Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podoba mi się, że brakuje podstawowych rzeczy jakie powinny być na każdym privie!

- Spoty są tu takie jak na PLu. Nie po to gram w metina by bić po dwie grupki i jeździć po mapie jak idiota

- Postać się strasznie wlecze. Brak butów wiatru na start ? :((

- Buffy znerfione  xD

Ale zaraz mi ktoś napisze, że to Medium i tak ma być. Dupa a nie medium. Ludzie mają już po 50 lvl a zaraz, ktoś zapewne wbije 75.

Spoty beznadziejne, exp szybki ? Czy to nie powinno być na odwrót. 

Trochę serwer przekombinowany i mało ludzi. Jutro jeszcze tu zajrzę, może coś się zmieni.

Idź na 1 lvl gdzieś na wysoką mape expić, przecież na tym serwerze działa wszystko - dmg, wh, nok itp.

Opublikowano

Za słowo KUR.WA które napisałem na czacie dostałem bana na stałe Pozdrawiam Administracje tego serwera jesteście żałośni  ;)

Nie polecam administracja banuje na stałe za słowo KUR.WA  :D

Opublikowano

a czego ty sie spodziewales jak na pierwsze wrazenie to widac jakby mapki byly puste tam gdzie na pl masz 15 grupek mobow a tu masz  ledwo 3/4   metin to jednak gra gdzie sie bije masy potworow a nie kilka sztuk 

Opublikowano

Serwer  bardzo fajny tylko ten brak ludzi trochę mnie przeraża  nie wiem czym to jest spowodowane bo serio wygląda na bardzo ciekawie

Mniejsze spoty wcale nie stanowią problemu bo exp leci całkiem przyjemnie jak na medium.

Opublikowano

Z*********e sobie radzicie ze stroną wszystko ładnie działa ;)http://scr.hu/5paf/e0d2mtak wygląda strona od 50 minut ! nice ;)

Wole Exoriana tam przynajmniej wszystko szybko naprawiają na czas.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

No bez kitu mapki takie okropne, spoty małe, brak butuf wiatru na start. zawiodlem sie.

elo

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Z*******y serwerek, expi się bardzo przyjemnie. Od początku można fajnie wbijać na metinach, od razu dostajemy punkty PO, które wymieniamy na ... buty wiatru +25 speeda ;) Zmianki lecą ze skarpetek, pudełek, metinów, bossów.. a ludzie narzekają. Wszystkie spoty na BO, w V2, całe m2 zajęte, a ludzie mówią, że pustki :) Polecam znaleźć metiny w m2. Powoli ludzie zaczynają ogarniać, że na wyższych poziomach nie dropią wszystkie przedmioty do misji, a misji jest tu cała masa, więc jak ktoś mi powie, że nie ma co robić, to mu strzelę chyba luja ogłuszacza ^^. Zabawa na serwerze zacznie się, jak ludzie wrócą z jakichś beznadziejnych tworów pod hajs i docenią pracę, jaką administracja włożyła w ten serwer :) Małe spoty? Ale za każdego potwora leci więcej expa, co pozwala na niższych poziomach zaczynać expienie na nowych mapach. Czy na prawdę ludzie woleliby duże spoty, że mobów roiłoby się jak w ulu, ale ginęliby przy jednej pelerynce? :) #hatersgonnahate 

Opublikowano

@pieczara22

No i co teraz? Widac fale oburzenia, liczba online nie powala, reklama slaba... Tak sie napalilismy na ten server ekipa a po starcie boom minelo, sam nie wiem czy w ogole warto zaczynac. Wypowiecie sie cos wiecej na ten temat?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Fala oburzenia? Chodzi ci o to, że debile nie są w stanie pojąć, że z każdego moba leci więcej expa, ale jest ich mniej? Wychodzi dokładnie na to samo, ale niestety ludzie wolą bić miliard mobów po 1 expa, niż milion mobów po 1000 expa każdy ;) Słaba reklama? Żart jakiś? :D

Opublikowano

@pieczara22

No i co teraz? Widac fale oburzenia, liczba online nie powala, reklama slaba... Tak sie napalilismy na ten server ekipa a po starcie boom minelo, sam nie wiem czy w ogole warto zaczynac. Wypowiecie sie cos wiecej na ten temat?

nie ma sie co wypowiadać. Wiadomo że już RIP.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

@plajdoliniak11 
jaki RIP? serwer ma 5h, a ty mówisz, że rip? Legal i DIIIM2 będą robili serie, więc prawie jak martwy.

Opublikowano

@plajdoliniak11 

jaki RIP? serwer ma 5h, a ty mówisz, że rip? Legal i DIIIM2 będą robili serie, więc prawie jak martwy.

Z dimem się jeszcze nie do końca dogadałem, także na razie Legal.

Opublikowano

Fala oburzenia? Chodzi ci o to, że debile nie są w stanie pojąć, że z każdego moba leci więcej expa, ale jest ich mniej? Wychodzi dokładnie na to samo, ale niestety ludzie wolą bić miliard mobów po 1 expa, niż milion mobów po 1000 expa każdy ;) Słaba reklama? Żart jakiś? :D

No tak, taki jest metin, ze bije sie milion mobow z mala iloscia expa a nie kilka z duza, od zawsze tak bylo i tego ludzie w tej grze oczekuja :-) Fala oburzenia i owszem, jest tutaj sporo krytyki.

A slaba reklama... Hmm. A Dobra? Jeden film od DIIM2, jeden od respecta sprzed paru dni.. i to chyba na tyle. Z reszta widac to. Na konkurencyjnym servie jednym 500+ online drugim 2,5k+ online na starcie. U nas... 300 i tendencja spadkowa od startu. O czyms to swiadczy.

Server mi sie podoba ale jesli mam stracic tylko czas i kase to wole zrezygnowac od razu...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No tak, taki jest metin, ze bije sie milion mobow z mala iloscia expa a nie kilka z duza, od zawsze tak bylo i tego ludzie w tej grze oczekuja :-) Fala oburzenia i owszem, jest tutaj sporo krytyki.

A slaba reklama... Hmm. A Dobra? Jeden film od DIIM2, jeden od respecta sprzed paru dni.. i to chyba na tyle. Z reszta widac to. Na konkurencyjnym servie jednym 500+ online drugim 2,5k+ online na starcie. U nas... 300 i tendencja spadkowa od startu. O czyms to swiadczy.

Server mi sie podoba ale jesli mam stracic tylko czas i kase to wole zrezygnowac od razu...

Chodziłeś i liczyłeś każdego gracza? My jako jedyni mamy licznik na stronie. Inni się nie odważyli dać licznika.

Opublikowano

Chodziłeś i liczyłeś każdego gracza? My jako jedyni mamy licznik na stronie. Inni się nie odważyli dać licznika.

Roznice widac golym okiem. Nie mowie tego celem atakowania Was bo jak juz pisalem na avana sie napalilismy z ekipa, nei wiemy tylko co Wy planujecie i cyz jest sens chociaz zaczynac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Roznice widac golym okiem. Nie mowie tego celem atakowania Was bo jak juz pisalem na avana sie napalilismy z ekipa, nei wiemy tylko co Wy planujecie i cyz jest sens chociaz zaczynac.

Serwer będę trzymał do ostatniego gracza! Tak postanowiłem, od jutra startujemy z reklamą gdzie się da.

Opublikowano

Powiększycie drop skarpet z potworów i bombek z metinów ?

W sumie ubiłem 45 metinów i nie dropłem ani jeden bombki, przez 60 poziomów wydropiłem x6 skarpeta ( robiąc all misje ) ...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

http://screenshot.sh/m9esoA3xIEFy3

A skarpetek leci tyle, że mam chyba z 250 zmianek z nich, dwa grzańce, mnóstwo ataków smoka etc :D To jest drop z dzisiaj, czyli z jakichś 40-50 metków. Jak dla mnie biorąc pod uwagę, że jest szansa na peta 4k hp 25% potwory albo wierzcha 6k hp i % na potwory, to ideolo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...