Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy tylko mi nie działa strona serwera?

Mam tak już od jakiegoś czasu, a chętnie bym sobie zagrał.

Jak jestes z zagranicy / używasz vpn - wyślij adres ip do Admina BombWork'a. Być może masz zablokowane - serwerownia, hosting etc. Pisali tutaj o tym kiedyś. 

@charlie120  są ewenty świąteczne odpalone cały czas. Wygrzebałem ci nawet rozpiskę z ich wiki :

Mi się udało fajnego peta lotnąć do expa, i sporo przydatnych rzeczy :) Ale uwaga - zainwestuj w rękawicę złodzieja. Drop będzie znacznie lepszy niż bez niej. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi strona normalnie działa. Może spróbuj inną przeglądarką wbić albo usuń ciasteczka itp.

Co do serwera wbije bo nie ma aktualnie nic ciekawego na rynku metina :< Jest włączony jakiś event świąteczny ? Reklama i jakichś mniejszych yt jest ?:>

Na PW podeślij mi swój adres fizyczny - IP.

Event jest, reklama jest.

Opublikowano

Serwer jest bardzo przyjemny i duża ilość graczy by przeszkadzala w dropieniu na pewno, choć i tak są problemy przy metkach i bossach w dzień na wyższych mapach ;)

Administracja na bieżąco słucha uwag graczy i to wprowadza - co się szanuje, ale nie robcie z tego serwera 4fun tylko ostrożnie dobierajcie propozycję.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@pieczara22

kiedy mniej więcej naprawicie te działy na forum , bo prawdę mówiąc jest to dość problematyczne że niektóre nie działają ... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ponawialem wielokrotnie weryfikację adresu e-mail by móc korzystać z forum, ale nie przychodzi mi nic, jakieś rozwiązanie? Poczta na WP.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Do czego to zmierza że ilość osób zależy od jakichś ludzi, idąc tym tokiem rozumowania to niedługo jeżeli youtuber napisze/nagra - ludzie skaczcie ze Mną z dachu - to ludzie jak barany skoczą, czy naprawdę już nikt nie ma swojego mózgu żeby stwierdzić - O, tutaj zagram! podoba mi sie! - szkoda bo serwer cudowny póki co. Ja głupi narzekałem na lata '90/'00, cofam to.

Opublikowano

Do czego to zmierza że ilość osób zależy od jakichś ludzi, idąc tym tokiem rozumowania to niedługo jeżeli youtuber napisze/nagra - ludzie skaczcie ze Mną z dachu - to ludzie jak barany skoczą, czy naprawdę już nikt nie ma swojego mózgu żeby stwierdzić - O, tutaj zagram! podoba mi sie! - szkoda bo serwer cudowny póki co. Ja głupi narzekałem na lata '90/'00, cofam to.

Taka jest niestety prawda.

Mam brata który ma 14 lat i z tego co zaobserwowałem to ludzie w tym wieku i w podobnym po prostu nic nie są sami stwierdzić, wszystko opiera się na opinii osoby która pracuje " w zawodzie jutuber ".

Jest to na tyle dziwne, że po prostu ludzie ubóstwiają wręcz jutuberów i nie dość,że słuchają się ich to naśladują ich.

Cieszę się wręcz z tego, że jestem z innego pokolenia i mogę zarabiać inaczej na życie niż " jutuberzy " 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Taka jest niestety prawda.

Mam brata który ma 14 lat i z tego co zaobserwowałem to ludzie w tym wieku i w podobnym po prostu nic nie są sami stwierdzić, wszystko opiera się na opinii osoby która pracuje " w zawodzie jutuber ".

Jest to na tyle dziwne, że po prostu ludzie ubóstwiają wręcz jutuberów i nie dość,że słuchają się ich to naśladują ich.

Cieszę się wręcz z tego, że jestem z innego pokolenia i mogę zarabiać inaczej na życie niż " jutuberzy " 

Oj tak, zamiast ruszyć swoją głową to naśladuje się innych, co niekoniecznie jest najlepsze. Świetnie to ująłeś ,,zawód jutuber''. Szkoda bo przez takie czasy jakie obecnie są, ludzie nie kierują się tym co lubią i co im się podoba, a tym co inni lubią, szkoda, bo nie chodzi już tylko o serwery, chodzi o ogólność. Nic, nie ma co spamować w prezentacji, mimo wszystko wiara pozostaje że coś się tym ludzikom w głowie poprzestawia na lepsze. Jedyny plus taki, że są ludzie którzy też tego nie rozumieją i nie jestem sam.

/ Serwer malina, choć wywala Mnie czasami, możliwe że to wina mojego wspaniałego internetu.

Pozdrawiam, miłej nocki

Opublikowano

965870_1307092265983751_1485310575654401

Już niedługo UPDATE na Avantador.pl !!!Zapraszamy serdecznie!!!

Serwer nie ma jeszcze miesiąca, a maxa ma chyba 7 osób. Jak na moje za wcześnie na update.

#Zastanowcie się nad zwiększeniem czasu ros do 5-10 minut, bo wszystkie inne odpaly są na tyle samo i na dungu trzeba tego co chwilę pilnowac.

#Stakowanie się tych instrukcji na wytwarzanie wierzchowców, bo po dłuższym biciu bossów jest to uciążliwe.

#Zwiekszenie szansy na Karasia, bo lowilismy gildia ok 4h z marmurami i tylko 2 razy pojawiło się nam o Karasiu info.

#Moze jakiś crafting w stylu - 4 rękawice złodzieja po 30 minut robią jedną 2h i to samo do PDka.

#Mozna by dodać opcję do Admirała czy jak mu tam, że oddajemy KD za PO. Każdy + KDka to tyle PO. Będzie wtedy jakiś sens podnoszenia tych +5.

#Dodanie kolekcjonera z ciekawymi bonusami. Oddajemy szkaty bossow, ale bez ograniczenia czasowego tylko, że np większe ilości.

#Zmiana wierzchowców tych 2h na takie, by nie wchodziły w slot.

nlUSIa9.png

Opublikowano

widze ze osob coraz mniej serwwer leci ku zagladzie. bo kto chce grac na serwie gdzie gra 200 osob i coraz mniej? :D

Taka mentalność ludzi.. Widzą że jest mało, a gdyby zostali to byłoby więcej.

Nie mogę przeboleć statystyk... Ponieważ w ciągu 24h jest 800 online, więc ludzi są na prawdę idiotami.

Jakby 1/3 z tych osób została to było by Nas coraz więcej...

Opublikowano

Przerwa Techniczna 27.12.2015

---

- poprawiono misję Dozbrojenie Armii VIII

- poprawiono ulepszanie hełmu białego smoka

- zwierzaki można już normalnie wystawiać w sklepie

- ułatwiono ponownie łowienie ryb do misji

- delikatnie ułatwiono zmienianie bonusów, jest większa szansa na największą wartość

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Opublikowano

widze ze osob coraz mniej serwwer leci ku zagladzie. bo kto chce grac na serwie gdzie gra 200 osob i coraz mniej? :D

Ku zagładzie? Ludzie, którzy poświęcili trochę czasu na nim i wbili chociaż +90 lvl siedzą tutaj twardo i nie mają w planach odchodzić, bo serwer jest zadbany i bardzo przyjemny. Na dungeony warto chodzić, serwer nie jest nastawiony pod Item Shop, bo w grze można zdobyć wszystko z ISa (poza VIPem), i nie jest wcale ciężko to zdobyć!

Jedynym minusem jest reklama serwera, bo uważam, że to nie tylko YT powinno reklamować, ale cały Team powinien się starać rozreklamować go na mpcforum itp dziedzinach.

Ew niech wybiorą jakiś promotorów serwerowych, bo serwer jest bardzo, ale to bardzo przyjemny. Jako gildia skończyliśmy z metinem pewien czas temu, ale po sprawdzeniu tak przekonującej prezki z tego serwera musieliśmy tu zawitać.

Nie mogę przeboleć statystyk... Ponieważ w ciągu 24h jest 800 online, więc ludzi są na prawdę idiotami.

Tylko nic z licznikiem nie kombinujcie, bo jeśli maja tutaj grać ludzie pod publike to h w d takim.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ku zagładzie? Ludzie, którzy poświęcili trochę czasu na nim i wbili chociaż +90 lvl siedzą tutaj twardo i nie mają w planach odchodzić, bo serwer jest zadbany i bardzo przyjemny. Na dungeony warto chodzić, serwer nie jest nastawiony pod Item Shop, bo w grze można zdobyć wszystko z ISa (poza VIPem), i nie jest wcale ciężko to zdobyć!

Jedynym minusem jest reklama serwera, bo uważam, że to nie tylko YT powinno reklamować, ale cały Team powinien się starać rozreklamować go na mpcforum itp dziedzinach.

Ew niech wybiorą jakiś promotorów serwerowych, bo serwer jest bardzo, ale to bardzo przyjemny. Jako gildia skończyliśmy z metinem pewien czas temu, ale po sprawdzeniu tak przekonującej prezki z tego serwera musieliśmy tu zawitać.

Tylko nic z licznikiem nie kombinujcie, bo jeśli maja tutaj grać ludzie pod publike to h w d takim.

Licznik od startu pokazuje realną liczbę graczy online, nie mam zamiaru go podkręcać.

Opublikowano

I tak i nie. Czesc odeszla, bo im sie server nie podoba. Czesc nie ma z kim po prostu grac. Skoro reklama nie przyniosla skutkow to co zrobic? Wierzymy, ze servera nei zamkniecie, bo Wam na nim zalezy, ale z drugiej strony grac prawie z samym soba sie mija z celem.. Jak reklama faktycznie sie rozkreci to i starzy gracze na pewno wroca :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I tak i nie. Czesc odeszla, bo im sie server nie podoba. Czesc nie ma z kim po prostu grac. Skoro reklama nie przyniosla skutkow to co zrobic? Wierzymy, ze servera nei zamkniecie, bo Wam na nim zalezy, ale z drugiej strony grac prawie z samym soba sie mija z celem.. Jak reklama faktycznie sie rozkreci to i starzy gracze na pewno wroca :)

Część odeszła bo czyta lamenty i płacze takich ludzi jak ty, bo to im nie pasuje, tamto, siamto....  między innymi. Bo wiecznie wam coś nie pasuje. Serwer odwalony na pic , a wy wiecznie płaczecie zamiast siedzieć i grać. 

Polecam serwer. Już niedługo 140 mi stuknie, będzie się wesoło lało z ludźmi w miastach. 

7812818616.png

Opublikowano

takie pytanie dungi zostały zmienione na solo czy wymagają pt 

nie chce mi się zakładać 2 postaci i expić podwójnie.

Opublikowano

Co jest nie tak z tym serwerem, że tak mało osób gra?

Po serwerze bomb'a + team z arianei spodziewałem się masy graczy, a tu lipa :(

Opublikowano

takie pytanie dungi zostały zmienione na solo czy wymagają pt 

nie chce mi się zakładać 2 postaci i expić podwójnie.

Buff to i tak dobra sprawa (heller), więc zrób go sobie, a nie pożałujesz.

Co jest nie tak z tym serwerem, że tak mało osób gra?

Po serwerze bomb'a + team z arianei spodziewałem się masy graczy, a tu lipa :(

Właściwie to nie wiadomo co z nim jest nie tak. Możliwe, że serwer jest zbyt idealny, a mentalność metińczyków jest przyzwyczajona do dwu miesięcznych szajsów.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Część odeszła bo czyta lamenty i płacze takich ludzi jak ty, bo to im nie pasuje, tamto, siamto....  między innymi. Bo wiecznie wam coś nie pasuje. Serwer odwalony na pic , a wy wiecznie płaczecie zamiast siedzieć i grać. 

Polecam serwer. Już niedługo 140 mi stuknie, będzie się wesoło lało z ludźmi w miastach. 

Fakt, szkda tylko, ze od poczatku ten server polecalem i nadal polecam, ale pewnie, po co uzyc mozgu jak mozna pisac glupoty :v Ze stuknie ci 140 grautluje, zostan moim mistrzem.

Server jak juz pisalem polecam, zycze sukcesow i owocnej reklamy :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Sewer mega, polecam. Zrobiłem przerwę ze względu na ilość graczy, ale mam zamiar wrócić jak się trochę roziwnie. 

Opublikowano

Dobra no i poznalismy minus sereera.

Chodzi o yangi.

Jedyne gdzie można zarobić kasę to misję, a kasę wydajemy jedynie na ulepszanie. Przez to nie ma handlu czyli nie ma ludzi, bo to jak gra w single player. Więcej wydajemy na ulepszanie eq niż jesteśmy w stanie zarobić, a ludzie nie będą robić specjalnie nowych postaci po same yangi na ulepszenie, bo po co robić 5 postaci by skończyć 1?

Ilość zmianek jest odpowiednia na serwer, ale yang zaczyna brakować i sprawdzilismy to gildyjnie przy wyższych levelach, a nie małych poziomach.

Co z tego, że dropniemy np Miecz do expa na 115 lvl i sprzedmny go za 100kk (o ile sprzedamy), ale osoba która od Nas kupi nie będzie mieć sama kasy na ulepszenie.

Nasza propozycja:

Dodajcie drop bryłek z bossów i dungeonow. Bryłki dropiace z bossów to 5kk, a na dungach z bossów to np 10kk.

Jest to jedna z niewielu opcji, która może ożywić handel na serwerze. Nie dodawajcie tylko dropu bryłek z potworów!

Jeśli na 125 lvlu z potwora leci po 2k, a na ulepszenie na +9 potrzeba 5kk i mamy 60-50% szansy to coś nie tak.

Tak wiemy, że mieliscie beta testy, ale chyba czas najwyższy zmienić testerów, bo najwidoczniej nic nie ulepszali na becie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Sewer mega, polecam. Zrobiłem przerwę ze względu na ilość graczy, ale mam zamiar wrócić jak się trochę roziwnie. 

daj znac kiedy nasze boty beda czekac <3

56096062140461666809.png

Opublikowano

Co do tych yangów.

Ew dodajcie handlarza u którego można sprzedawać perły za yangi.

Biała - 3kk

Niebieska - 4kk

Czerwona - 5kk

Musicie pomyśleć po prostu nad ilością yang, bo to jest najprawdopodobniej piętą achillesową serwera.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...