Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto mi pomoże zainstalować te pliki i skonfigurować wszystko, żebym mógł sobie pograć z kumplami, bo ja jest w tym kompletnie zielony.

Napisz pw jeżeli nadal chcesz pomocy :)

PandoraMT2[*]

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

src.

Binka

xyz

game/db

xyz

daj ktoś skan bo usuną linki !

To nie jest aktualnie ten kod binki, ani source.

Aktualna binka NetMetina jest na pythonie 2.2 oraz waży około 2mb. Ta po kompilacji ok 12mb pewnie... Binka na netmetinie jest od Troiana.

Opublikowano

Aktualna binka NetMetina jest na pythonie 2.2 oraz waży około 2mb. Ta po kompilacji ok 12mb pewnie... Binka na netmetinie jest od Troiana.

Dokładnie tak :) 

JFf7oYo.png

Opublikowano

Release > Distribute i masz te 2 MB.
Opublikowano

Siemanko. Ma ktoś rozpakowane item_proto z tego clienta ? bo mi coś nie wychodzi. Jakieś błędy w packerze sypie. Gdy konwertowałem item_proto z sql do txt a później na clienta to w grze nie ma opisów przedmiotu a jak się założy np. zbroje to nie widać jej modelu. Podeślecie mi rozpakowane item_proto ? + z jakiego packera korzystacie. 

Tunea*****.blogspot.com_Barras+Separador

Opublikowano

Siemanko. Ma ktoś rozpakowane item_proto z tego clienta ? bo mi coś nie wychodzi. Jakieś błędy w packerze sypie. Gdy konwertowałem item_proto z sql do txt a później na clienta to w grze nie ma opisów przedmiotu a jak się założy np. zbroje to nie widać jej modelu. Podeślecie mi rozpakowane item_proto ? + z jakiego packera korzystacie.

Spróbuj tym "Panelem Administracyjnym" co jest załączony w temacie ;)

Powinno pomóc :)

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Spróbuj tym "Panelem Administracyjnym" co jest załączony w temacie ;)

Powinno pomóc :)

powiem ci że próbowałem już. Ogólnie patcher jest dziwny. Nwm czy tylko u mnie ale zaraz pokaże o co biega. Na początek konwertowanie item_proto. Sql - XML generuje sie poprawnie ale te wpisy chyba są źle zrb bo po zapakowaniu w item_proto w grze nie wyświetlają się nazwy przedmiotów ani ich wartości. Packer plików exi/epk + item_proto który tam się znajduje chyba nie chodzi bo nie mam do wyboru packera z listy która tam powinna być. Pamiętam że na starym kompie mi to chodziło. Teraz nawet nie ma tego packera nigdzie do pobrania tylko tutaj i nwm czy on jest tak samo zrobiony jak ten od terenzo bo widzę że on już temat zamknął. Ciężko mi powiedzieć jak to zrobić :/

Tunea*****.blogspot.com_Barras+Separador

Opublikowano

powiem ci że próbowałem już. Ogólnie patcher jest dziwny. Nwm czy tylko u mnie ale zaraz pokaże o co biega. Na początek konwertowanie item_proto. Sql - XML generuje sie poprawnie ale te wpisy chyba są źle zrb bo po zapakowaniu w item_proto w grze nie wyświetlają się nazwy przedmiotów ani ich wartości. Packer plików exi/epk + item_proto który tam się znajduje chyba nie chodzi bo nie mam do wyboru packera z listy która tam powinna być. Pamiętam że na starym kompie mi to chodziło. Teraz nawet nie ma tego packera nigdzie do pobrania tylko tutaj i nwm czy on jest tak samo zrobiony jak ten od terenzo bo widzę że on już temat zamknął. Ciężko mi powiedzieć jak to zrobić :/

Ogólnie napiszę ci tak... Że wgraj od nowa zapytania do mysql i do item_proto i do item_list...

I sprawdź czy w plikach serwerowych nie ma plików 'txt' bo może to być też przyczyna tego ,że gdy odpalasz serwer to ładuje się "item_proto" i inne i też w plikach serwerowych musiałbyś wgrać to co dodałeś

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Dokładnie tak :)

Będziecie pisać bzdury bo udostępniłem to za darmo ?

Opublikowano

Witam...To tak... Mam problem z tym ,że kolega wykupił VPS-a i wrzucił te pliczki i wszystko skonfigurował..

Ale wyskakuje ten błąd: http://scr.hu/8uim/pqly7

Dodam ,że System VPS-a to debian-6.0-minimal.32bity na hostingu OVH.

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Jesteś załosny ;) Straciłeś  u mnie w oczach juz po raz drugi zjeb... y gimbie.

Niedolne dziecko niepotrafiące kompilowac gotowej binki. pozdrowienia dla ciebie i współczuje twojej mamie że ma tak  fałszywego syna ;)

Release > Distribute i masz te 2 MB.

ale to jest jebniete dziecko stary  nie tłumacz ;P jak bym wam pokazał rozmowę  i jak  mnie  znowu wyjebał na hajs śmiał bys się ;P 

sory on nawet tego nie  skompilował 

Opublikowano

Zmieniłeś IP w BIND_IP na swoje?

Zmień BIND_IP w CONFIG-ach .....

A to nie jest błąd :D "socket_tcp_bind tcp_socket : Address already in use"

Juz dawno to zrobilem ;p A jednak pokazuje sie ten blad;P

ie068n.jpg
Opublikowano

Juz dawno to zrobilem ;p A jednak pokazuje sie ten blad;P

To nie jest błąd.... Mi też tak pokazuje i jakąś wszystko chodzi ;d

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Jesteś załosny ;) Straciłeś  u mnie w oczach juz po raz drugi zjeb... y gimbie.

Niedolne dziecko niepotrafiące kompilowac gotowej binki. pozdrowienia dla ciebie i współczuje twojej mamie że ma tak  fałszywego syna ;)

ale to jest jebniete dziecko stary  nie tłumacz ;P jak bym wam pokazał rozmowę  i jak  mnie  znowu wyjebał na hajs śmiał bys się ;P 

sory on nawet tego nie  skompilował 

Powiedziałem Ci coś. Daję 150zł dostałem source oraz binke(złą). Mówiłem, że jeżeli będzie wszystko sprawnę i będzie działać dołożę 50zł. Czy ja się nie wyraźnie mówiłem?

Po rodzicach jeździ ... :D Nie będę załatwiał spraw na forum. Mówiłem Ci, albo dostanę dobrą binarkę od NetMetina, która znajdowała się w cliencie tak jak była umowa, albo rządzam zwrotu 149zł, które ci przekazałem. Może i grosze, ale nauczysz się, że w c***a się nie robi.

P.S to jest twoje source? Chyba jak sobie chujem maźniesz, to że zalatales dziury po cycu nie znaczy ze twoj kod :D "Source by Sasori"

Tak jak mówiłem. Od 3dni wszelkie sprawy załatwiam z tobą za pośrednictwem paypala.

Opublikowano

Powiedziałem Ci coś. Daję 150zł dostałem source oraz binke(złą). Mówiłem, że jeżeli będzie wszystko sprawnę i będzie działać dołożę 50zł. Czy ja się nie wyraźnie mówiłem?

Po rodzicach jeździ ... :D Nie będę załatwiał spraw na forum. Mówiłem Ci, albo dostanę dobrą binarkę od NetMetina, która znajdowała się w cliencie tak jak była umowa, albo rządzam zwrotu 149zł, które ci przekazałem. Może i grosze, ale nauczysz się, że w c***a się nie robi.

P.S to jest twoje source? Chyba jak sobie chujem maźniesz, to że zalatales dziury po cycu nie znaczy ze twoj kod :D "Source by Sasori"

Tak jak mówiłem. Od 3dni wszelkie sprawy załatwiam z tobą za pośrednictwem paypala.

Żałosne zmazie nocny nietoperza    napisałem że współczuję twojej mamie że  ma fałszywego syna.. I nie wyzwałem jej na pewno jest  dobrą kobieta ...  tak więc czytaj ze zrozumieniem 

po 2 to jest jedna i ta sama binka  tylko   tamta  jest  kolegi i nie mam zamiaru dawać nie swojego kodu ..  tą którą ci dałem jest  praktycznie taka sama... 

zresztą  poco ja sie wdaje w dyskusje z randomem... dobra jedno słowo " Pierdo.." przekonałem sie do reszty że  osobą twojego pokroju nie ma co pomagać czy tez wgl coś dać  na tym kończę nasza  spine 

nie mam zamiaru odpisywać osobą na twoim poziomie.   Nie pozdrawiam fałszywy człeku

Opublikowano

czemu tu komenda /i nie działa jak dodac jakis item??

Jeżeli komuś nie działa komenda /i /m .... wystarczy wejsc w sf/source/ i zmienic nazwe pliku CMD na np. CMD2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...