac kilka selectow w bazie i wyjebie all itemy z zawyzonymi bonami. Ale widać twój c*****y team serwera na l nie zna takich sposobow

Bo u nas nie było, nie ma i nie będzie navi :) Jakoś nasz serwer stoi ponad 2 miesiące a Arthia nie może tygodnia ustać więc sam sobie odpowiedz na pytanie. Ja na Arthię nie najeżdzam, tylko chciałem się dowiedzieć co tutaj się stało i chciałem potwierdzić czy ten filmik jest prawdą, niestety tak.

A i nie mów mi co mam robić bo jestem na tyle dorosły, że sam decyduję o swoim życiu.

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Bo u nas nie było, nie ma i nie będzie navi :) Jakoś nasz serwer stoi ponad 2 miesiące a Arthia nie może tygodnia ustać więc sam sobie odpowiedz na pytanie. Ja na Arthię nie najeżdzam, tylko chciałem się dowiedzieć co tutaj się stało i chciałem potwierdzić czy ten filmik jest prawdą, niestety tak.

A i nie mów mi co mam robić bo jestem na tyle dorosły, że sam decyduję o swoim życiu.

Ty pierdolisz o jakis navi na arthii a to przypominam tobie ze to wam nieudacznicy wyjebali baze z lesthii i lazala kilka dni bo nie umiecie napisac nawet jebanego difa

Opublikowano

Ty pierdolisz o jakis navi na arthii a to przypominam tobie ze to wam nieudacznicy wyjebali baze z lesthii i lazala kilka dni bo nie umiecie napisac nawet jebanego difa

Poziom ludzi na tym forum mnie przeraża.

Jakby nie patrząc lezała Ravia, Virtual, Global, Kamelis, Concordia padła bezpowrotnie no i WOM2 też stał.

Ciekawe jak Ty byś sobie poradził w takiej sytuacji. Bo zazwyczaj Ci co dużo gadają mało robią. Serwer stoi i po co odkopywać stare rzeczy, było minęło wszystko śmiga.

Natomiast żadne navi u nas nie poszło.

Pozdrawiam Arthie i zycze powrotu do funkcjonowania ;)

Administrator serwera Lesthia2.eu
Zapowiedź Serwera

Opublikowano

Jakby nie patrząc lezała Ravia, Virtual, Global, Kamelis, Concordia padła bezpowrotnie no i WOM2 też stał.

Ciekawe jak Ty byś sobie poradził w takiej sytuacji. Bo zazwyczaj Ci co dużo gadają mało robią. Serwer stoi i po co odkopywać stare rzeczy, było minęło wszystko śmiga.

Poradzilbym sobie bez najmniejszego problemu biorac pod uwage ze dif fixujacy ta funkcje byl na mpc na starsza wersje game ale widac niektórzy uzytkownicy z tego forum sa na poziomie ameb

Opublikowano

Kamelis? Tam administracji nie ma xD

Virtual - musieli na tenmę czekać :/

wom2 - po kilku godzinach wszystko było git.

Czemu ta prezentacja nie jest jeszcze w koszu?

tenor.gif

Opublikowano

Kamelis? Tam administracji nie ma xD

Virtual - musieli na tenmę czekać :/

wom2 - po kilku godzinach wszystko było git.

Czemu ta prezentacja nie jest jeszcze w koszu?

Ale ty mnie człowieku wkurwiasz, na gównie się znasz a się wypowiadasz. xD

Opublikowano

Nie wiem po co wasze spiny. Administracja się stara, a pisanie typu "nie polecam", czy " czemu to nie jest w koszu" są nie na miejscu. Każdy wybiera sam, według własnego uznania i gustu serwer. To że jakieś ludzie którzy siedzą 25/8 przed kompem i hejca serwer jest żałosne i na poziomie gimnazjum.

Opublikowano

Topka z*******a!!! xD Kilkanaście 250 lvl, 1x 249, 1x248, 1x 200, potem same poniżej 148 poziomu XDDD. Logowanie + channele off xD

Bany z dupy + dawanie 250lv XDD:

RIPY W M1 XDD:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NIE POZDRAWIAM XDDDDDD

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...