Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Wbiłem 100 poziom. Zabieram się za dropienie ulepek na dungach. 
Na tą chwile bardzo polecam ten serwer ! Gra się bardzo przyjemnie, jeden z lepszych serwerów easy w Polsce ! :) 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu mi nie działa i nie chce sie zalogować ? Zostaniesz połączony

Witajcie.

Od pewnego czasu występują problemy z zalogowaniem się, a w samej grze można napotkać lagi. Problem nie leży po Naszej stronie. Lagi spowodowane są POTĘŻNYMI atakami DDoS, które skierowane są w Naszą stronę.

Prosimy o wyrozumiałość.

Opublikowano

Witam, mam ochotę zagrać na tym privku, ale nie wiem czy podołam :D Mam 90lvl na zbroje trzeba tyle ulepek a nie wiem skąd je wziąć, nie wiem jak też zarobić,gdzie najlepiej na moim lvlu teraz łazić co robić pokolei

Opublikowano

@kujawa1910  Pierw biegaj na smoka i zrob EQ na 100lvl do expa na poziom III, nastepnie jezeli nie chcesz wbijac lvla bez EQ biegaj na mape 100 na metki i drop przepustki na Katakumby (Złote głowy) oraz baronówne ( Piekielne Kamienie) drop do oporu az Ci sie znudzi i albo rob EQ albo sellaj po 1kkk za sztuke w ciagu dnia mozna spokojnie 400-600kkk wyjsc nie lamiac pół dnia przed kompem. Później jak ogarniesz EQ to dzida do 200 i pokoleji dungi zeby EQ wykuć.

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Serwer polecam jego jedyna wada jest balans na serwerze ale tutaj potrzeba malo do perfekcji. Mysle nad skonczeniem gry tutaj bo juz meczace robi sie to ze CALY CZAS SA CHOLERNE PRZERWY. Wchodze wieczorem na pc i nie moge grac bo przerwa i tak od dzien w dzien jakos czwarty dzien z rzedu

Opublikowano

O godzinie 2:00 odbędzie się przerwa techniczna, w czasie której przeniesiemy serwer na nową maszynę. Przerwa potrwa około 30 minut.

Jest godzina 3:32 a serwer nadal off i informacja na str głównej, że wracają o 5 z*******e 30min :] Nie obiecujcie jeżeli nie potraficie ocenić ile wam przerwa zajmie .

Poza tym WP na serwerze jest w c**j słaby jak na tą klase w PVP :) BM i Heller siekają zdecydowanie za dużo. Mam 185lv i przy full eq na 170lv oraz 6/7 perf BM tak mnie sieka, że to lekka przesada.

Wszystkie misje skonczone pety kostiumy oraz fryzy zakupione a 2/3 skile i mnie k***a nie ma . Więc z balansem klas jest w c**j słabo .

Jeszcze nie wiem czy serwer polecam ale gram 4 dni i w między czasie pogrywam na innym serwerze. Tak więc jak na tak krótki okres czas gry na serwerze zaszedłem daleko.

BALANS KLAS DO POPRAWY !!!!!!!!! WP 200lv ze 170lvl Bmem przegrywa to jest śmiech po prostu :]

Opublikowano

Serwer został włączony!

Revoria.eu jest już on-line! Podczas ostatniej aktualizacji przenieśliśmy serwer na nową, potężniejszą maszynę, aby w przyszłości uniknąć problemów z atakami DDoS. Aby móc wejść do gry należy pobrać najnowsze aktualizacje. Jeżeli tego nie zrobicie NIE BĘDZIECIE MOGLI ZALOGOWAĆ SIĘ DO GRY!

Aktualizacje należy pobrać za pomocą patcher'a. Wystarczy go uruchomić i poddać clienta aktualizacjom.

Nagroda dla wytrwałych - na serwerze, od godziny 5:00 zostały włączone raty +50% na okres 3H.

Opublikowano

Serwer został włączony!

Revoria.eu jest już on-line! Podczas ostatniej aktualizacji przenieśliśmy serwer na nową, potężniejszą maszynę, aby w przyszłości uniknąć problemów z atakami DDoS. Aby móc wejść do gry należy pobrać najnowsze aktualizacje. Jeżeli tego nie zrobicie NIE BĘDZIECIE MOGLI ZALOGOWAĆ SIĘ DO GRY!

Aktualizacje należy pobrać za pomocą patcher'a. Wystarczy go uruchomić i poddać clienta aktualizacjom.

Nagroda dla wytrwałych - na serwerze, od godziny 5:00 zostały włączone raty +50% na okres 3H.

Jakieś zmiany informacje co zostało dodane?

Opublikowano

NIE DAWAJCIE TYLE RAT, jeroona... 

Serwer polecam # 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer został włączony!

Exp w nocy?Serio?Każdy by chciał skorzystać :)

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

BM i Heller siekają niemiłosiernie... To jest śmieszne

Zmniejszcie to dmg ludzie... 

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Exp w nocy?Serio?Każdy by chciał skorzystać :)

Raty też były za dnia, a napisał, że dla wytrwałych była to nagroda, co moim zdaniem i tak jest absurdem, że dają tak dużo rat.

No po prostu dostaną opiernicz za to, że chcą dla nas dobrze  xD

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Chciałbym zacząć grać tutaj, bo przypadł mi server (po prezentacji) ale czy jest co robić?
Ludzie nie odchodzą, a wręcz przeciwnie?
Jak z bugami?
Eventy itp? :)

Z góry dziękuję za wypowiedź :)

Opublikowano

Chciałbym zacząć grać tutaj, bo przypadł mi server (po prezentacji) ale czy jest co robić?

Ludzie nie odchodzą, a wręcz przeciwnie?

Jak z bugami?

Eventy itp? :)

Z góry dziękuję za wypowiedź :)

Polecam serwerek jasne że można zaczynać łatwo się dorobić hajsu i eq 

Bugów nie widziałem a gram od 5dni wiec jest dobrze :]

Przez czas który gram był już OX  i pare rat po 1h albo coś takiego

wiec polecam

Opublikowano

Co zrobić jak włączam metka to się włącza i nagle wyłącza? ­

Opublikowano

Serwer fajny ale strasznie ustawiony pod IS, bez IS nie ma szans w pvp. Administracja sama przyznała, ze bez IS nie ma szans w PVP. A szkoda bo serwer naprawdę dobry, tyle ze nie jest to serwer EASY.

Opublikowano

Serwer fajny ale strasznie ustawiony pod IS, bez IS nie ma szans w pvp. Administracja sama przyznała, ze bez IS nie ma szans w PVP. A szkoda bo serwer naprawdę dobry, tyle ze nie jest to serwer EASY.

Jak wszyscy admini serwerów mogą to argumentować tak - można zarobić na IS w grze. Serwer polecam, zero bugów lagów itp, trochę misji jest więc jest co robić, ale trochę źle zrobili, bo w bossologii trzeba 5 królów z dt więc 5 dt musisz robić, a w 2 drugiej bossologii 10dt, bo 10 riperów i 15 razy dt trzeba robić. Niby krótsze jest, ale i tak 15x to dużo

Opublikowano

Jak wszyscy admini serwerów mogą to argumentować tak - można zarobić na IS w grze. Serwer polecam, zero bugów lagów itp, trochę misji jest więc jest co robić, ale trochę źle zrobili, bo w bossologii trzeba 5 królów z dt więc 5 dt musisz robić, a w 2 drugiej bossologii 10dt, bo 10 riperów i 15 razy dt trzeba robić. Niby krótsze jest, ale i tak 15x to dużo

Wiem, ze tak mogą gadać, i tak gadają, ale bez jaj, eq 200lvl wszystko all, podchodzi 175 ze swoim eq + IS, i składa cie na 3 skille, to jest chore. ZRESZTĄ MOŻNA SOBIE SAMEMU ZOBACZYĆ BONUSY I IS i to jest chore, żeby nawet bony klasowe dało by sie kupić w IS, to daj pan spokój, serwer pod hajs i tyle. Gram tu bo trzyma mnie ekipa i to ze administracja robi coś przy serwerze. Mam nadzieje ze przejrzycie na oczy ze nie tylko $$$$ sie liczy,  i przy tańszym i skąpym IS dla się zarobić, wtedy serwer idealny i na długi czas. Reszta jeszcze tydzień i większość będzie sie już tylko bila i zacznie sie wiekszy spam. I to ze dajecie te zniżki do IS nie wiele da, jak IS daje taka przewage 

Opublikowano

@Bogusiek

Jak mozna byc takim galganem jak Ty? Majac eq 200 III nie wazne z jakim eq podejdzie ktos <200lvl nie ma szans Cie zabic(no chyba, ze nie masz zadnej misji a on ma) +is w grze jest tak tani, ze na jeden itemek z is zarabia sie max 1h

Opublikowano

@Bogusiek

Jak mozna byc takim galganem jak Ty? Majac eq 200 III nie wazne z jakim eq podejdzie ktos <200lvl nie ma szans Cie zabic(no chyba, ze nie masz zadnej misji a on ma) +is w grze jest tak tani, ze na jeden itemek z is zarabia sie max 1h

Nie obrazaj mnie, popytaj graczy zobaczysz, ze bez IS nie ma szans

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...