Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam się na przyszlosc mistrzu

tej czemu sniezynki cos m nie chca dropc :c?

Może nie zbierasz heh xD

Dark mam taki problem.. Prawym przyciskiem myszki kogoś zaznaczam ale nie pokazuje mi się ten pasek u góry :( Rlg nie działa wypakowywałem klienta od nowa i patchowalem i nic :( co zrobić?

Weezy był ox niedawno a wczoraj było zuo następne eventy chyba za tydzień :P 

a teraz sa jeszcze raty :D

­

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może nie zbierasz heh xD

Dark mam taki problem.. Prawym przyciskiem myszki kogoś zaznaczam ale nie pokazuje mi się ten pasek u góry :( Rlg nie działa wypakowywałem klienta od nowa i patchowalem i nic :( co zrobić?

Weezy był ox niedawno a wczoraj było zuo następne eventy chyba za tydzień :P 

a teraz sa jeszcze raty :D

­

Postaramy się poprawić to dziś w nocy w łatce klienta.

dziiekuje szanowny administratorze.

a kiedy zostanie zorganizowany event zuo bądź jakis dodatkowy event?

Był wczoraj i następny będzie w kolejny weekend :)

Opublikowano

Cześć po pograniu można śmiało ocenić serwer na 10/10, Na serwer wprowadzane są aktualizacje urozmaicające rozgrywkę graczom jak i poprawiające błędy czy bugi , których tak wiele nie ma ;) 

Liczba graczy z godziny na godzinę wzrasta w bardzo fajnym tempie, Więcej ludzi - Więcej zabawy. Event świąteczny - czyli święta w grze, bardzo dobra okazja do wzbogacenia naszej wirtualnej postaci w tym pięknym świecie Metina.

Wiele nowości to minus większości serwerów ale nie tutaj, Malygos oferuje nam wspaniałe możliwości np bardzo podoba mi się tutaj Panel gracza ( łatwy wszystko co trzeba w jednym miejscu), Bossy i Metiny bardzo fajnie zrobione ;) Możliwość zrespienia Bossa / Metina po uzbieraniu odpowiednich składników czy to z Bossa czy Metina. Serwera pilnuje administracja która świetnie się spisuje oraz urozmaica grę innym graczom o wszelakie konkursy/eventy.

Część przedmiotów z IS można zdobyć bez wydawania realnych pieniędzy poprzez PO, co jest bardzo fajnym rozwiązaniem dla graczy nie mogących sobie zaoferować wymiany realnych pieniędzy na te w grze ;)

Expi się naprawdę przyjemnie i dosyć łatwo czego nie można powiedzieć o eq bo jest z nim trochę ciężej ale czy nie o to czasem chodzi ? trzeba graczowi zapewnić jakąś rozrywkę ;) 

Malygos - Serwer godny polecenia tak więc zapraszam serdecznie ;)

Opublikowano

Cześć po pograniu można śmiało ocenić serwer na 10/10, Na serwer wprowadzane są aktualizacje urozmaicające rozgrywkę graczom jak i poprawiające błędy czy bugi , których tak wiele nie ma ;)

Liczba graczy z godziny na godzinę wzrasta w bardzo fajnym tempie, Więcej ludzi - Więcej zabawy. Event świąteczny - czyli święta w grze, bardzo dobra okazja do wzbogacenia naszej wirtualnej postaci w tym pięknym świecie Metina.

Wiele nowości to minus większości serwerów ale nie tutaj, Malygos oferuje nam wspaniałe możliwości np bardzo podoba mi się tutaj Panel gracza ( łatwy wszystko co trzeba w jednym miejscu), Bossy i Metiny bardzo fajnie zrobione ;) Możliwość zrespienia Bossa / Metina po uzbieraniu odpowiednich składników czy to z Bossa czy Metina. Serwera pilnuje administracja która świetnie się spisuje oraz urozmaica grę innym graczom o wszelakie konkursy/eventy.

Część przedmiotów z IS można zdobyć bez wydawania realnych pieniędzy poprzez PO, co jest bardzo fajnym rozwiązaniem dla graczy nie mogących sobie zaoferować wymiany realnych pieniędzy na te w grze ;)

Expi się naprawdę przyjemnie i dosyć łatwo czego nie można powiedzieć o eq bo jest z nim trochę ciężej ale czy nie o to czasem chodzi ? trzeba graczowi zapewnić jakąś rozrywkę ;)

Malygos - Serwer godny polecenia tak więc zapraszam serdecznie ;)

Jak człowiek czyta takie komentarze to aż miło się robi , dodaje to otuchy i wiem że rok który poświeciłem na prace nad tym serwerem nie poszedł na marne :))

Dziękujemy Wam :) !

Opublikowano

Pierścień Turklerizacji nie działa, nie da się doświadczenia wyciągnąć, aby doładować level postaci.

Opublikowano

Ktoś mi powie skąd tyle brać tych podartych szmat setao? Do 132lvla mam 142szt na Broń 150 na zbr 150 na 1 item z eq 150 OMG xD

To gorzej niż perły dropi :P 

Dark ten dung od 105 nie działa poprawnie ale juz chyba o tym wiesz kiedy go naprawisz? 

PRYWATNA wyprawa wygnańców nie działa poprawnie bo nie jest prywatna...

Opublikowano

No z tymi ulepkami i perłami to jest masakra jakaś, nidyrydy ulepszyć eq :D

ja pamietam jak na s1 mialem big problem z peknietymi perłami :DD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

No prócz tych ilości ulepek na dalsze eq (180+) to jest tragedia zrobić. Powinna być jakaś ankieta o zmniejszenie ich

Mam się śmiać? całe eq można zrobić w 2/3 dni wręcz przeciwnie ilość powinna zostać zwiększona 

Opublikowano

­Zmniejszenie wymagania na przerobienie albo zwiększenie dropu. Sam jeszcze nie robiłem eq pvp ale jak patrze ze zeby przerobić eq z łez to po 50 każdej to OMG co będzie potem a z metka mam po 4-5 pereł... też fakt tych metków jest dużo to + no i jak kolega wyżej napisał robi full eq w 2/3 dni nwm chyba NoLaifiąć 24/7 przed kompem i klepać metki :p

Opublikowano

Jezu ludzie wy byście chcieli wszystko w 5 min zrobić. Ulepki lecą dobrze perły tak samo, jest pełno bossów i metków a wam wciąż źle.

Opublikowano

ja to bym na ich miejscu dodal jakiegos mounta 100% na metki 30%srednie w is oczywiscie , cos w tym stylu.

a do szkatulek malygos jakis 0.01 % szans na drop jakiegos kozak mounta np 100% bosy 100%  metki 50 % srednie czy tam peta, zeby bylo cos unikalnego, zeby po tygodniu posiadalo taki item max 1-2 osoby(i nie bylo go mozna kupic w IS)

Był by to cel na dłuzszą mete zeby zdobyc taki przedmiot

Pozdrawiam

cqs8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...