Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu strona padła z Error 504 (to samo było w nocy). 

PS: Odniesiecie się do mojego tematu poruszonego kilka postów wyżej?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Znowu strona padła z Error 504 (to samo było w nocy). 

PS: Odniesiecie się do mojego tematu poruszonego kilka postów wyżej?

Strona działa bez problemu... cały czas. I nie zauważyłem aby dzisiaj coś się z nią działo... 

http://prntscr.com/9jejwo

Co do twojego tematu - ulepszam sety na samym hajsie z misji - starcza bez problemu, nawet na 2 postacie które robię. Więc jak dla mnie pisanie takich rzeczy o Yangach to bzdura. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Co do twojego tematu - ulepszam sety na samym hajsie z misji - starcza bez problemu, nawet na 2 postacie które robię. Więc jak dla mnie pisanie takich rzeczy o Yangach to bzdura. 

Jaki masz poziom postaci? I powiedz jakie eq ulepszasz, bo potem misji jednak brakuje, a eq ładnie pali. Na sam pas 110 lvl wydaje się 50kk. 

Dlaczego rynek leży? Bronie na 90 lvl poza mieczami i dwurękami chodzą po 5kk i to samo tyczy się eq na 115. Ludzie nie grają innymi postaciami, bo tutaj wbicie dużego lvla nie działa tak jak powinno.

Na ogół wbija się duży lvl, by mieć dużo kasy i kupować ulepki od dropków, ale tu nie kupisz ulepek, bo za Maczugi wołają po 20kk, a na mapie +120 leci Ci po 2k yang z potwora, więc no sorry.

nlUSIa9.png

Opublikowano

jak nie przybedzie ludzi to nie ma sensu tu grac ;/

Pomyślało tak 80% społeczeństwa przeglądając tą prezke i teraz zamiast 1k online jest 250.

Grosz do grosza i będzie ... jak to się mówi, więc takim gadaniem nie pomożesz serwerowi.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Chwilowa awaria sieci w hosteam, przepraszamy za utrudnienia!

------------------------------------------

Cofki nie ma.

Serwer gry już działa.

Opublikowano

Pomyślało tak 80% społeczeństwa przeglądając tą prezke i teraz zamiast 1k online jest 250.

Grosz do grosza i będzie ... jak to się mówi, więc takim gadaniem nie pomożesz serwerowi.

Wiesz gdyby na starcie było chociaż 500 graczy ludzie by tak nie myśleli. A teraz jak widzą 200 to zadają sobie pytanie czy jest sens grania czy stan graczy się zwiększy. Dlatego ważne jest aby na starcie było jak najwięcej osób.

Opublikowano

Serwer ogółem dobrej jakości, reklamę widać zobaczymy jak dalej się rozwinie ale........... telefony się odbiera Bombworku.

POWAŻNY bład na stronie Twojego autorstwa i mimo upływu 24h telefon dalej cisza,gg cisza i tak się postępuje z minimum 2 letnim klientem?

Pomijam kwestie poprawek na które czekam 3 tygodnie, lecz błąd który jednak stworzyłeś jest do naprawienia natychmiastowo.

Dlatego Łukaszu prosiłbym jednak że skoro graczom na MPC odpisac możesz to i mi również :)))

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliscie, ale Heler nie jest już tylko buffem, a jest jednak typową maszyna do PvP, gdyż jego Zwiększenie Ataku jest Zwiększeniem Magicznego Ataku, a więc teraz dopiero poznamy moc prawdziwego szamana :D

nlUSIa9.png

Opublikowano

Zmiany jakie zaszły po tej przerwie:

---

- poprawiono drop ze szkatułki kappy

- od teraz można łączyć świadectwa wierzchowców

- do metinów i bossów  został dodany sensowny drop yang

- Tryton nie powinien już wpychać w ściany na dungeonie

- dodano więcej slotów zapisywania pozycji

- zwiększono szansę na drop Przywołania Maximusa z Rakszasa, szansa na pomyślne przywołanie pozostaje bez zmian

- u Kowala można przerabiać zwykłe perły na specjalne

- dodano Magiczne Rosy, Lizaka i Pierścień Półksiężyca za punkty osiągnięć 

ciąg dalszy  (zmian) nastąpi..

Co się tyczy strony, do jutra sytuacja może się niestety nie zmienić... takie informacje dostałem i takie Wam przekazuję, gra działa jak należy. Przepraszam za utrudnienia.

Opublikowano

- do metinów i bossów  został dodany sensowny drop yang

- dodano Magiczne Rosy, Lizaka i Pierścień Półksiężyca za punkty osiągnięć 

Widzę, że wzieliscie uwagę dotyczącą yang, ale w dalszym ciągu jest nie do końca tak jak powinno być. Teraz wypada ogrom yang w ilosciach po 10-18k i mamy wybór, albo relogamy/tepamy na następnego bossa, albo podnosimy [ok 500k z bossa]. Nie lepiej dodać np bryłkę o wartości 500k i jako item wypadającą? trzeba też zwrócić uwagę, że większość bossów bijemy przy ścianie i wtedy yangi wypadają poza zasięg "~ i z".

Odnośnie Magicznych Ros - w opisie jest "Wartość losowa" czyli nie jest taka jak z bossów?

# W dalszym ciągu nie jest poprawiona widocznosc kanału po Zmianie Channela.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jedna rzecz mi na tym serwerze dzisiaj "podpadła" , i trochę odstraszyła od grania na nim. Administrator , a gra na prywatnej postaci... Trochę to razi po oczach.

Tak po za tym zmiany i update'y na wielki plus tym razem. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jedna rzecz mi na tym serwerze dzisiaj "podpadła" , i trochę odstraszyła od grania na nim. Administrator , a gra na prywatnej postaci... Trochę to razi po oczach.

Admina na prywatnej? Który? 

Opublikowano

A czemu mialby nie grac? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@pieczara22

Czemu zmieniles licznik na stronie?
Tamten byl lepszy, dawal realny poglad na liczbe graczy. Ten jest beznadziejny, rownie dobrze mogloby go nie byc.

Od startu sie szczycisz tym, ze nie ukrywasz graczy online i nie przeklamujesz licznika po czym usuwasz go ze strony jak liczba graczy spadla ponizej 200...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...