Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu chcę wygrać?- bo tak dzisiaj mam akurat szczęśliwy dzień poszedłem do sklepu wszedłem na psie odchody po czym sprawdziłem kumulację na dzisiejsze losowanie okazało się że nic nie wygrałem ale pomyślałem sobie że ten dzień nie może się tak źle skończyć więc poszedłem do domu włączyłem kompa odpaliłem csa a tam powiadomienie że moja ranga została cofnięta przez cziterów no cóż czasem tak bywa że psia kupa to oznaka pecha lecz liczę dzisiaj na moje szczęście żeby wygrać chociażby smy na tym jakże cudownym serwerze :> <3 serdecznie pozdrawiam psa który wysrał się przed sklepem kłaniam się aż po same kule <3 ;* I love Hannah Montana moja bajbi

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Za dużo ludzi nie przewiduje na starcie, 450 kont założonych a reje od wczoraj, szkoda bo serwer spoko. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Konkurs­

Na serwerze chcę zagrać, ponieważ głównym atutem serwera, który rzuca się w oczy jest administracja. Kilku z nich już znam ze starszego projektu, który bardzo lubiłem i szanowałem ich wszystkich jak najbardziej. Prócz tego administratorem jest również Bombwork, w którego wierzę. Sam serwer od strony rozgrywki wygląda naprawdę dobrze, a oprawa graficzna prezentacji, strony głównej oraz forum jest wręcz świetna.

Dlaczego to ja mam wygrać?

Co tu mogę powiedzieć, próbuje szczęścia. Jeszcze mi się nigdy nie udało wygrać to postanowiłem z okazji świąt spróbować. Może św. Mikołaj chociaż tym razem mnie odwiedzi.  :yay:

Opublikowano

Serwer jest super DIIM2 Mega go opisał wszystko wydaje się fajnie przemyślane widać ze to nie serwer pod kasę który padnie po 3 tygodniach :) Dlaczego chcę wygrać  ? Ponieważ na serwerze będę grał od początku bardzo mi się spodobał będę kręcił let's play z niego i miło by było mieć coś na start :) Serwer super polecony kolegom wpadamy dziś z gildią ! :) 

Opublikowano

Wszystko fajnie, gdyby nie to, że padła stronka a dopiero wróciłem z roboty i chciałem konto założyć (:

Opublikowano

Nie wiem jak u was, ale mi nie chce w ogóle strona główna się odpalić... 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

­Stronka padła prawdopodobnie z powodu pewnych podludzi chcących dostąpić intensywnej erekcji z powodu DDSowania konkurencji na widok której robią w majty.  :yay: 

Sad but true m8  :yay: 

Opublikowano

Już można logować, prawilny nick " Avantador " już zajęty :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wszystko fajnie, gdyby nie to, że padła stronka a dopiero wróciłem z roboty i chciałem konto założyć (:

Jak chcesz pisz na pw zaloze ci konto :) mi str dziala 

Opublikowano

http://scr.hu/5paf/ogpvj 516 kont ? serio ? hahahah

czyli 300 online na starcie, świetny wynik, tak trzymać :((:(( :((:((

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

nie no preska fajna a serwer dno   niema to jak stac na spocie i bic po 5 grupek bo mobow niema i jeszcze jakies dziwne lagi co chwile 

A co ty byś chciał, jak na serwer medium jest bardzo fajnie i bardzo fajnie się gra. Ludzi przybywa z minuty na minutę. 

Jak liczysz ze będzie się grało jak na serwerach Easy to jesteś w błędzie. Tu nie wbijesz wszystkiego w 10 minut. Więc nie płacz,

Serwer polecam, fajnie się gra juz od startu. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie podoba mi się, że brakuje podstawowych rzeczy jakie powinny być na każdym privie!

- Spoty są tu takie jak na PLu. Nie po to gram w metina by bić po dwie grupki i jeździć po mapie jak idiota

- Postać się strasznie wlecze. Brak butów wiatru na start ? :((

- Buffy znerfione  xD

Ale zaraz mi ktoś napisze, że to Medium i tak ma być. Dupa a nie medium. Ludzie mają już po 50 lvl a zaraz, ktoś zapewne wbije 75.

Spoty beznadziejne, exp szybki ? Czy to nie powinno być na odwrót. 

Trochę serwer przekombinowany i mało ludzi. Jutro jeszcze tu zajrzę, może coś się zmieni.

Opublikowano

Nie podoba mi się, że brakuje podstawowych rzeczy jakie powinny być na każdym privie!

- Spoty są tu takie jak na PLu. Nie po to gram w metina by bić po dwie grupki i jeździć po mapie jak idiota

- Postać się strasznie wlecze. Brak butów wiatru na start ? :((

- Buffy znerfione  xD

Ale zaraz mi ktoś napisze, że to Medium i tak ma być. Dupa a nie medium. Ludzie mają już po 50 lvl a zaraz, ktoś zapewne wbije 75.

Spoty beznadziejne, exp szybki ? Czy to nie powinno być na odwrót. 

Trochę serwer przekombinowany i mało ludzi. Jutro jeszcze tu zajrzę, może coś się zmieni.

#1 - Spoty są specjalnie zrobione (mniejsze spoty więcej expa)

#2 - Buty wiatru są za punkty osiągnięć w sklepie.

#3 - Bufy są ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...