Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja serwera jest jedną z gorszych jaka może być... Za odpisanie graczowi w sprawie gdzie znajdzie pewne moby do misji na "wołaj" dostałem bana na czat na 2h. Kiedy kolega zapytał się na "woładlaczego tak, Admin usunął mu postać... Gdy wyszedłem z inicjatywą na ich Teamspeak zostałem permanentnie zbanowany. Nie wspomnę o nielegalnej licencji serwera Teamspeak (scrackowanej). Reportuję serwer TS.  Pozdrawiam serdecznie środkowym palcem administrację. ODRADZAM GRANIE NA SERWERZE. 0/10

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja serwera jest jedną z gorszych jaka może być... Za odpisanie graczowi w sprawie gdzie znajdzie pewne moby do misji na "wołaj" dostałem bana na czat na 2h. Kiedy kolega zapytał się na "wołaj" dlaczego tak, Admin usunął mu postać... Pozdrawiam serdecznie środkowym palcem administrację. ODRADZAM GRANIE NA SERWERZE. 0/10

A jakiś dowód? Bo oczerniać to każdy głupi potrafi :)

Opublikowano

Administracja serwera jest jedną z gorszych jaka może być... Za odpisanie graczowi w sprawie gdzie znajdzie pewne moby do misji na "wołaj" dostałem bana na czat na 2h. Kiedy kolega zapytał się na "wołaj" dlaczego tak, Admin usunął mu postać... Pozdrawiam serdecznie środkowym palcem administrację. ODRADZAM GRANIE NA SERWERZE. 0/10

Żadna taka sytuacja nie miała miejsca.

Opublikowano

Administracja serwera jest jedną z gorszych jaka może być... Za odpisanie graczowi w sprawie gdzie znajdzie pewne moby do misji na "wołaj" dostałem bana na czat na 2h. Kiedy kolega zapytał się na "wołaj" dlaczego tak, Admin usunął mu postać... Gdy wyszedłem z inicjatywą na ich Teamspeak zostałem permanentnie zbanowany. Pozdrawiam serdecznie środkowym palcem administrację. ODRADZAM GRANIE NA SERWERZE. 0/10

Od takich rzeczy masz Support, ja bym Ci pomógł gdyby to była prawda, z tym, że to koło prawdy nawet nie leżało. Mimo wszystko zapraszam na Support, możesz też tutaj podać nick z gry. :)

Opublikowano

<22:54:31> "Notrance" was banned permanently from the server by "BombWork Studio"

http://scr.hu/2ph1/xk3xd

Tutaj dowód na jeden zarzut. Co do usunięcia postaci z gry nie jestem w stanie przedstawić dowodu ponieważ niby jak... Nick usuniętej postaci: Mariolka

Opublikowano

<22:54:31> "Notrance" was banned permanently from the server by "BombWork Studio"

Tutaj dowód na jeden zarzut. Co do usunięcia postaci z gry nie jestem w stanie przedstawić dowodu ponieważ niby jak... Nick usuniętej postaci: Mariolka

Dostałeś bana na ts, ponieważ Twoje zachowanie pozostawiało wiele do życzenia, wszystkich wyzywałeś i obrażałeś.

Opublikowano

pPhyuyi.jpg

Przykro mi ale za takie coś jest zwyczajnie ban u mnie. :)

Opublikowano

Dajcie spokoj sobie z nim

Beda spoty troche zwiekszone ? Szaman jest u was zrobiony dobrze ?

Nad spotami się cały czas zastanawiamy. Tak szaman jest dobrze zrobiony.

Opublikowano

Dajcie spokoj sobie z nim

Beda spoty troche zwiekszone ? Szaman jest u was zrobiony dobrze ?

Obecnie zmiany jakie na 100% wprowadzimy to zwiększenie dropu z metinów do 100 poziomu bez rękawicy, oraz zwiększymy bonus szybkości ruchu z butów wiatru. 

Opublikowano

Nad spotami się cały czas zastanawiamy. Tak szaman jest dobrze zrobiony.

Nad spotami akurat bym się nie zastanawiał w ogóle. Uwierzcie mi, że to tylko zniechęca graczy.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nad spotami akurat bym się nie zastanawiał w ogóle. Uwierzcie mi, że to tylko zniechęca graczy.  :yay:

Z jednej strony Cię rozumiem, ale z drugiej strony nie, ponieważ części osób się to nie podoba bo nie mają dobrych PC żeby uciągnąć dużo mobów, sam do niedawna miałem taką syt. więc zobaczymy jak to będzie z tymi spotami.

Opublikowano

No z tego co można było zauważyć na czacie, to dużo osób ma problem do tych spotów. 

Bo nie rozumieją niestety że tak samo leci exp i drop, jak gdyby ustawić więcej mobów a dać z nich mniej expa i mniejszy drop. Pomyślimy co z tymi spotami, do 4:00 mamy czas.

Opublikowano

No z tego co można było zauważyć na czacie, to dużo osób ma problem do tych spotów. 

Spoty zostaną jednak delikatnie powiększone. 

Opublikowano

Do wszystkich, którzy narzekają na brak ulepszaczy, broni na 75 etc. - polecam podropić, a nie lecieć z levelem jak szaleni :) Misje dają mnóstwo zmianek, jak również itemów z IS, tj. metale, kamyki duchowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...