Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zagrać na tym serwerze ponieważ serwer jest jak na ten czas najlepszy, przegrałem na każdym serwie z mpc co najmniej kilka h i nie ma wyboru w serwerach. Mam nadzieje ze ten serwerek jest jednym z lepszych i  że nie zamkniecie go po 4 tygodniach albo wgl nie będzie widać administracji na serwie.  A  bardzo mi się spodobało że odnowiliście łowienie bardzo lubię łowić :D

Chcę wygrać ponieważ hmm nigdy nie wygrałem takiego konkursu na żadnym serwie a is zawszę się przyda. Kasy nie wkładam w żadną grę bo to dla mnie strata kasy wole coś za to kupić w relau ;p. 

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha zrobić konkurs ktory polega na spamowaniu pod prezka jaki ten serwer z*******y;D Serwer będzie taki sam jak bomba czyli zbierze kase i go zamknie^^ Bo czy nie tak robisz z ludźmi co kupują od Ciebie strony?  Mega administracja? chyba nie wiecie co mówicie:) Ile to osób Bombwork oszukał robiąc strony główne? Ogarnięte osoby wiedza co pisze i ma wam dać super dobry i stabilny serwer?:) a zapytał ktoś z was o technika czy tylko  pięknym wyglądem się zachwycacie?:) NIE POLECAM!

Opublikowano

haha zrobić konkurs ktory polega na spamowaniu pod prezka jaki ten serwer z*******y;D Serwer będzie taki sam jak bomba czyli zbierze kase i go zamknie^^ Bo czy nie tak robisz z ludźmi co kupują od Ciebie strony?  Mega administracja? chyba nie wiecie co mówicie:) Ile to osób Bombwork oszukał robiąc strony główne? Ogarnięte osoby wiedza co pisze i ma wam dać super dobry i stabilny serwer? :) a zapytał ktoś z was o technika czy tylko  pięknym wyglądem się zachwycacie? :) NIE POLECAM!

Sprawdzę, daję szanse serwerowi bo zapowiada się inaczej, najwyżej stracę czas :P

Opublikowano

☼ Dlaczego chce zagrać na Avantador.pl ?

► Serwer na pierwszy rzut oka przyciąga masą nowych rzeczy zaczynając od ciekawej, rozwiniętej fabuły a kończąc na zdumiewająco dużej ilości nowych map do expa co na pewno ucieszy każdego gracza. Zagram również dlatego że serwery objęła Administracja, która wiem że nie pozwoli na upadek i serwer będzie cieszył się popularnością przez dłuższy czas. Wielki szacunek dla Bombworka za wykonanie modeli broni / zbroi ! Zawsze zwracam na to uwagę. Jeżeli nic się nie powtarza ewentualnie powtarza się w stopniu minimalnym to na pewno warto wbić do gry i zobaczyć to na własne oczy. Wszystkie te elementy zachęcają mnie do zagrania na Avantador.pl po 6 miesięcznej przerwie z grą Metin2 ; o No nic mam nadzieję że będzie warto :)

Dlaczego to ja powinienem wygrać w konkursie ?

Trudno powiedzieć bo w sumie nie przyczyniłem się do powstania serwera no ale byłem od początku gdy ujrzałem go na stronie bombworka. Od razu wiedziałem że muszę zagrać bez zbędnego gadania :) Odgadłem nazwę serwera ! : P To już coś znaczy hah :D no nic wygram to wygram nie to nie ale zagram na pewno ! :D Pzdr

post-1072839-0-26798500-1450448987_thumb.png

Tunea*****.blogspot.com_Barras+Separador

Opublikowano

DIIM dostał tyle łapek w dół, że wyłączył.

Na serwerze osobiście nie zagram, ale prezentacja ładna i fajnie to wszystko wygląda.

Powodzenia.

Konkurencja z multi poleciała :)

Opublikowano

Do dungeonów potrzebne jest PT. (Oprócz DT)

Nie da rady, że zmienicie to jeszcze? Ciężko szukać 2-giej osoby do PT, a 2-gą postać mało komu się chce expić.

Opublikowano

Nie da rady, że zmienicie to jeszcze? Ciężko szukać 2-giej osoby do PT, a 2-gą postać mało komu się chce expić.

Myślę że jeżeli wiele osób będzie o tym pisało na naszym forum, to to zmienimy. No zobaczymy.

Opublikowano

Serwer z prezentacji zapowiada się całkiem ciekawie, ale ja osobiście wstrzymam się z ew rozpoczęciem gry do jutra zapewne, jeśli wszystko płynnie pójdzie, czego zresztą Wam życzę.

Powodzenia ze startem

Opublikowano

Mi do szczęścia brakuje jeszcze możliwości robienie dungeonów solowo. 

Większość i tak będzie grało na dwa konta, to dla niech żaden problem a zawsze większa przewaga w zarobkach nad graczami którzy grają solo.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...