Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lochy malp jako expowiska 100+. Porazka..

Również jestem tego zdania ...

Szamana Healer daje rade?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Również jestem tego zdania ...

Szamana Healer daje rade?

Daje łatwo jak się ma eq na swój lvl, nie wiem co wam ta mapa przeszkadza jak to jest chwila tam poexpić... 

Opublikowano

mam pytanie , mam zamiar grac Smokiem , jest tu tak ze trzeba woja zrobic zeby metiny bic np na mapach do 110lvl zeby eq zrobic na szamana zeby potem normalnie szamanem grac ? czy idzie od razu nim grac i robic eq na swoj lvl   bez problemu

Opublikowano

Daje łatwo jak się ma eq na swój lvl, nie wiem co wam ta mapa przeszkadza jak to jest chwila tam poexpić... 

To tak jakby expic na 20 lvl w Grocie... Gdzie tu sens i logika

Opublikowano

mam pytanie , mam zamiar grac Smokiem , jest tu tak ze trzeba woja zrobic zeby metiny bic np na mapach do 110lvl zeby eq zrobic na szamana zeby potem normalnie szamanem grac ? czy idzie od razu nim grac i robic eq na swoj lvl   bez problemu

Idzie od razu nim grać i robić eq na swój lvl bez problemu.

Wróciły dodatkowo stare wartości buffów także będzie jeszcze łatwiej. 

Opublikowano

A jak tam z WP, Daggerem i Archerem do expa ? :D

Tak samo jak z każdą inną postacią. Wiadomo Body/WP będą miały łatwiej w pve ale innymi klasami też da się wszystko ogarnąć.

@ galerianki123 o pve mi chodziło 

Opublikowano

No zobaczymy ile w tym serwerze tego Easy jest, wpadne na start bo dawno nigdzie nie grałem a lepszej alternatywy na daną chwile nie widzę, bo same śmieci startują.

Opublikowano

Tak samo jak z każdą inną postacią. Wiadomo Body/WP będą miały łatwiej w pvp ale innymi klasami też da się wszystko ogarnąć.

Przepraszam bardzo. Przypadkiem nie chciales powiedziec ze body latwiej w expie a nie w pvp . Zawsze dagger i trudniejsze klasy do expa troche lepsze byly

Opublikowano

4 tysiące konto założone!

- Jeśli chodzi o expienie to każda klasa daje rade, bo przyjemnie expi się na metinach i luruje spoty.

- Łowienie jest bardzo przyjemne i można na nim pięknie kosić kaskę.

- Co do lochu małp na +100. Jest to dobry pomysł, bo ludzie, którzy lubią klasykę nie narzekają na ten temat, a na tej mapie jest się tylko 4 poziomy z tego co pamiętam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Start odbedzie sie zgodnie z planowana godzina?

Jeden gracz napisał, że musi skoczyć po fajki i nie zdąży, przekładamy o 12 minut dla niego. 

Tak, o 19 start.

Opublikowano

1 tarcza na 2 klasy? 

Ile gra osób?

ty glupi jestes ?  to rusza o 19  dzis

mam pytanie , biolog jest bez limitu czasowego ale czy eliksiry poszukiwacza wystepuja w celu zwiekszenia przyjecia ? 

Opublikowano

Czyli rework :)

Reworki robi się na ogół po upadku serwera, a Avan jeszcze nie zaczął nawet lecieć, więc czemu na siłe wmawiasz, że rework? Yolnen lepiej dobrał grono osób pomagających i serwer został bardziej dopracowany.

Avan - czas rozłożyć skrzydła, bo zaczynamy lecieć ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

ty glupi jestes ?  to rusza o 19  dzis

mam pytanie , biolog jest bez limitu czasowego ale czy eliksiry poszukiwacza wystepuja w celu zwiekszenia przyjecia ? 

Dropisz i oddajesz wymaganą ilość od razu.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...