Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad mam wiedziec ile mam yang w eq jesli zaslania mi kropka w eq? -.- Widze przemyslane to bylo

azz50DE.png

comment_5iKqSMvfV82suTJznKy4W0SqnGF7huiK

Ciężko wymienić trochę na bryłki? 

" Nie masz do czego się przyjebać to przyjeb się do byle czego " xD

Opublikowano

Skad mam wiedziec ile mam yang w eq jesli zaslania mi kropka w eq? -.- Widze przemyslane to bylo

azz50DE.png

Wlasnie sie przyjebalem

Yyy kierowane pytanie do team'u, wiec yyy spierdalaj :D

Opublikowano

Pomoże ktoś nie moge odpalic strony głównej serwera jak i każdą strone tego serwera.Mam google chrome probowalem tez przez inne nic nie dziala wyłączyłem też antywira tez nic to nie daje ,  wyskakuje ERR_CONNECTION_TIMED_OUT.

Opublikowano

Po mojej 3 tygodniowej grze tutaj osobiście stwierdzam że serwer z czasem robi się nudny jak flaki z olejem.

W kółko jedno i to samo. Żadnego urozmaicenia.

Wszystko opiera się tylko na dungeonach. Nie podoba mi się wogóle system kostiumów / skinów broni.

Opublikowano

Pozdro dla administracji i parę słów   Hu* wam w dup*  za podwyżkę cen w Is !

azz50DE.png

Wlasnie sie przyjebalem

Zmien sobie czcionke jak odpalasz clienta !

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

azz50DE.png

Wlasnie sie przyjebalem

Wkoncu normalna odpowiedz...

Mial byc update do 240? Chyba, ze to na drugim serwerze Surka czyli Revios'a

Opublikowano

azz50DE.png

Wlasnie sie przyjebalem

Wkoncu normalna odpowiedz...

Mial byc update do 240? Chyba, ze to na drugim serwerze Surka czyli Revios'a

Bedzie update na 100% do soboty.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Spierdoliliscie exp calkowicie... Teraz 220 lvl bedzie sie wbijalo 3x dluzej... Na 104 juz mi sie odechciewa expic bez IS Wczesniej to trzeba bylo przebolec 134 na 135

Opublikowano

Znowu mi sie cos nie podoba to przychodze sie tu wyplakac, pvp na wyzszym lvlu (turniej pvp) nie ma sensu, wszystko zalezy kto dostanie lepsza figurke bohatera, jeden np dostanie 5% sr, a drugi 5% odp na klasy. Wtedy ta osoba co ma 5% na klasy dostaje po 30k mniej na skillu, czyli automatycznie wygrywa, nie polecam servera jak celujecie w topke. /

Opublikowano

Boze chcialem wrocic na ten server. ale te skille na wojnie co sekunde.. serio ? 20 mentali w gildii ? pomysl

Opublikowano

No niezle, skille pasywne nie dzialaja, wydalem na to 350kkk (rady) wbilem all skile na P i zaden bonus nie podniosl wartosci w "c" jak i oknie bonusow pod "x" :)

Opublikowano

Wojny gildii zbugowane od kilku tygodni, " cos niewidzialnego cie bije po 30kk" i nie dasz rady z tym walczyc. 

W tej bajce były smoki? 30KK obrażeń od "ducha"? Wojny gildii działają, czasami skile wojenne mogą nie nadać bonusów, ale właśnie po to ich czas ładowania został skrócony do sekundy. 

No niezle, skille pasywne nie dzialaja, wydalem na to 350kkk (rady) wbilem all skile na P i zaden bonus nie podniosl wartosci w "c" jak i oknie bonusow pod "x" :)

Po raz tysięczny napiszę - SKILE PASYWNE DZIAŁAJĄ, BONUSY RÓWNIEŻ. WARTOŚCI OD UMIEJĘTNOŚCI PASYWNYCH NIE BYŁO WIDAĆ, NIE WIDAĆ I NIE BĘDZIE WIDAĆ W TABELI BONUSÓW.

Opublikowano

Wojny gildii zbugowane od kilku tygodni, " cos niewidzialnego cie bije po 30kk" i nie dasz rady z tym walczyc. 

W tej bajce były smoki? 30KK obrażeń od "ducha"? Wojny gildii działają, czasami skile wojenne mogą nie nadać bonusów, ale właśnie po to ich czas ładowania został skrócony do sekundy. 

Po raz tysięczny napiszę - SKILE PASYWNE DZIAŁAJĄ, BONUSY RÓWNIEŻ. WARTOŚCI OD UMIEJĘTNOŚCI PASYWNYCH NIE BYŁO WIDAĆ, NIE WIDAĆ I NIE BĘDZIE WIDAĆ W TABELI BONUSÓW.

PO RAZ TYSIECZNY POMYSL kto bedzie czytal 10 stron wstecz? ... Ja wypowiedzialem sie normalnie ale widze Tobie chyba brakuje 5 klepki

To co najwazniejsze bys dodal do najlepszej wypowiedzi by nie odpowiadac 100 razy na to samo pytanie

Opublikowano

Co jest przyczyną że gra coraz mniej graczy? Teraz widze coś koło ~950 graczy, gdzie kilka tygodni temu było 1,5k.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Co jest przyczyną że gra coraz mniej graczy? Teraz widze coś koło ~950 graczy, gdzie kilka tygodni temu było 1,5k.

Startują inne serwery, ludzie na nie się przenoszą. Normalna rzecz, nic z tym nie zrobimy.

Opublikowano

Startują inne serwery, ludzie na nie się przenoszą. Normalna rzecz, nic z tym nie zrobimy.

dobra dobra :) doskonale wiecie ze to bylo przez turniej najpierw 2v2 potem Gildii :)

najlepsze gildie poodchodzily masowo. ekipy po 20-30osob przeniosly sie na randomowe servery.

gdybyscie wtedy usuneli to loganie z rozpro to byloby inaczej :)

chetnie bym wrocil na ten server gdybyscie choc troche byli nim zainteresowani bo tylko czekalismy na update 

Opublikowano

Może i bym pograł ale nikt nowy do tego serwera nie dołącza, wszędzie latają max lvle i zaczynając rozgrywkę nie ma z kim grać, poza tym IS jest niezadowalający no i główny czynnik 6-7 bony, które automatycznie w mojej opinii dyskwalifikują serwer.

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Aktualizacja tuż, tuż. Pora naostrzyć swoją broń i przygotować się do walki!
Już niedługo na serwerze odbędzie się kolejna mega aktualizacja podczas której wprowadzimy nowe elementy oraz liczne zmiany i poprawki.

Oto dokładna lista:

- Nowy maksymalny poziom - 240,
- Nowe expowisko,
- Nowe EQ PvP & EXP,
- Nowe pierścienie & pasy,
- Dwa nowe dungeony,
- Nowe misje,
- Nowy poziom run,
- Nowy poziom pkt rangi,

Dodatkowo:

- Rozwiążemy problem z wyrzucaniem podczas wojen gildii,
- Rozwiążemy sprawę z Figurką Bohatera (zastanawiamy się nad usunięciem ów przedmiotu),
- Zmienimy bonusy, które będą oferować Kryształy Energii, Figurki Bohatera (jeżeli ich nie usuniemy) oraz Tajemnicze Mikstury,
- Uprościmy wykonywanie dungeonu Leśna Dolina (po wykonaniu zadania, postać będzie przenoszona w miejsce następnego),
- Zmniejszymy ilość wymaganych przedmiotów 30-minutowych na stworzenie PD'ka 1H 100%,
- Odblokujemy handel miksturą pośpiechu,
- Dodamy crafting przedmiotów takich jak: Wywary Tajemnic, Mikstura Pośpiechu.
I kilka innych, mniejszych poprawek.

Brzmi nieźle, czyż nie? To jeszcze nie wszystko! Ogłaszamy nowy konkurs na smocze monety, który odbywa się na Naszym FB! Więcej informacji znajdziecie właśnie tam!

Pozdrawiamy
Administracja Revoria.eu

Opublikowano

Warto to grać? Oplaca sie tu zaczynać? Oplaca mi się wymieniać eq na Invoroi mental 180lvl eq 175 za cos tutaj? Czy sam na spokojnie dam rade

erfgreg.png

Opublikowano

Warto to grać? Oplaca sie tu zaczynać? Oplaca mi się wymieniać eq na Invoroi mental 180lvl eq 175 za cos tutaj? Czy sam na spokojnie dam rade

Oczywiście że dasz rade, server jest bardzo prosty i przyjemny wymaga tylko dużej ilości czasu na dropienie ulepszaczy...

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Z powodu nagłego, koniecznego przerwania pracy przy aktualizacji przez technika - aktualizacja została przeniesiona na jutro (13.03.2016). Wprawdzie aktualizacja jest już prawie gotowa i znajduje się na serwerze, jednak nie chcemy udostępniać czegoś, co nie jest w pełni gotowe. W ramach rekompensaty na serwerze zostaną włączone raty +50%, które będą trwać do czasu ponownej przerwy technicznej. Dodatkowo na serwerze odbędą się 3 rudny OX, w których będzie można wygrać przedmioty, które wspomogą postać podczas zdobywania nowego doświadczenia!

Za problemy i utrudnienia przepraszamy.

Pozdrawiamy
Administracja Revoria.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...