Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serio nie ma sklepika ofline? :v

Nie ma i bardzo dobrze, że nie ma :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

to nie te czasy by zostawiac clienta dla glupiego sklepiku

I tylko płacić 10gr za użytkowanie 1h komputera :D

na pewno tu nie chodzi o koszty..

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Kilka pytań : 

Która klasa tutaj - bm / wp ?? 

Jak z zarobkiem ?? Ciężko zarobić, czy wiążę się to z robieniem np 1000 razy dunga etc...

O ilość graczy nie pytam bo mam to gdzieś. 

Jak z ulepszeniami - cięzko się eq ulepsza, trzeba siedzieć po 100 razy na jednym dungu żeby eq wykuć, czy jest to bardziej na zasadzie looźnego chodzenia bez tony potu i nerwów jak na wielu innych serwerach ??

I jeszcze jedno pytanie - dlaczego kurna co chwila wywala i wyłącza mi klienta ??

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Kilka pytań : 

Jak z zarobkiem ?? Ciężko zarobić, czy wiążę się to z robieniem np 1000 razy dunga etc...

Jak z ulepszeniami - cięzko się eq ulepsza, trzeba siedzieć po 100 razy na jednym dungu żeby eq wykuć, czy jest to bardziej na zasadzie looźnego chodzenia bez tony potu i nerwów jak na wielu innych serwerach ??

I jeszcze jedno pytanie - dlaczego kurna co chwila wywala i wyłącza mi klienta ??

Bm dobry i WP tez

Z zarobkiem lajtowo tylko trzeba myslec no dungow to sie nalatasz nie 1k ale tak ok 300 jakbys chcial zrobic eq i zarobic jeszcze cos.

Graczy do 1,3k

Eq z palcem w dupie.

Wywalanie to odwieczny błąd niestety.

Opublikowano

Kilka pytań : 

Bm dobry i WP tez

Z zarobkiem lajtowo tylko trzeba myslec no dungow to sie nalatasz nie 1k ale tak ok 300 jakbys chcial zrobic eq i zarobic jeszcze cos.

Graczy do 1,3k

Eq z palcem w dupie.

Wiesz , gracze i liczniki obchodzą mnie tyle co obfitość okresu Madonny.... 

To wywalanie , serio - co 10-15 min wydupia mi klienta, jeszcze głupi pacher... Myślałem że Akurat tego tutaj nei bedzie sądząc po tym co miałem okazję "doświadczać" na Revio.... Ale cóż zobaczymy co dalej. 

Dzięki. Pogram trochę ogarnę , najwyżej to durne wywalanie ... ehhh... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Kilka pytań : 

Bm dobry i WP tez

Graczy do 1,3k

Eq z palcem w dupie.

Wiesz , gracze i liczniki obchodzą mnie tyle co obfitość okresu Madonny.... 

To wywalanie , serio - co 10-15 min wydupia mi klienta, jeszcze głupi pacher... Myślałem że Akurat tego tutaj nei bedzie sądząc po tym co miałem okazję "doświadczać" na Revio.... Ale cóż zobaczymy co dalej. 

Dzięki. Pogram trochę ogarnę , najwyżej to durne wywalanie ... ehhh... 

A co za problem zmienic revoria.bin na revoria.exe i nim odpalac bez patchera? :D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Przy tej Aktualizacji szaman zostanie trochę poprawiony ? bo tak naprawdę jest tylko do bufowania ... bo na 220 z innymi klasami szanse ma nikłe względem dmg 

Jak nie masz eq to trudno. 

Opublikowano

Wczoraj kilka h grałem non stop robiąc różne czynności w grze i ani razu nie logło. Graty dla administracji że naprawili to.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Na poczatku bylo ok no ale potem jak zwykle wszystko zaczynalo sie pierdolic.

Zle pytanie na ox? Mike: wina dannyego, nie moja.

Na arenie pvp dziala figurka (czyli caly turniej pvp nie ma sensu). Mike: wina jerryego, nie moja, on nie moze jej usunac.

Zle konta zbanowane? Mike: wina deera, nie moja.

Opublikowano

Na arenie pvp dziala figurka (czyli caly turniej pvp nie ma sensu). Mike: wina jerryego, nie moja, on nie moze jej usunac.

O blokadzie kont nic takiego nie pisałem. Całą sytuację wytłumaczyłem na Naszym forum, nikogo nie obwiniając. Co do usuwania bonusów z figurki - tutaj sobie zażartowałem z tymi "zażaleniami". Oboje (razem z Jerry'm) wiedzieliśmy o tym, że jedynym sposobem na rozwiązanie problemu z znikającymi bonusami będzie usunięcie ów "systemu", który usuwał bonusy z figurki, mikstury oraz kryształu energii. Co do pytań - napisałem, że to wina Danny'ego, ponieważ to prawda. To on pisał te pytania, nie my.

Opublikowano

jakies rady na tego smiesznego clienta? jak sie dropi na mapce to srednia co 4-5 rlg-ów albo wywali z konta albo calkowicie z clienta

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

O blokadzie kont nic takiego nie pisałem. Całą sytuację wytłumaczyłem na Naszym forum, nikogo nie obwiniając. Co do usuwania bonusów z figurki - tutaj sobie zażartowałem z tymi "zażaleniami". Oboje (razem z Jerry'm) wiedzieliśmy o tym, że jedynym sposobem na rozwiązanie problemu z znikającymi bonusami będzie usunięcie ów "systemu", który usuwał bonusy z figurki, mikstury oraz kryształu energii. Co do pytań - napisałem, że to wina Danny'ego, ponieważ to prawda. To on pisał te pytania, nie my.

Kiedy nowy client ? >D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Serwer MEGAAAA.

Nie wiem co Wy macie za problem, przegrane ponad 100h i ani jednego lognięcia..

Mimo, że na pierwszy rzut oka serwer jak wiele innych to tak na prawdę serwer jedyny w swoim rodzaju.

Polecam & Zapraszam.

Opublikowano

­Dobra konkrety zbieram się na Revorię od grudnia i dopiero teraz się zdecydowałem bo nic na rynku niema ciekawego z serwerów easy :)

Więc moje pytania:

W ile max'a wbije ?
Jak z 6/7 bon jest tzn. drogi jest czy tani  6/7 do expa?
50 razy dungów czy 15 na jeden full set ?
Sura WP daje radę w PVP i EXP'ie ?

Opublikowano

­Dobra konkrety zbieram się na Revorię od grudnia i dopiero teraz się zdecydowałem bo nic na rynku niema ciekawego z serwerów easy :)

Więc moje pytania:

W ile max'a wbije ?

Jak z 6/7 bon jest tzn. drogi jest czy tani 6/7 do expa?

Trochę z expem się namęczysz.

6/7 jest tak tani, ze wiekszosc go po prostu wywala.

Na ekwipunek na 175lvl obliczyłem, że trzeba iść 60 razy na dungeon aby ulepszyc ekwipunek bez broni zbroi i pasa.

Wp kosa do wszystkiego, kiedys był lepszy teraz jest spoko ;D

Bierz pod uwagę to, że jeden dungeon robisz 2 minuty max 3

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Więc moje pytania:

W ile max'a wbije ?

Jak z 6/7 bon jest tzn. drogi jest czy tani 6/7 do expa?

Trochę z expem się namęczysz.

6/7 jest tak tani, ze wiekszosc go po prostu wywala.

Na ekwipunek na 175lvl obliczyłem, że trzeba iść 60 razy na dungeon aby ulepszyc ekwipunek bez broni zbroi i pasa.

Wp kosa do wszystkiego, kiedys był lepszy teraz jest spoko ;D

Bierz pod uwagę to, że jeden dungeon robisz 2 minuty max 3

a te wcześniejsze ekwipunki mniej niż 170 w 20-30 dungów dam radę ?

­

Opublikowano

Mało kto Ci to aż tak sprecyzuje, ogólnie zrobić jeden set nie jest trudno ( w ~dwa tygodnie idzie wbić spokojnie maxa + jeden set + zrobić większość misji ), większa zabawa jest jak ktoś ma aspiracje na TOPke i robie eQ klasowe :).

Opublikowano

03.03.2016 o godzinie 0:00 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- Bug z skilami u archera - zastosowaliśmy mały "trick", który powinien zablokować możliwość bugowania skili ów profesji,
- Skrócono czas ładowania skili wojennych - Od teraz skili można ponownie użyć już po sekundzie,
- Zablokowano możliwość zadawania obrażeń w czasie przemiany (polimorfia) w ludzi. Używając polimorfii będzie można zadawać obrażenia tylko i wyłącznie potworom,
- Zablokowano możliwość używania marmurów polimorfii na arenie wojen gildii,
- Naprawiono bugujący się kostium Azraela,

Aby móc cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać klienta aktualizacjom (aktualizacja ma sporą wagę przez poprawę zbroi Azraela).

Opublikowano

03.03.2016 o godzinie 0:00 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- Bug z skilami u archera - zastosowaliśmy mały "trick", który powinien zablokować możliwość bugowania skili ów profesji,

- Skrócono czas ładowania skili wojennych - Od teraz skili można ponownie użyć już po sekundzie,

- Zablokowano możliwość zadawania obrażeń w czasie przemiany (polimorfia) w ludzi. Używając polimorfii będzie można zadawać obrażenia tylko i wyłącznie potworom,

- Zablokowano możliwość używania marmurów polimorfii na arenie wojen gildii,

- Naprawiono bugujący się kostium Azraela,

Aby móc cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać klienta aktualizacjom (aktualizacja ma sporą wagę przez poprawę zbroi Azraela).

Na cholerę to usuwanie DMG z polimorfii w ludzi? Każdy radzi sobie na swój sposób z silniejszymi przeciwnikami, a wy robicie ten serwer stricte liniowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...