Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarejestruj się już dziś na MalygoS aby otrzymać kompletny Pakiet Startowy, każdy gracz zakładający postać na MalygoS od dziś otrzyma od nas specjalny Ekwipunek który będzie dostępny tylko przez jakiś czas, także nie zwlekaj dołącz do społeczności już dziś !

Prezenty które Otrzyma Każdy Gracz :

1.Kostium w Barwach Królestwa na Stałe z Bonusami:

- +3000 PŻ

- +25% Silny na Potwory

- +10% Silny na Ludzi

2.Kostium Bojownika Cesarkiego na 14 Dni !

- +30 000 PŻ

- 40% Silny na Potwory

- 40% Silny na Ludzi

3.Pieczęć Liska na 14 dni !

- +10 000 PŻ

- 40% Silny na Potwory

- 15% Obrażeń Umiejętności

4.Fryzure Arcykapłana na 14 dni !

- +4000 PŻ

- 25% Silny na Potwory

- 25% Silny na Ludzi

5.Pieczęć Tygrysa 14 dni !

- +50 % Silny na Metiny

- +50% Silny na Bossy

- +10 000 PŻ

6. Pieczęć Zwierzaka Żłowika na Stałe

pakietstart.png

Prezent otrzymają również gracze którzy aktualnie grają na MalygoS i zalogują się do gry w przeciągu 2 dni !

http://www.malygos.pl/register
Klient Gry:

http://www.malygos.pl/download

Pozdrowiamy Serdecznie Graczy MalygoS !

Administracja MalygoS.pl

Założyłem postać z tydzień temu i nie dostałem nr. 2,3,4,5

@wolo11 wypierdalaj pryszczu -.-

Bez nazwy-1.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko wygląda ten system łowienia, ale nie oszukujmy się łowienie nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy do robienia w metinie, jest strasznie monotonne jak dla mnie ;p ale jeżeli ktoś lubi to robić, to z*********e ;) 

Serwer oczywiście polecam, i powodzenia. 

xD 

Opublikowano

System tytułów będzie jeszcze bardziej rozwijany ? bo niektórzy już maxa osiągneli 

Opublikowano

czemu tak ciezko sie loguje?  a jesli juz to  przy zmianie kanalu  zawiesza sie i trzeba restart gry robic.  czy tylko ja tak mam?

Chyba tylko ty, mi wszystko idealnie śmiga

Opublikowano

adas jeszcze tu?

czemu nie nagrywasz

Dodałem dzisiaj odcinek pierwszy z sezonu drugiego :)

@@

Planujecie jakiś event w najbliższym czasie?

Opublikowano

@ Ile osób on line w godzinach szczytu ? 
Ile rano :P ?
Ciężko zdobyć coś grająć po 2h dziennie ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

@ Ile osób on line w godzinach szczytu ? 

Ile rano :P ?

Ciężko zdobyć coś grająć po 2h dziennie ?

W weekend dochodzi do 1.1-1.2k online w tygodniu gra około 800-900 online.

adas jeszcze tu?

czemu nie nagrywasz

Dodałem dzisiaj odcinek pierwszy z sezonu drugiego :)

@@

Planujecie jakiś event w najbliższym czasie?

Na razie przygotowujemy trochę nowych misji oraz mamy w planach wprowadzić kolejne nowości ale o tym wkrótce bo dopiero zabieramy się do pracy,a co do event kalendarz jest uzupełniony na cały miesiąc na stronie.

Opublikowano

Dlaczego nie ma dodanej nowej metinologii z metkami zombie? 

Ponadto moglibyście dodać następne systemu tytułów np za 6k metków itp

Opublikowano

Dlaczego nie ma dodanej nowej metinologii z metkami zombie? 

Ponadto moglibyście dodać następne systemu tytułów np za 6k metków itp

Będą wprowadzone :)

Opublikowano

przy drugiej misji na lowienie potrzeba 4 gratunki ryb o odpowiedniej dlugosci.   mam wszystkie a na  okienku misji pisze all  0/1    cos zrobilem nie tak? 

Opublikowano

przy drugiej misji na lowienie potrzeba 4 gratunki ryb o odpowiedniej dlugosci.   mam wszystkie a na  okienku misji pisze all  0/1    cos zrobilem nie tak? 

Musisz je złowić samemu od momentu akceptowania misji.

Opublikowano

Heh wbiłem na serwer jakieś dwa tygodnie temu(znowu),ponieważ chciałem dać temu serwerowi szansę,ale sytuacja jaka zaistniała wczorajszego dnia po prostu powaliła mnie na kolana.Włamali mi się na konto,wyczyścili spx,to pomyślałem,że napiszę do administracji spx,ale moja sprawa zakończyła się na tym,że zostałem przez nią totalnie olany i pozostawiony samemu sobie z dopiskiem,że mam lepiej zabezpieczać konto.K***a mać typowy włam na konto,gdzie nie miałem hasła złożonego z paru cyferek,a tu mi k***a pierdolą,żebym lepiej je chronił...Powodzenia w grze wszystkim graczom,ale ja p******* taką administrację...

Ocena serwera: 4/10 za administrację i częste lagi

Przy okazji jakby ktoś chciał mi napisać,że mam keyloggery na kompie,to mówię,że komp zeskanowany parę razy i przy okazji sprawdzone,czy nie mam jakiejś pluskwy :P

Opublikowano

Heh wbiłem na serwer jakieś dwa tygodnie temu(znowu),ponieważ chciałem dać temu serwerowi szansę,ale sytuacja jaka zaistniała wczorajszego dnia po prostu powaliła mnie na kolana.Włamali mi się na konto,wyczyścili spx,to pomyślałem,że napiszę do administracji spx,ale moja sprawa zakończyła się na tym,że zostałem przez nią totalnie olany i pozostawiony samemu sobie z dopiskiem,że mam lepiej zabezpieczać konto.K***a mać typowy włam na konto,gdzie nie miałem hasła złożonego z paru cyferek,a tu mi k***a pierdolą,żebym lepiej je chronił...Powodzenia w grze wszystkim graczom,ale ja p******* taką administrację...

Przy okazji jakby ktoś chciał mi napisać,że mam keyloggery na kompie,to mówię,że komp zeskanowany parę razy i przy okazji sprawdzone,czy nie mam jakiejś pluskwy :P

Tak to jest, jak się ma hasło z dupy lub takie same na wszystkich serwerach. Ale było o tym wcześniej pomyśleć ;p 

xD 

Opublikowano

Miała być przerwa techniczna 15 minutowa. O pierwszej w nocy, jest 10 już a Administracja nawet nie raczyła napisać co się dzieje, serwer świetny polecam wszystkim, bo dawno mnie żaden mnie tak nie wciągnął, lecz jeśli dojdzie do cofki to się pożegnamy.

Opublikowano

Zycie... :) Kilka baz serwerów jest w obiegu... Wiec zawsze macie jasno napisane ze nie robi sie takich samych pasow.

Jaki miales nick?

Opublikowano

Nick nieważny,ale co ciekawe postać nie była ruszona z pozycji na jakiej ją pozostawiłem,a zginęły itemy do dropu,ulepki,jakieś tam pierdoły typu 120 % expa,a hajs nienaruszony xD

Co do haseł,to mam parę loginów i haseł więc rzadko mam te same pasy...

Opublikowano

fajny pomysl z tymi kuframi na mapach expowiskowych tylko sek w tym ze majac 230lv i 3tyg. gry  wydropilem 1 szt.  kufrow plaga na mapach,  gdybyscie zwiekszyli ich drop to  bylby kolejny sposob na zarobek.   PS. chyba ze wy znacie sposob na  drop kluczy?

Opublikowano
Zostały Wprowadzone Nowe Kostiumy oraz Fryzury do Item Shopu oraz Aktywowaliśmy HIT Raty Serwerowe na 12 godzin:

-100% Doświadczenia

-100% Zdobywania Yang

-100% Na Podwójny Drop Przedmiotów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...