Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmniejszcie dmg mobów na mapach 100+ bo trochę ciężko nawet z dobrym eq

Po dzisiejszej przerwie technicznej która odbędzie się między 24:00-01:00 poprawimy dmg mobków :) 

Przypominam dzisiaj Event OX o godzinie 17:00

Opublikowano

@DarkSince.

Chyba dungeony zbugowane :(

Jest problem z Księgami Magii w dungeonie Mokradła Pancerniaków już naprawiłem ,po przerwie technicznej będzie wszystko działac jak należy.

Opublikowano

czesc mam pytanie ile osob jest tutaj tak mniej wiecej bo zastanawiam sie ktory serwer wybrac 

dzieki z gory za odpowiedz 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dodajcie ranking MetinRun średniego i trudnego na strone 

Opublikowano

Dobra już się wku***łem ­zrobiłem calutkie eq Jak pisałeś dark teraz jeszcze wyjebałem fc*uj pereł na pas nie wiem poddaje sie p******e te moby sa jakieś niedo**bane. Co chwila wydaje hajs, perły inne ulepy na te eq do expa a to i tak gówno daje. Nie da sie expić.

Co jeszcze mam zrobić? pokazać ssy mojego eq to jest ku*wa nierealne że ja tam padam !!!

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dobra już się wku***łem ­zrobiłem calutkie eq Jak pisałeś dark teraz jeszcze wyjebałem fc*uj pereł na pas nie wiem poddaje sie p******e te moby sa jakieś niedo**bane. Co chwila wydaje hajs, perły inne ulepy na te eq do expa a to i tak gówno daje. Nie da sie expić.

Co jeszcze mam zrobić? pokazać ssy mojego eq to jest ku*wa nierealne że ja tam padam !!!

Po przerwie technicznej w nocy osłabimy te potwory.

Dodajcie ranking MetinRun średniego i trudnego na strone 

Czekamy aż bombwork znajdzie czas dla nas i będziemy chcieli wprowadzić rankingu PO, Bossów, Metków na strone .

czesc mam pytanie ile osob jest tutaj tak mniej wiecej bo zastanawiam sie ktory serwer wybrac 

dzieki z gory za odpowiedz 

Aktualnie koło 800 online

Opublikowano

Po przerwie technicznej w nocy osłabimy te potwory.

Czekamy aż bombwork znajdzie czas dla nas i będziemy chcieli wprowadzić rankingu PO, Bossów, Metków na strone .

Aktualnie koło 800 online

Dobrze jest dobry ten event ze zniezynkami propsuje motzno

do kiedy one dropia?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

do kiedy one dropia?

Do końca grudnia event świąteczny jest :)

To teraz czekać do jutra  :( żeby expić  :(

Dark tylko znerf te moby tak konkretnie żeby potem problemu nie było jak mnie teraz klepia po 2k a po przerwie bd mnie klepać 1,5k to to i tak ch*ja da :P 

większość ludzi expiła na tym bugu z koniem teraz nie ma takiej możliwości   :(

­

Opublikowano

Do końca grudnia event świąteczny jest :)

To teraz czekać do jutra  :( żeby expić  :(

Dark tylko znerf te moby tak konkretnie żeby potem problemu nie było jak mnie teraz klepia po 2k a po przerwie bd mnie klepać 1,5k to to i tak ch*ja da :P 

większość ludzi expiła na tym bugu z koniem teraz nie ma takiej możliwości   :(

­

Dokładnie :) Tak jak pisałem, jestem za zmniejszeniem dmg mobów bo są poprostu za mocne. Ja expiłem na bugu i zdazylem wyexpic 3 postacie ale dlaczego nowi gracze mają się męczyć a ja sobie lajtowo expiłem? Dark to wieczorem naprawi i bedzie gitara. Server aktualnie Topowy :)

UggNk9.gif

Opublikowano

do kiedy one dropia?

Do końca grudnia

Dokładnie :) Tak jak pisałem, jestem za zmniejszeniem dmg mobów bo są poprostu za mocne. Ja expiłem na bugu i zdazylem wyexpic 3 postacie ale dlaczego nowi gracze mają się męczyć a ja sobie lajtowo expiłem? Dark to wieczorem naprawi i bedzie gitara. Server aktualnie Topowy :)

O 40% będzie zmniejszony im dmg

Opublikowano

Do końca grudnia

O 40% będzie zmniejszony im dmg

Może troszkę więcej? xD 

Dark a co z tym balansem klas od czwartku byłem poza domem i nwm czy ten balns jest czy jeszcze nad nim pracujecie? 

­

Opublikowano

Może troszkę więcej? xD

Dark a co z tym balansem klas od czwartku byłem poza domem i nwm czy ten balns jest czy jeszcze nad nim pracujecie? 

­

Utworzyłem temat na naszym forum w dyskusjach aby ludzie się wypowiadali na ten temat,a my wszystko sprawdzimy i poprawimy :)

Opublikowano

Jest opcja dodania zwoju powrotu skili za punkty PO? Może to być 2 lub 3k punktów po. Bo ten u handlary jest tylko do 90lvl a to serwer easy pvp. Pozdrawiam.

2sadus9-k_rhpawnw.jpg
Opublikowano

Jest opcja dodania zwoju powrotu skili za punkty PO? Może to być 2 lub 3k punktów po. Bo ten u handlary jest tylko do 90lvl a to serwer easy pvp. Pozdrawiam.

Po co to? Do 90lvla masz czas żeby się zastanowić kim grasz i niech tak zostanie.

Opublikowano

90 wbija się 10 minut

Skoro tutaj lvl to nie problem, to zrób sobie jedną klase do dropu, a drugą do pvp, zamiast zmieniać profesję.

Niech zostanie tak jak jest.

Opublikowano

Dziękujemy za tak liczną obecność na konkursie ox, na następnym zablokujemy używanie petard, zakładanie zbroi oraz broni podczas trwania konkursu OX aby zminimalizować lagi.

ox.jpg

Opublikowano

Może troszkę więcej? xD

­

Nie wiem co Ty koleżko masz problem z tym expieniem... tak prosisz o zmniejszenie tego dmg potworków a nie wiem serio jak Ty możesz nie dawać tam rady... Ja dawałem radę od mapek 100+ bez najmniejszego problemu a wiadomo, że eq na początku nie było za mocne... jeszcze chcą zmniejszyć aż o 40% a Ty jeszcze narzekasz o.O żeby na takim serwerze nie dawać rady w expie to jest naprawdę fenomen :D

Polecam serwer bardzo, już dawno tak dobrze mi się nie grało :)

Opublikowano

Musisz dłużej dropić :P 

dziiekuje szanowny administratorze.

a kiedy zostanie zorganizowany event zuo bądź jakis dodatkowy event?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...