Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd można zdobyć te pierścienie co daja np. 60k HP? I zróbcie żeby czas runy leciał tylko wtedy gdy jesteśmy w grze.

Pierścienie można zdobyć w dungeonach.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie mogę zdobyć mroźny ekwipunek? Do jakiego poziomu można ulepszać kd?

Mroźny Ekwipunek zdobędziesz Pajęczych Jaj oraz Metków i Bossów w Krainie Wygnańców.

Kamienie do hełmu i tarczy mają najwyższą rangę "Diament", natomiast Kamienie do Broni i Zbroi noszą nazwę "Doskonały"

Opublikowano

A więc grałem od startu 2-3dni i uciekłem, lecz na rynku nie wychodziło nic fajnego i wróciłem 2dni temu, co do serwera troche mogę się wypowiedzieć.

+ bardzo szybki exp, w 6-8h idzie wbić max lvl na spokojnym expie.

+ dobry drop pd, eliksirów na exp

+ pet 40% moby i 10khp za PO! dużo daje, nie trzeba ładować w Is'a.

+ dobry sytem PO, dużo pkt dostaje się za metki itp a można za nie kupić runy/kostiumy/pety/biologa - jeden z lepszych systemów PO na rynku.

+ event swiąteczny, prezenty za SM - piękne rozwiązanie idzie przez całe swięta dorobić się na full Is'a.

+ dużo metinów i bossów, przez co nie jest trudno znależć metina - mało ksucia.

+ drop na każdym lvl, nie tzreba robić stopów.

+ kd w tarczy, hełmie przez co łatwiej się ubija metki, bossy i moby.

+ 4 kd w itemie, na wojny cudo.

+ czytelna mapa do teleportowania.

+ drop pereł i pęknietych pereł z każdego metina, bossa - nie ważne co dropimy maczugi, młoty to perły też wpadają.

+ umiejętności pasywne, 40% na moby, 300 warotsci ataku = wspaniała maszynka do expa.

+ stabilność serwera.

+ 6 bonusów "podstawowych" można zrobić 5x15 + hp = pomaga na wojnach.

+ zwój smierci, przy tylu ulepkach serio spełnia dobrą rolę.

+ wykrwyacze bossów i metinów, przez co dropienie jest teraz łatwiejsze.

Wiadomo kllka minusów jest, na przykład:

- skille dostaję sie na G, żeby wbić je na P potrzeba dosc trochę czasu - zbedne stanie w m1.

- pozmieniane ikonki dopalaczy, rosek itp - na początku ciężko się przyzwyczaić. 

- ciagła zmiana mobów na "psy" przy każdym uruchomieniu clienta.

Serwer jest dobry, spełnia wymagania każdego gracza który chcę pabawić się w PvP, aktualnei gram i nie nudzi mi się tak więc zapraszam. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

mam zamiar wpasc z gildia. Jak wyglada PVP, wojny gnebienie innych gildii, dropienie i robienie EQ. Sklepy idzie handlować ? Od tego co napiszecie  zależy czy wbije 30 osób, wykażcie sie :D

Opublikowano

mam zamiar wpasc z gildia. Jak wyglada PVP, wojny gnebienie innych gildii, dropienie i robienie EQ. Sklepy idzie handlować ? Od tego co odpowiedzie zależy czy wbije 30 osob wykażcie sie :D

Będzie robiony balans klas jest dyskusja na forum na ten temat.

No eq robi się dosyć ciężko potrzebna duża ilość ulep ale jak dużo grasz to kwestia 2-3 dni :D

Nie rozumiem twojego ostatniego pytania więc nie odpowiem.

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Skąd dodania/zmianki 6/7 bony?

Dropić z bossów. Z metków chyba też dropi ale nie jestem pewny bo nie dropło mi jeszcze a ubilem ich sporo :P

­

Opublikowano

Gram już na serwerze 6dni. Jak na razie serwer tylko mnie co krok zaskakuje. A tutaj jakimś questem dla danego lvl a tu jakimś polowaniem. Moje pierwsze wrażenie od odpalenia kilenta , było wow jakie miłe dla oka menu(hud). Robiąc postać zaciekawiły mnie nawet historie państw jinno oraz shinsso. Po zrobieniu postaci , dostajemy podstawowe eq +9 oraz peta żółwia, którego nigdzie jeszcze nie spotkałem oraz jak na start ma ciekawe bony które nam pomagają i to dużo.Od razu od 1lvl mam questy jak i polowania które daja nam wspaniałe nagrody. Mapy zostały odnowione graficznie specjalnie pod święta , a od niedawana jest event świąteczny który jest bardzo do dokładnie lvl przedziałem żeby nikt nie ucierpiał. Estra hud dodany do ekwipunku którym ma aż 5 slotów, strasznie ułatwia nam gre z czego chyba większość serwera się ciesz, że nie trzeba bo byle gówno latać do m1 lub można użyc zapisu lokalizacji żeby na spota wrócić ewentualnie do bossa/metina , gdzie mam też wykrywacze metinów oraz bossów które nas za dropną opłatą teleportują do nich i nie trzeba iść całą mapę do 1 metina. Zwiększenie poziomu średnich umiejętności w broniach 80lvl. Po 4kd do broni co jest mega na wojny. Kd w tarczach + hełmach. Puknty osiągnięć , za które kupimy pd,pety,kd oraz dużo dużo więcej. Zbalansowane pvp oraz exp nie za szybki nie zawolny. Damy rade expic + robić eq, gdyż na spotach jest dużo w miare metinów. 
Ale do rzeczy co raz więcej osób gra godzinami popołudniowych , zczego nie zmierenie się ciesze, gdyż to oznacza więcej osób wiecej walk o spot/metina/bossa/wojny gilidi i server bedzie się rozwijał.Wszyscy myślą że serwer DarkSience , a w ręcz powiem wam że ja się ciesze, gdyż gralem na gladorze i divinie , wiem co ten człowiek potrafi zrobić z serwerem i liczę na to że malygos bedize w top5 serwerów w PL i szybko nie padnie. Administracja można normalnie porozmawiać orgranizują co tydz. czasami częściej eventy.Pilnują na nich porządku i na serwerze ogólnie także. Pomagają nam czyli graczą.Ostatnio bralem udział w oxie był bardzo sprawnie prowadzony oraz były miłe nagrody za rundy.Ubijając metina dostajemy jego odłamek a dzieki 3 takim odłamką możemy wezwać sobie danego metina , to samo jest z bossami tylko z nich lecą głowy i musimy ich mieć 5.Na chacie często można pośmiać się z ludzimy jest miła o raz świąteczna atmosfera. W sumie co ja wam będę dużo mówić wy już raczej powinniscie to wiedzieć, zapraszam gorąco was na serwer i czekam na was  :)
Pozdrawiam Koxsik

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Dropić z bossów. Z metków chyba też dropi ale nie jestem pewny bo nie dropło mi jeszcze a ubilem ich sporo :P

­

Zmianki i dodania 6 bonu są u handlarki ;) A 7 bon dropi z metinów i bossów. 

Kappa.

Opublikowano

Odnosząc się do serwera, chciałbym zachęcić WSZYSTKICH do rozpoczęcia przygody na Malygos.pl. Na serwerze gram już dość długo, przebywałem również na beta testach. Na początku wkurzało mnie jedno.. Beta miała być w wakacje, a niestety opóźniła się z jakichś przyczyn (nie pamiętam już dokładnie jakich). Administracja na serwerze jest bardzo pomocna i kulturalna, przeważnie gdy przebywam na grze, to widzę Administrację. Nasz kochany Team rozpieszcza swoich Graczy rzucając nam wszelakie eventy, bonusy dropu, doświadczenia itd. ;)

Starczy już tutaj tego słodzenia dla Administracji, czas zacząć opisać troszkę server. :P

Zaczynając od początku, wchodząc na serwer można zauważyć, całkiem ciekawą grafikę. Każda mapa jest zmieniona na świąteczną tzn. wszystkie zapełnione są śniegiem. Startując na serwerze można przerazić się ceną dodań bonusów, ale to jednak nie jest wcale tak drogo. Wszystkie ceny w sklepach są tak idealnie rozłożone, że te bony będą potrzebne dopiero gdy osiągniemy dany poziom. Zaciekawiło mnie kilka nowości na tym serwerze, np.

- Dodano 6 bonus (jako zwykły) - dodajemy ten bonus i mieszamy jak bonusy 1-5 (taka sama zmianka) niestety 5 dodań 6-ego bonusu kosztuje 50kk, nie jest to dużo, lecz dla początkujących nie jest też za mało :),

- Dodano dungeon "Wieża Wygnańców" - Na tym dungeonie można zdobyć ulepszacze, ale też można podnieść o max 5. pkt. dowolny bonus (na podniesienie wartości nie jest 100%)

- Po każdym zgładzeniu metina lub bossa dostajemy: 

* w przypadku bossa np. "Czerwony smok" - dostajemy głowe czerwonego smoka (gdy uzbiera się 5 głów można go ponownie zrespić).

* w przypadku metina np. "metin cienia" - dostajemy odłamek cienia (gdy uzbieramy 3 odłamki danego metina można go ponownie zrespić).

- Polepszono również wykrywacze metinów i bossów - Gdy użyjemy wykrywacz to wyświetla nam się menu, gdzie dany metin lub boss jest i czy chcemy się teleportować, jeśli wybierzemy opcje "teleportuj mnie" to automatycznie znajdziemy się obok metina lub bossa.

Na serwerze panuje całkiem miła atmosfera, na wołaj mało kto się spina, Gracze całkiem dużo pomagają :)

Jeśli ktoś poleca serwer na święta to polecam właśnie Malygos.pl. Szczerze zapraszam! :)

*Aktualnie trwa event świąteczny, więc się nie zastanawiajcie tylko wbijajcie do nas!* :))

Opublikowano

Szukam jakiejś spoko gildii mam ts itp... 

A co do serwera to opłaca się robić biologa? 

Tak są fajne stałe bonusy za niego

Zostały Aktywowane Raty na serwerze:
EXP: 50% 
DROP: 50%
YANG: 50%
Na czas 6 godzin, szykujemy już dla was kolejne Eventy na czas Świąt !
Na serwerze trwa aktualnie Event Świąteczny zapraszam do odwiedzenia Świętego Mikołaja w mieście pierwszym po więcej informacji :))
Wesołych Świąt !!
Opublikowano

Tak są fajne stałe bonusy za niego

Zostały Aktywowane Raty na serwerze:
EXP: 50% 
DROP: 50%
YANG: 50%
Na czas 6 godzin, szykujemy już dla was kolejne Eventy na czas Świąt !
Na serwerze trwa aktualnie Event Świąteczny zapraszam do odwiedzenia Świętego Mikołaja w mieście pierwszym po więcej informacji :))
Wesołych Świąt !!

a własnie miałem pytać do kiedy te raty :D

Dark zrób zuo plis :D

Będzie jeszcze może ktoś teraz nagrywał na serwie czy tylko ta reklama co jest?

Edit

Dark dlaczego nie mg usunąć postaci? :(

­

Opublikowano

a własnie miałem pytać do kiedy te raty :D

Dark zrób zuo plis :D

Będzie jeszcze może ktoś teraz nagrywał na serwie czy tylko ta reklama co jest?

Edit

Dark dlaczego nie mg usunąć postaci? :(

­

Będzie ZuO na dniach, pracuje dzisiaj nad blokada ekwipunku na OX oraz poprawie teleport na event ZuO aby zmniejszyć Lagi.

Opublikowano

Hehe w tydzien zrobilem full eq biologa itp pozdrawiam Vayneard teraz gram na Al****** wiecie od skoczka malysza ale malygosa jak najbardziej polecam bo jest ogarnieta administracja i zna sie na rzeczy zreszta serwer jest fajny jak chce ktos kupic eq do pvp na 200lvl full dla bodego to pisac sprzedam za sms na inny serwer dziekuje :)

Pomogłem ? Lajk !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...