Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale c**j mi z dowodami, pieczara sam wie że kod z sms można było xxx razy wpisywac.

Od 2 lat nie robię płatności na kody :) Musiałeś mnie pomylić z k***iem :)

A co do bugów sm to tak były take syt. na innych serwerach i zostały naprawione, tak samo na tym serwerze nie ma żadnego buga na SM.

Opublikowano

Od 2 lat nie robię płatności na kody :) Musiałeś mnie pomylić z k***iem :)

A co do bugów sm to tak były take syt. na innych serwerach i zostały naprawione, tak samo na tym serwerze nie ma żadnego buga na SM

Moze źle napisałem o tych sms, ale na pewno były to kody, które mozna było w nieskończoność wpisywać.

Już nie wspominam wcześniej o autokliku i ładowaniu sm ileś razy. xp

Opublikowano

Moze źle napisałem o tych sms, ale na pewno były to kody, które mozna było w nieskończoność wpisywać.

Jak raczkowałem to tak było.

Opublikowano

Dużo głupot. Administracja jest cały czas Online, działają. Serwer jest świetny, nie ma buga na bugu. Liczę na większą reklamę i to że serwer będzie lepszy z dnia na dzień, ja zostaję. A co do twoich wypowiedzi - poprę kolegę wyżej. To że były bugi - to jest norma. Zostały zapewne naprawione tak szybko że serwer na tym nie ucierpiał :)

2pza0c5.png

Opublikowano

Czyli że co na autoklikerze klikałeś na zwój i ci ładowało pare razy smy z tego zwoju >??

Opublikowano

Jak raczkowałem to tak było.

A te realizowane kody na teriosie? Całkiem niedawno to w sumie już profesional webmaster, a nie raczkowanie.

Opublikowano

A te realizowane kody na teriosie? Całkiem niedawno to w sumie już profesional webmaster, a nie raczkowanie.

Na teriosie nie było kodów, przynajmniej nie na moich src.

Opublikowano

Przerwa Techniczna 20.12.2015

Zmiany jakie zajdą po tej przerwie:

- cięcie z siodła będzie działać również na wierzchowcach Ulubieniec Mikołaja, Panc. Panda oraz Księżycowa Panc. Panda

- usuwanie postaci działa prawidłowo

- zamiana mobów w dzikie psy działa prawidłowo

- po śmierci przy powstawaniu mamy 100% HP

- Przejście Wieży Demonów jest prostsze

- Żądłowy Wachlarz u Handlarza jest na +9 zamiast +4...

Należy spatchować klienta gry.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Poprawcie to, że jeśli bije się bossy przy ścianie to nie ma dropu (nie zawsze, ale często).
Bugowanie bosów jest zablokowane, dla tego czasem nie masz dropu.
Opublikowano

Bugowanie bosów jest zablokowane, dla tego czasem nie masz dropu.

To w takim razie słabo jest zablokowane :D

Jest gdzieś opcja usunięcia się z poliformii? Nie widzę, albo jest tak późno, że może oślepłem :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

To w takim razie słabo jest zablokowane :D

Jest gdzieś opcja usunięcia się z poliformii? Nie widzę, albo jest tak późno, że może oślepłem :p

Usunięcie polimorfii jest obok "ustawienia" auto ataku.

Opublikowano

Nie rozumiem troche tego tworzenia gildii.. Czemu dopiero od 100 poziomu postaci? Wbilismy 7-osobowa ekipa i nie mozemy od razu prkatycznie grac "razem", a nim ktorys z nas faktycznie wbije ten 100 to miniie dobry miesiac, przemyslcie zmiane tego..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie rozumiem troche tego tworzenia gildii.. Czemu dopiero od 100 poziomu postaci? Wbilismy 7-osobowa ekipa i nie mozemy od razu prkatycznie grac "razem", a nim ktorys z nas faktycznie wbije ten 100 to miniie dobry miesiac, przemyslcie zmiane tego..

Ten 100 lvl to faktycznie jest trochę przesądzony, ale za mały też nie może byc, bo ludzie po złości będą zajmować innym nazwy gildii.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ten 100 lvl to faktycznie jest trochę przesądzony, ale za mały też nie może byc, bo ludzie po złości będą zajmować innym nazwy gildii.

No dobra, ale 100 lvl? ^_^ 75 bylby spoko np... 80, max. Ale nie 100...

I swoja droga usuncie drop z metina na kazydm lvlu. Wczoraj metki 40 w dolinie bil sobie 80 lvl i mial normalny drop, a my nie mielismy co bic :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie rozumiem troche tego tworzenia gildii.. Czemu dopiero od 100 poziomu postaci? Wbilismy 7-osobowa ekipa i nie mozemy od razu prkatycznie grac "razem", a nim ktorys z nas faktycznie wbije ten 100 to miniie dobry miesiac, przemyslcie zmiane tego.

Myślę, że ma to zapobiegać tworzeniu śmieciowych gildii. 100 lvl to kwestia 2 dni więc nie wiem co za problem :D

Opublikowano

Myślę, że ma to zapobiegać tworzeniu śmieciowych gildii. 100 lvl to kwestia 2 dni więc nie wiem co za problem :D

Taki, ze nie kazdy cisnie caly dzien i na ISie ze po dniu czy 2 ma ten 100 lvl :) Gramy sobie poowli a mimo to wolelibysmy juz miec swoja oficjalna "spolecznosc" na Avantadorze ;) A nawet jesli beda powstawac smiecowe gildie, jak to ujales, to co z tego?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No dobra, ale 100 lvl? ^_^ 75 bylby spoko np... 80, max. Ale nie 100...

I swoja droga usuncie drop z metina na kazydm lvlu. Wczoraj metki 40 w dolinie bil sobie 80 lvl i mial normalny drop, a my nie mielismy co bic :)

Jest to serwer medium, więc dobrze, że dropi na każdym poziomie, bo chodzi tu o to by się pobawić, a nie miesiąc stać na 30 lvlu by coś wydropić.

A czy komuś "śmieciowe" gildie kiedyś zaszkodziły?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Taki, ze nie kazdy cisnie caly dzien i na ISie ze po dniu czy 2 ma ten 100 lvl :) Gramy sobie poowli a mimo to wolelibysmy juz miec swoja oficjalna "spolecznosc" na Avantadorze ;) A nawet jesli beda powstawac smiecowe gildie, jak to ujales, to co z tego?

Jest to serwer medium, więc dobrze, że dropi na każdym poziomie, bo chodzi tu o to by się pobawić, a nie miesiąc stać na 30 lvlu by coś wydropić.

Nie o to mi tak dokładnie chodziło, napiszcie propozycje na forum odnośnie gildii pewnie admini to ogarną. 

Opublikowano

No wlasnie, medium a nie easy/pvp. Z reszta - co Ci dropi przydatnego z tych metinow..? Rzadko kamienie duchowe, te slabsze dopalacze przydatne na lvlu w okolicy 40 no i rowniez rzadko bombki. Wiec nie ma to raczej sensu, bo 40 lvlowi takie rzeczy sie przydadza, a 80 robi to chyba tylko po to by popsuc innym zabawe ;)

Zastanawia mnei rowniez, czy aby DMG szamanki jest prawidlowe? Czy zostalo ono znerfione tak jak buffy... ^_^ Bo to, jak malo bije, jest az dziwne. (eq mam, dopalacze takze..)

I jesli ktos sie zastanawia czy warto wbijac to powiem, ze warto. Rozgrywka bardzo ciekawa,a ludzi przybywa, dzisiaj jest caly czas ok setka wiecej, niz wczoraj. ( Co ciekawe nawet kolo 1 w nocy bylo sporo ludzi.. )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ludzi jest cały czas sporo, Administracja cały czas opiekuje się całością. Nie mają problemu z pogadaniem na tsie o problemie itd... Polecam, graczy z minuty na minutę przybywa! :D

2pza0c5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...