Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, serwer sam w  sobie jest dobry, bynajmniej mi się podoba, ale dziś startuję dwa serwery to już na stracie będzie o wiele mniej osób. A wiadomo lepiej się gra z 800 graczami niż 200-300. 

Jaki jest % na dropnięcie peta do pvm z wody? 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale poważnie, włóżcie trochę więcej grosza w reklamy a przybędzie więcej osób i zwróci Wam się z IS'u

Czekamy na DIIIM2, o 12:00 miła dać zapowiedź... Jak na razie 0 kontaktu z jego strony. Więc czekamy.
Opublikowano

Czekamy na DIIIM2, o 12:00 miła dać zapowiedź... Jak na razie 0 kontaktu z jego strony. Więc czekamy.

Zapowiedzi, spoko sprawa ale na każdym kanale jest taka sama.

Chodzi bardziej o serie, macie u kogoś zamówioną?

//Up:

xyz

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

OVH czy hosteam? Powodzenia chociaż niektóre sety mogły wyglądać ładniej

Hosteam oferta indywidualna.

Buff potrzebny, czy można spokojnie każdą postacią solować?

Spokojnie każdą postać można solować.

@Edit

#Klient:

DropBox:

xyz

Google:

xyz

HubiC:

xyz

Mega:

xyz
Opublikowano

Ej, ty niby konkurs jakiś jest xD

Chcę zagrać bo: Bo jedyny serwer który nie leci aż tak pod IS'a, fajna zpowiedź. 

Dlaczego ja mam wygrać?: Bo nie lubię wydawać pln na SM #cebula. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Polecam serwer baaaardzo. Administracja 11/10, gameplay 10/10, serwer praktycznie bez bugów, więc zapowiada się mega i czekam na 17:00 ^^

Opublikowano

Zapowiedź od Diiim2 - teraz już widać przynajmniej jak serwer wygląda ;) Jeszcze bardziej mam smaka, i jeszcze bardziej chce już grać :) Byle do 17stej :) 

Serwer polecam, chyba najlepszy jaki startuje w ten weekend. Szykuje się epicka zabawa :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

stronka coś aktualnie nie śmiga ;v

Firma która zajmuje się zabezpieczeniem, postanowiła wprowadzić jeszcze jedno zabezpieczenie, które wymaga wyłączenia serwisu.

Opublikowano

Dlaczego chce wygrać? Bo zbliżają się święta, rodzina, opłatek, z IS'em gra będzie ciekawsze i łatwiejsza więc zaoszczędzone chwile będę mógł wykorzystać na spędzenie czasu z rodziną nie obawiając się, że po powrocie, nie mogę już dogonić większości servera. Poza tym... Ostatnią moją wygraną w czymkolwiek była śmietankowa radość na patyczku z Big Milka...

A zagrać chcę, ponieważ to jedyny słuszny server, na ten moment, i oby tak zostało. Szukam czegoś na dłuższy czas, gdzie osiągnięcie dobrego ekwipunku zajmie nie dzień czy tydzień, a miesiące. Poza tym moja stara ekipa planuje tu grać więc chyba nawet nie mam wyboru ;p Do zobaczenia na starcie.

Opublikowano

Dlaczego chce wygrać? Bo zbliżają się święta, rodzina, opłatek, z IS'em gra będzie ciekawsze i łatwiejsza więc zaoszczędzone chwile będę mógł wykorzystać na spędzenie czasu z rodziną nie obawiając się, że po powrocie, nie mogę już dogonić większości servera. Poza tym... Ostatnią moją wygraną w czymkolwiek była śmietankowa radość na patyczku z Big Milka...

A zagrać chcę, ponieważ to jedyny słuszny server, na ten moment, i oby tak zostało. Szukam czegoś na dłuższy czas, gdzie osiągnięcie dobrego ekwipunku zajmie nie dzień czy tydzień, a miesiące. Poza tym moja stara ekipa planuje tu grać więc chyba nawet nie mam wyboru ;p Do zobaczenia na starcie.

aha

UggNk9.gif

Opublikowano

Chciałem zagrać na tym serwerze ponieważ administracja stara się, czego brakuje innym serwerom; jest również dobrze przygotowana. Podoba mi się ten klimat i różnorodność PETów. Chcę wygrać ponieważ była by to moja pierwsza nagroda, nagroda którą się podzielę, gdyż gram z dziewczyną :) Polecam i pozdrawiam wszystkich aktywnych.

Opublikowano

o ktorej start ? Napierdoliliście tych map xD

O 17:00

Map jest dużo żebyście nie siedzieli na jednej mapie x czasu, tylko poszli na następną itp.

Opublikowano

Polecam serwer mega sprawa !!! :) Duzo nowosci a nie zadna sklejka. Te pety rewelacyjne, chciałbym ktoregos miec :D. Z tymi mapkami tez super pomysł, nareszcie nie bedzie "stoj w jednym miejscu, trzymaj spacje i luruj przez kilka godzin na jednym spocie". No poprostu rewelacja !!! :)Gramy z ekipa oczywiscie by podbic serwer ! Dlaczego chcialbym wygrac ;d ? Nie wydaje nigdy pieniedzy na IS i na takim serwerze otrzymac troszke SM nie zaszkodzi by sobie pomoc i miec wlasnego zwierzaczka ;P

Opublikowano

Administracja sprawdziła serwer z każdej możliwej strony od expa po samo łowienie, beta trwała bardzo długo, tak że udało nam się wyhaczyć większość, jeżeli nie wszystkie bugi w grze, dlatego też serwer mogę polecić i przede wszystkim zaprosić Was do grania na nim.

Opublikowano

Konkurencja chyba się boi :D pod każdym filmikiem nagle masa łapek w dół leci :(

Dlaczego zagram? Po prezentacji wnioskuję że serwer graficznie na wysokim poziomie, pierwsze wrażenie naprawdę super, jeśli będzie balans postaci to będę stałym graczem przez długi okres.

Co mnie przyciągnęło? Wytwarzanie przedmiotów, naprawdę super pomysł z rybakiem jeśli % łowienia jest dobrze dopracowany :) żałuję tylko że nie ma takiego rozwiązania do górnictwa ew zielarstwa (może kiedyś aby nie takie jak na typowym "serwerze na miesiąc") ponieważ lubię poboczne wątki gry.

Dlaczego właśnie ja miałbym wygrać? Fajnie byłoby się obkupić, akurat mi wystarczyłby wierzchowiec, no ewentualnie bonus na ryby, pewnie i tak to kupię jeśli serwer postoi trochę :D

Czekam na start i pozdrawiam Sebolix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...