Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama na YT się niedługo zacznie, potwierdzone info. Graczy przybywa dość ładnie nawet bez niej, a co dopiero, jak zaczną się let's playe :D Na razie dwie osoby się ścigają o topkę, a tak to każdy ma szansę pozarabiać przed większym napływem graczy, a zarabiać jest na czym.. bo właściwie wszystko schodzi :D 

Opublikowano

Czyli widzę że Reklama całkiem spora, będą tez inne formy?

Każdy może reklamować serwer na własną rękę. Chcesz pomóc? Ustaw sobie np sygnaturę na mpcforum i to też dużo pomoże :)

Licznik na stronie dobrze działa?

Tak działa prawidłowo i wielki szacun za to, że nie ściemniają :)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Niestety mimo wielu prób, serwer nie podszedł mi do gustu.

Podzieliłem się kulturalnie tym co zdarzyłem zdobyć przez kilka godzin. 

Mimo wszystko kibicuję wam i życzę jak najlepiej a projekt i tak będę śledził.

Powodzenia. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zmiany jakie zaszły po przerwie:

--

- zwiększenie dropu zaczarowań przedmiotu z metinów, potworów i bossów

-

- zwiększenie dropu Kamieni Duchowych z metinów

-

- naprawa Owocu Życia od Tajemniczego Mariana

-

- zwiększenie szansy na drop Przepustki Nemere

-

- biżuteria do expa wylatywać będzie teraz bezpośrednio z Azraela/Nemere/Tirdasa i Razadora, broń pozostaje nadal tylko w szkatułce, jednak szansa na nią automatycznie wzrasta

-

- z ostatnich bossów na dungeonach(typu Riper, Azrael) będzie szansa na wydropienie Rubinowego Diamentu

-

- zwiększona szansa na drop kamieni duszy +5 z metinów na mapach 98+

-

- do Handlarki Różności zostanie dodany Zwój Zmiany Profesji, którego będzie można używać do 75 poziomu

-

Do Smoczego Portu przybył Smok, będzie mógł nas pobłogosławić i dodać bonus 10% Silny Przeciwko Potworom, oraz nawet 5000 Punktów Życia(zależnie od Rangi) na 12 godzin..

Jakie warunki trzeba spełniać i co należy zrobić? Odkryjcie sami. 

pTDQiyZ.jpg

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co ile można zmieniać profesję?

Jesteście w stanie dodać taki bajer jaki jest na Vesterisie - mam na myśli to, że maksymalny bonus w itemie wyświetla się na inny kolor? Tutaj jest troche inna tabela niektórych bonusów i na pewno by to ułatwiło.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@MałyShu jest w team? Jak tak to nie polecam przez jego Arianea,po tym jak olał tamten serwer i zamkneli go bez żadnych wyjasnień ( Tak,nic nie napisali dosłownie ) to nie polecam i tutaj. :) Taka osobista uwaga

79160594027661829163.png

Opublikowano

@MałyShu jest w team? Jak tak to nie polecam przez jego Arianea,po tym jak olał tamten serwer i zamkneli go bez żadnych wyjasnień ( Tak,nic nie napisali dosłownie ) to nie polecam i tutaj. :) Taka osobista uwaga

Napisali informacje, że "dopadła ich skarbówka", więc nie mów, że nic nie było.

PS: Nie polecać serwera przez jedna osobę to trochę żałosne, gdyż serwer ma naprawdę potencjał.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Napisali informacje, że "dopadła ich skarbówka", więc nie mów, że nic nie było.

PS: Nie polecać serwera przez jedna osobę to trochę żałosne, gdyż serwer ma naprawdę potencjał.

Nie wiem gdzie to pisali,nie widzialem nic. A co do tego to ta osoba mnie do siebie zraziła i ja OSOBISCIE nie zagram na serwerze gdzie on jest w administracji,nie hejtujcie bo wyrazilem swoja opinie ;_)

79160594027661829163.png

Opublikowano

@pieczara22

Jest szansa zmniejszyc prog lvlowy do zakladania gildii? :)

Popieram, np 75 lvl tak idealnie do Truty będzie pasować xD

PS: Dodajcie stakowanie się Kamieni Duszy, bo zawalają tyle miejsca w eq, ze nie idzie wyrobić.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie to pisali,nie widzialem nic. A co do tego to ta osoba mnie do siebie zraziła i ja OSOBISCIE nie zagram na serwerze gdzie on jest w administracji,nie hejtujcie bo wyrazilem swoja opinie ;_)

Tam jest cały team Arianei a nie tylko MałyShu.

Opublikowano

Tam jest cały team Arianei a nie tylko MałyShu.

Jest Siwy (GM), Itachi (GM, Admin Forum), Yolnen (projektant poziomów)

Nie ma Jerycho oraz Itzel, przez nich serwer padł.

Opublikowano

@pieczara22 Czy na screenach w prezentacji nie był nowy interface ingame? Na filmach go jakoś nie widzę..

Tak w prezentacji jest nowy ingame, lecz osoba która podjęła się jego zakodowania nie wykonała swojej pracy.

krzywy - hubert k.

#edit

Szukam właśnie osoby z zagranicy która podejmie się zakodowania nowego ingame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...