Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś event na wielkanoc z metinami/bossami może się szykuje ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam tu full isa do expa, i nie wiem... Opłaca się tu ciupać?

Kto ma to wiedzieć? wejdź zobacz nikt za ciebie tam grać nie będzie 

Opublikowano

Mam tu full isa do expa, i nie wiem... Opłaca się tu ciupać?

Kto ma to wiedzieć? wejdź zobacz nikt za ciebie tam grać nie będzie 

Po co spamujesz? Ja pytam graczy czy się opłaca, oczekuję opinii innych.

#aw

kiedy aktualizacja jakas?

Opublikowano

Nie polecam ze względu na pana Darka 

jak na każdym jego serwerzy znów będzie to samo ci co grali na glador czy Divine World wiedzą jaki był i jak było wchodził raz na miesięc lub wcale... jak wielce hrabia + i tak nic nie robił bo weszedl na 5 minut patrzył czy ktoś gra jeszcze i uciekał nikomu nie odpisywal.. nie pomagał wszystko mial w duppp.... nie naprawiał bugów.. każdy server jego był pod hajs... kto grał ten wie :)

Nie polecam grać tutaj jeśli chcecie różnych oszust... rozdawaniem eq/ulepek lub  dezorganizacji pracy darka...

wilowo.jpg

Opublikowano

jak na każdym jego serwerzy znów będzie to samo ci co grali na glador czy Divine World wiedzą jaki był i jak było wchodził raz na miesięc lub wcale... jak wielce hrabia + i tak nic nie robił bo weszedl na 5 minut patrzył czy ktoś gra jeszcze i uciekał nikomu nie odpisywal.. nie pomagał wszystko mial w duppp.... nie naprawiał bugów.. każdy server jego był pod hajs... kto grał ten wie :)

Nie polecam grać tutaj jeśli chcecie różnych oszust... rozdawaniem eq/ulepek lub  dezorganizacji pracy darka...

Ty w ogóle grasz na tym serverze czy se tak piszesz? 

Opublikowano

Takie brednie to opowiadaj swojej mamie jak wrócisz ze szkoły dzieciaczku, nie byłeś na serwerze nie masz pojęcia czy coś robię czy nie, a jeśli jesteś taki ciekawy to zapraszam Cię na serwer i się przekonasz.

Opublikowano

DarkSince.  Kwiecień sie zbliża a kasy dalej nie widze 

Jezeli zapomniałeś  chętnie ci przypomne :

15309440265191810846.jpg

Chyba zostałeś ładnie porobiony 

Opublikowano

15309440265191810846.jpg

Tez mi sie tak wydaje :D Przynajmniej mam ubaw a Jezeli Darek mysli ze zostawie te sprawe to sie myli  

Opublikowano

15309440265191810846.jpg

Tez mi sie tak wydaje :D Przynajmniej mam ubaw a Jezeli Darek mysli ze zostawie te sprawe to sie myli  

i co zrobisz? pójdziesz na policje i powiesz, ze admin servera mt2 nie wysłał ci kasy za wbicie lvla? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD albo napiszesz do jego mamy? :DDD

dostales potwierdzenie na papierze, ze dostaniesz kase? bo jak nie to mozesz poskarżyć sie mamusi.

btw. chyba ierwszy raz widze na forum, zeby ktos tak sie spinał o kase za wbicie lvla xD... wez sie lepiej za normalna robote.

Pozdro

edit. @DarkSincejak mu wyslesz kase, to będziesz największym debilem na forum.

Opublikowano

15309440265191810846.jpg

i co zrobisz? pójdziesz na policje i powiesz, ze admin servera mt2 nie wysłał ci kasy za wbicie lvla? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD albo napiszesz do jego mamy? :DDD

dostales potwierdzenie na papierze, ze dostaniesz kase? bo jak nie to mozesz poskarżyć sie mamusi.

btw. chyba ierwszy raz widze na forum, zeby ktos tak sie spinał o kase za wbicie lvla xD... wez sie lepiej za normalna robote.

Pozdro

edit. @DarkSincejak mu wyslesz kase, to będziesz największym debilem na forum.

Reputacja i jeszcze raz Reputacja Kotku :D

Opublikowano

@kolomp1 zaplacil ci ?

z Czego :D

dostałem ciekawą propozycje od niego 

97937229180855678547.jpg

Tak tylko dodam od siebie ze kwota jaka jest mi winny DarkSince to 500zł :D do S3 raczej da rade 

Opublikowano

@kolomp1 zaplacil ci ?

97937229180855678547.jpg

Tak tylko dodam od siebie ze kwota jaka jest mi winny DarkSince to 500zł :D do S3 raczej da rade 

Ośmieszasz sam siebie, ja bym Ci za chuya nie zapłacił. GÓWNOBURZA, hejtuj mnie ziombel.

#top

w ile max wbije?

Opublikowano

HvbiGvcci

A wiesz ile mnie twoje marne zdanie interesuje ? 

:D

Nie mam zamiaru  cie obrażać nie od tego jest te forum na dalsze twoje wypociny nie mam zamiaru odpowiadać 

Opublikowano

@kolomp1 zaplacil ci ?

97937229180855678547.jpg

Ośmieszasz sam siebie, ja bym Ci za chuya nie zapłacił. GÓWNOBURZA, hejtuj mnie ziombel.

#top

w ile max wbije?

Jak się postarasz to w  1 dzień 

Opublikowano

Witajcie

Zaprezentuje wam Event Wielkanocny który będzie trwał od dziś od godziny 14:00

1.Niszcz wszystkie Kamienie Metin aby pojawiło się Wielkanocne Jajo

a7229bef1b3a8feff53aab7e199c0030.png

2.Z każdego Wielkanocnego Jaja zdobędziecie Wielkanocną Skrzynię

279cf1ceb7fb71b8c81a125cb6dab700.png

3.Wielkanocne Jaja mogą pojawić się tylko z metinów na mapach (nie pojawią się w dungeonach)

4.Wielkanocną Skrzynię możecie zdobyć również z bossów (w dungeonach również)

5.Przedmioty Które możecie zdobyć z Wielkanocnej Skrzyni

49a0c83afb0f27dedf1dab17fe1bb5c0.png

Każdy z przedmiotów dodaje unikatowe bonusy, przedmioty będą do zdobycia tylko i wyłącznie podczas tego Eventu !

Opublikowano

Oszust zostanie oszustem jak to sie mówi :D

W sumie nie rozumiem jak Administrator serwera moze wymagać uczciwość wobec graczy skoro sam ich oszukuje :D

77800624791437067404.jpg

Nie polecam serwera 'DarkSince' Oszust

Opublikowano

W sumie nie rozumiem jak Administrator serwera moze wymagać uczciwość wobec graczy skoro sam ich oszukuje :D

77800624791437067404.jpg

Też bym Ci nie zapłacił.

Co do eventu, te jajka wielkanocne to jakieś bonusy czy coś?

Opublikowano

77800624791437067404.jpg

Nie wymagam uczciwości od graczy, robie po prostu swoje Ci co doceniają moją prace to ja również ich doceniam. Nie umiałeś załatwić sprawy prywatnie tylko wrzucasz bezsensowne screeny na forum więc nie mamy o czym gadać. Żegnam 

Co do eventu, te jajka wielkanocne to jakieś bonusy czy coś?

Na jajka działają standardowy bonus na metiny,z każdego jaja zdobędziemy Wielkanocną Skrzynie w której kryją się przedmioty z bonusami, w zależności od tego z jakiego silnego metina zrespi nam się Wielkanocne Jajo, tym drop z Wielkanocnej Skrzyni będzie lepszy.

Opublikowano

77800624791437067404.jpg

Nie wymagam uczciwości od graczy, robie po prostu swoje Ci co doceniają moją prace to ja również ich doceniam. Nie umiałeś załatwić sprawy prywatnie tylko wrzucasz bezsensowne screeny na forum więc nie mamy o czym gadać. Żegnam 

haha z tb cos załatwić:

17 listopada 2015

' pieniążki za tą nagrodę dostaniesz jakieś 2-3 tygodnie'  

To jest te załatwianie ? zlewanie mnie ? na gg udawanie ze nie ma cie ?

Sprawdz date kolego bo chyba coś ci cos pomyliło :D

HvbiGvcci

żeby zapłacić trzeba posiadać PLN raczej ich nie masz podobno jak DarkSince 

Opublikowano

Witam

Ile ludzi online?

Czy da rade grać samemu?

Ile zajmuje zrobienie full eq?

Jakie ceny za full ISa?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...