Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tam na wiki wiele rzeczy nie działa, połowa jest pusta jak sie kliknie :s :s , a upierają sie że wyszstko jest cycuś glancuś pizdeczka...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

tam na wiki wiele rzeczy nie działa, połowa jest pusta jak sie kliknie :s :s , a upierają sie że wyszstko jest cycuś glancuś pizdeczka...

Wszystko działa poprawnie, a pusta nie jest. ;)

Opublikowano

no to jest na co czekac    powodzenia tylko tego nie spie******

nie dziala mi wasza wiki o co kaman ??

Wszystko śmiga.

Nie ma map, zakładki poradniki i zakładki inne, a tak to wszystko jest.
Opublikowano

@pieczara22

A co z reklama? Wypisaliscie w zapowiedziach ytberow, a tu nic. W sumie 2 z nich bodajze zrobilo zapowiedzi kilka dni temu, natomaist od wczoraj glosno o 2 innych serverach a o Avanku nic, kompletnie. I o ile server zapoiwada sie naprawde swietnie, to bez reklamy sobie mozemy grac w 200 osob...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@pieczara22

A co z reklama? Wypisaliscie w zapowiedziach ytberow, a tu nic. W sumie 2 z nich bodajze zrobilo zapowiedzi kilka dni temu, natomaist od wczoraj glosno o 2 innych serverach a o Avanku nic, kompletnie. I o ile server zapoiwada sie naprawde swietnie, to bez reklamy sobie mozemy grac w 200 osob...

W sumie wielka szkoda, dwa filmy łącznie na yt i około 500 wyświetleń... 

Nie wiem co z tego będzie, jak będzie mało graczy po tygodniu to nie ma sensu grać. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Myślałem, że będzie wielkie wow, ale po zapowiedziach na yt nie zapowiada sie.

Dwa filmy na yt i to od takich średnich youtuberów a w dodatku na stronie aktualnie 265 zarejestrowanych kont. 

Szkoda myślałem, chociaż do 800 dobije a tutaj nie wiadomo czy 500 będzie. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Ciężka sprawa z tym startem. Godzinę i termin wybraliście tak słaby, że na pewno nie zagram dzisiaj. Za wczesna godzina. Ludzie w pracy i ze szkoły jeszcze wracają.

Widzę, też małe zainteresowanie serwerem i startujecie wtedy kiedy dwa inne serwery.

Znacznie lepszym byłoby startowanie w sobotę. Kto wie może tamte serwery się wyłożą i wszyscy przejdą do was, a tak nie wiadomo.

Coś pogram na serwerze, ale jak będzie 200-300 osób to raczej będzie to tylko jeden dzień.

Opublikowano

Mi się osobiście wydaje że nie ma co sugerować się tym że teraz jest tyle czy tyle kont, czy że reklama to czy tamto. Założę się ze na starcie będzie pełno ludzi , a z każdym dniem zainteresowanie serwerem będzie wzrastało. Już się nie mogę doczekać 17stej... 

Oby bez poślizgów... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

3 prezentacje jutuberów po 90 zł i myślicie że cokolwiek z tego będzie? :((  :((  nie wiem jakiego wy oczekujecie licznika i aktywności graczy bo w dzisiejszych czasach taka c*****a reklama oznacza 450 online na starcie, po tygodniu 200... :yay:  Jak już wcześniej wspominałem na zapowiedzi, nic tutaj interesującego nie ma poza samą odjebaną grafiką prezentacji T_T T_T T_T

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Jeśli serwer będzie bezbłędnie zrobiony tak jak prezentacja na to wskazuje, jeśli administracja poradzi sobie z atakami to ludzie sami przyjdą na serwer, taka prawda.

Opublikowano

Jeśli serwer będzie bezbłędnie zrobiony tak jak prezentacja na to wskazuje, jeśli administracja poradzi sobie z atakami to ludzie sami przyjdą na serwer, taka prawda.

Ale mimo wszystko kilka dobrych reklam od znanych youtuberów by się przydało, bo aktualnie wieje przysłowiem " ma węża w kieszeni " :(

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Ale mimo wszystko kilka dobrych reklam od znanych youtuberów by się przydało, bo aktualnie wieje przysłowiem " ma węża w kieszeni " :(

A no i widzisz... A spójrz na to z tej strony. Gdyby administracja stworzyła serwer żeby zgarnąć hajs i zamknąć projekt to dawałaby do zdobycia w zasadzie wszystko z IS w grze? Ba, podobno te najlepsze rzeczy można zdobyć TYLKO w grze, więc średnio tutaj widzę ich "węża w kieszeni". 

Opublikowano

A no i widzisz... A spójrz na to z tej strony. Gdyby administracja stworzyła serwer żeby zgarnąć hajs i zamknąć projekt to dawałaby do zdobycia w zasadzie wszystko z IS w grze? Ba, podobno te najlepsze rzeczy można zdobyć TYLKO w grze, więc średnio tutaj widzę ich "węża w kieszeni". 

Wiem do czego zmierzasz, po IS wychodzi na to, że wszystko można zdobyć w grze i to do tego lepsze rzeczy ( mówię tutaj o petach, mountach ). Tyle, że wszystko wyjdzie w praniu i na pewno gra będzie wymuszała w jakimś stopniu korzystanie z IS, bo z czegoś trzeba zarabiać. Ja w ogóle nie mam nic to IS, bo możesz mnie źle zrozumieć. Mi tylko chodzi oto, że tak mało się mówi na temat tego serwera, gdy inne startują to na yt są zapowiedzi od kilku youtuberów, 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc nic ciekawego. Prezentacja nie powala, już po 1/4 jej części odechciewa się jej czytać. Nuda, serwer nie wystartował a w team już 11 osób,
czuję, że nie wypali, ale powodzenia.

Opublikowano

Zobaczymy co będzie. Np. na targach rozdawali ulotki związane z startem serwera Dreikon S2 a to już grubsza sprawa :)

Ale nie mówmy o ulotkach, przydało by się jeszcze kilka zapowiedzi, bo coś czuję, że nie będzie dużo ludzi w tygodniu. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Szczerze mówiąc nic ciekawego. Prezentacja nie powala, już po 1/4 jej części odechciewa się jej czytać. Nuda, serwer nie wystartował a w team już 11 osób,

czuję, że nie wypali, ale powodzenia.

Co ma ilość administratorów do startu serwera? Większa ilość tym lepiej, bo serwer będzie lepiej pilnowany, a co do ilości to nie wiem jakim sposobem naliczyłeś 11 jak jest nas 7. 

PS: Co do reklamy to będzie pojawiała się "stopniowo".

Opublikowano

Podacie jakieś oficjalne info, kiedy będzie można bezproblemowa korzystać z paypal i innych form płatności ?

By nie było takich sytuacji jak na GównoS, gdzie do tej pory pewnie ludzie nie odzyskali swoich SM..

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Podacie jakieś oficjalne info, kiedy będzie można bezproblemowa korzystać z paypal i innych form płatności ?

By nie było takich sytuacji jak na GównoS, gdzie do tej pory pewnie ludzie nie odzyskali swoich SM..

Swoje konto można doładowywać bez problemowo już teraz, jeżeli ktoś czuje taką potrzebę.
Opublikowano

Doładujesz po starcie będzie dobrze

@Edit strona Wam znów szwankuje :/

Firma która zajmuje się zabezpieczeniem, postanowiła wprowadzić jeszcze jedno zabezpieczenie, które wymaga wyłączenia serwisu. Za kilka minut powracamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...