Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz od 20 minut nie mozna sie zalogowac na serwer , ciągłę ataki ddos , nie wiem na jakiej pralce stoi ten serwer serio . nie można spokojnie pograć . pozdro

2pdvqz.jpg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiejsze problemy nie są związane z Naszym serwerem, lecz z całą serwerownią Voxality. Wszystkie serwery oraz TeamSpeak'i korzystające z ich oferty są w tej chwili wyłączone. Jest to związane z ogromnymi atakami na infrastruktury wielu firm, w tym w samego Steama. Prosimy o cierpliwość, wszystko za chwile powinno wrócić do normy.

Wszystkich znawców tworzących posty typu - "kupcie lepszą maszynę", "nie stać Was na lepszą ochronę", "nie umiecie obronić się przed DDoS'ami" - proszę o zaprzestanie ich wstawiania, ponieważ to, jaką niewiedzę oraz głupotę tutaj prezentujecie - przeraża Nas.

Pozdrawiamy i przepraszamy za problemy.

Opublikowano

Kupcie lepszą maszyne nie taką za 200 zł powaga xD

Serio? Gratuluję inteligencji. :v

Serwer będzie stał długo, także polecam ''niezdecydowanym'' graczom, którzy się wahają zagrać. 

­

Opublikowano

Ludzie co to ma być za dungeon świąteczny ?  Kupiłem przepustke za 400 skarpet a za zrobienie tego dostałem 5 ... dodali byście jakieś ulepki albo coś .. ech masakra 

KIEDY DUNGEONY SPECJALNE ?

Opublikowano

Cieżko się expi, 3 mapy od 100lv do 200 to jakieś nie porozumienie, w dodatku bez IS nie ma co się brać za exp/pvp

Jakoś ludzie expili bez is i dawali rade a na is da się zarobić w grze więc nie pier***

Opublikowano

Jakoś ludzie expili bez is i dawali rade a na is da się zarobić w grze więc nie pier***

Wiem że się da zarobić na IS w grze ale jeśli chodzi o kupno IS za złotówki to nie jest tanio a jeśli chodzi o exp to co druga postać expi na bocie

Opublikowano

Konkurencja nie śpi hejtując ten wspaniały serwer. Jeśli się chce można na nim osiągnąć dosłownie wszystko. Pozdrawiam tych idiotów co mówią,że serwer pod is jak można w grze na wszystko easy zarobić. O expie nie wspomnę, ponieważ się bardzo przyjemnie expi :) Oczywiście serwer polecam, pomocna administracja. A na wielu serwerach tego brakuje

Opublikowano

Wbiłem dzisiaj na ten serwer tak z nudów żeby pograć i przyznam że spodobał mi się ten serwer dużo dodatków i napewno zostane na nim jak najdłużej i miłą chęcią również was zapraszam na ten serwer :D

Opublikowano

Proponuje dodać więcej kanałów :)

Kiedy zostanie poprawiony DMG archera?Na tę chwile nic nie bije -_-

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Radze się obudzić i wbić full eq 200 lvl oraz misję. Archer na 200 lvl składa większość postaci :)

Mając 130lv full eQ na ten lv itp. walcząc z osobami z takim samym eQ ledwo daje rade ;>

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Mając 130lv full eQ na ten lv itp. walcząc z osobami z takim samym eQ ledwo daje rade ;>

Bywa.. wbij maxa to zobaczysz, że wcale taki słaby nie jest.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer z*******y, bardzo łatwo jest zarobić, można mieć full IS bez wydawania złotówki, wszystko w grze. 

Polecam.

#OpISIS

Opublikowano

Serwer z*******y, bardzo łatwo jest zarobić, można mieć full IS bez wydawania złotówki, wszystko w grze. 

Polecam.

a duzo czasu trzeba na full zestaw is w dzien? kilka dni?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...