Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego podczas zakładania postaci moge wybrać tylko Jinno? :v

Pokaż mi screen na pw, powinny być oba królestwa, jakiej rozdzielczości używasz ?

Opublikowano

Witam, 

Gram na serwerze już grubo 3 dni więc postanowiłem wyrazić swoją opinię i przeżycia z tego serwera. Serwer odrazu po przeczytaniu prezentacji wpadł mi w oko i poświęcenie swojego czasu na niego nie było błędem co opiszę w punktach. 

Zalety serwera w mojej opinii: 
 - Zaczynając od początku - bardzo przejrzyste i przyciągające wzrok logowanie do świata Malygos.pl 
 - Bardzo dobre zabezpieczenie przez osobami używajacymi wspomagaczy (przez te TRZY DNI grania nie zdarzyło mi się jeszcze zobaczyć osoby, która używała by dodatków (WH,DMG ITD) 
 - Lecąc dalej bardzo spodobał mi się SYSTEM OSIĄGNIĘĆ (jest jakiś cel w zabijaniu moobów, metinów i wymienianie tego na nagrody) 
 - EVENT ŚWIĄTECZNY (bardzo miły event ze strony administratorów, którzy nie stawiają serwera na aż tak z IS) 
 - Expowiska na serwerze są zrobione niemalże idealnie. 
 - Dodawanie 4 KD do broni BARDZO DUŻY PLUS 
 - Dodawanie KD do Tarczy itd...To mnie bardzo zaskoczyło (oczywiście pozytywnie) 
 - Ładnie wchodzą średnie obrażenia do broni typu Zatruty 
 - Drop na serwerze też idealny pod robienie broni,zbroi itd. 
 - Jeszcze nie zdarzyło mi się na serwerze aby niespodziewanie stał się jakiś LAG SERWERA.
 - Bardzo dobrze zrobione NPC (chodzi tutaj głownie o NPC, gdzie można kupić ciekawe rzeczy z PO - które zdobywa się za zabijanie METINÓW) 
 - Itemy pod EXP (wbudowane w zbroje bronie itd silne na potwory) 

Myślę, że jak osiągnę większy lvl to dodam jeszcze więcej zalet tego serwera. 

Jak na każdym pewnie serwerze nie ma rzeczy idealnych, więc przyszła pora na wady według mnie. 
 - Teleportacje (Mapa bardzo fajnie zrobiona, ale myślę że za bardzo przekombinowana w pewnym momencie nie wiedziałem która jest od 100lvl, która od 130lvl itd (wiele osób również zauważyłem, że pyta o takie rzeczy na czacie) 
 - Skille na P (Niby łatwo jest dropnąć ten kamyk na P, ale myślę że to jest takie zniechęcenie osób do grania, bo każdy (w moim odczuciu) widząc serwer EASY myśli, że odrazu skile na P będą i druga strona to ludzie jak to zwykle bywa spamują jak się robi te skille) 
 - SMOK jak dla mnie bardzo silny ale może to standard na takich serwerach :)

Ogólnie serwer mi się bardzo podoba i pogram na nim jeszcze bardzo długo. 
Pozdrawiam i Zapraszam na serwer bo naprawdę warto!
Wesołych świąt! :)
Opublikowano

Dlaczego w branzie nie mozna wbić "0% obrażeń będzie dodanych do PŻ?" Dodajcie rozdzielanie sie pd'ków i rękawicy przy używaniu. 

Przecież rozdziela się shiftem

UggNk9.gif

Opublikowano

W Branzie nie można wbić obrażeń do pż? Mixowałem ja trochę i nie widziałem tego bonu... ­

W tarczy mi wbiło 15 na luda a jak patrzałem to w branzie i hełmi max 12? wgl to dziwne ale robiłem perf helm i ustawiłem w bsie 15 na luda a wbiło 12 wtf? czemu tak?

W zbr dla woja mam ustawione 4x abs 8k hp i 100 wartosci ataku... i nie wchodzi od 4-5 dni już ta stalka też dziwne... 

Dark będzie przerwa techniczna w nocy? Jak tak to o której? Bo chciałem zostawić Bsa na noc a jak wywali serwa to sie nie opyla...

PS: jutro  można jeszcze dropić i oddawać te prezenty przez cały dzień? Czy to którejś godziny i sm będą dawane? np o 12:00

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Strona nie dziala?

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Strona nie dziala?

Ogarnij sobie reklamy ktore wyskakują Ci w przeglądarce gdyz nie wejdziesz na naszą stronę z powodu zainfekowanego kompuera

Opublikowano

@UP 

Już była, wszyscy co dostarczyli Prezenty pod choinke mogą odebrać Smocze Monety do końca grudnia za dostarczone prezenty.

wiem że była dlatego napisałem czy będzie JESZCZE jakaś przerwa np o 3 rano bo chce bsa zostawić na noc... 

a jak np bym miał jeszcze prezenty to mg je dać do choinki i odebrać sm czy już tak nie?

­

Opublikowano

wiem że była dlatego napisałem czy będzie JESZCZE jakaś przerwa np o 3 rano bo chce bsa zostawić na noc... 

a jak np bym miał jeszcze prezenty to mg je dać do choinki i odebrać sm czy już tak nie?

­

Przerwy już nie będzie uciekam spać. Prezentów już nie możesz dostarczy, teraz może je jedynie otwierać.

Opublikowano

Przerwy już nie będzie uciekam spać. Prezentów już nie możesz dostarczy, teraz może je jedynie otwierać.

A no ok. Fajnie że jeszcze dropią te prezenty myślałem żo po 24 grudnia już będzie koniec. Ciekawe czy ludzie dalej będą skupywali je po 50kk XDDD Ja tam sobie zarobiłem na kostium i fryza :D Mi się event bardzo podobał :D Czekam na kolejne :D I na większą reklamę ;)

­

Opublikowano
Wesołych Świąt !

Zacznij Przygodę z MalygoS już dziś i zgarnij świąteczne prezenty na serwerze :

-Pieczęć Renifera +5000 PŻ, 30% Silny na Potwory na 6 dni

-Rózge +5000 PŻ, 30% na Potwory na 6 godzin użytkowania

-50% Zwiększone Doświadczenie przez 24 Godziny

Pobierz Klient Gry:

Dodatkowo Aktywowaliśmy Raty Serwerowe na 48 Godzin:

-50% Doświadczenia

-50% Zdobywania Przedmiotów

-50% Podwójnej ilości Yang

swieta1.jpg

Opublikowano

Dacie możliwość łączenia tych kluczy którymi otwiera się skrzynie? 

Opublikowano

Dacie możliwość łączenia tych kluczy którymi otwiera się skrzynie? 

Nie ma takiej możliwości gdyż każdy z kluczy posiada inną ilość otwarć skrzyń.

Opublikowano

Serwer jak się tak po nim przebiegłem i przyglądnąłem sprawia bardzo miłe wrażenie, mam nadzieje, że na wrażeniu się nie skończy :)

Z innej beczki, ile odmian eq najlepiej robić tak optymalnie? Jest sens się klasować?

EDIT: Jeszcze dwa pytania

1.) Tutaj nie wbija DMG do HP w bransie?

2.) Jak długo miesza się perf eq patrząc na ilość bonusów oraz ilość ich odmian?

Opublikowano

Mam pare pytań:

1. Duzo graczy jest na Servie?

2. Exp znośny czy coraz gorszy?

3. Jak z ulepkami i kasa?

4. Jakie bony dają pety mounty i kostiumy?

5. Czy dunga sa dostępne w pt?

6. Duzo potrzeba ulepków i jak wyglada balans postaci ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...