Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje pytanko czy bede miał drop z 160 lvl na nisko lvlowych mapkach z bossów i metków ?? :D

Tak

@Edit Pieczara był pierwszy ;p

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Tak

To niedobrze i dobrze, będzie durna rywalizacja, tak jak na Ma**gos, wbiją sobie 160 lvle przyjdą na mape 76 i zaczną bić wszystko na dwa strzały, nowy gracz będzie miał przesrane.

A dobrze, bo myślicie także o leniwych graczach którzy wbiją sobie top1 nie zrobią eq nie zrobią dropa i se będą latać gdzie popadnie.

Moim zdaniem na minus z tym dropem dla wyższych leveli na mapach dla niskich lvli.

Pozdrawiam zagram sprawdzę, prezentuje się fenomenalnie ;)

Opublikowano

Oby wszystko wypaliło i przyjemnie się grało ;) 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

@pieczara22

Da rade cos z tymi marmurkami zrobic/ Tylko z dropu na servie medium/easy to slabe rozwiazanie.. Szczegolnie ze komu sie bedzie chcialo robic dorpy do m2 zeby bic wyzsze bossy. Glupota.

Czekamy na start.

Jesli ktos chetny do gildii to zapraszam PW :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@pieczara22

Da rade cos z tymi marmurkami zrobic/ Tylko z dropu na servie medium/easy to slabe rozwiazanie.. Szczegolnie ze komu sie bedzie chcialo robic dorpy do m2 zeby bic wyzsze bossy. Glupota.

Czekamy na start.

Jesli ktos chetny do gildii to zapraszam PW :)

Zrozum, że bossy nie odpychaja i ninjami, szamanami jak i surami banalnie idzie bić bossy. Lecisz pod ściane i hitujesz.

To rozwiązanie troche Nerfi mentala jako dropa, ale niestety trzeba było poświęcić jedną klase dla dobra ogółu i na becie ładnie nam to pykało.

nlUSIa9.png

Opublikowano

CTRL + 0

Nie działa, ale nie ważne - już się przyzwyczaiłem :)

Kto zostanie ze mną rybakiem? :D

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Czy mogę nadropić np. całe eq skrzynek potem wyjść z DT i otworzyć wszystko na 2 piętrze? Czy 1 DT  = 1 Riper i nie ma innej opcji ? :D

Nie ma windy, ale DT jest mocno skrócone.

Opublikowano

Czy mogę nadropić np. całe eq skrzynek potem wyjść z DT i otworzyć wszystko na 2 piętrze? Czy 1 DT  = 1 Riper i nie ma innej opcji ? :D

Na 3 piętrze masz tylko króla bez potworów, na 4 pietrze ubijasz tylko 1 metka, a potem nie dropisz klucza Zin. DT robisz około 20 minut mając FMSa na 45 poziomie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Wreszcie jakiś serwer godny uwagi. 
Oczywiście polecam i życzę powodzenia na starcie. Mam nadzieję, że znajdę czas, abym mógł u Was pograć. ­

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ja nie polecam.. Easy?

Co tu jest w easy?? Skille medium-hard... EQ tak samo raty tak samo.. Dodania i zmianki dropić? Śmiech.. Odradzam gry bo za pewnie padnie szybko

Chociażby biolog, którego oddaje się bez limitu czasowego i to wszystko na raz; dropi też nienagannie, a bonusy satysfakcjonujące.

Zapraszamy na start dziś o 19:00 ! :)

LutUbw5.png

Opublikowano

W końcu server na którym będę siedział i łowił po 10h awww ... Nic tylko czekać :>

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...