Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

or he is fake sasori's account ;)

All polish people are thieves, buddy ...

@topic:

pliki syf - bez source nikomu się nie przydadzą

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

or he is fake sasori's account ;)

Tomorrow show me in team viewer and i believe you.

Have someone the source, and not are the thief? i want the source

I would like to have the source too, but apparently Sasori scamming...

Opublikowano

All polish people are thieves, buddy ...

@topic:

pliki syf - bez source nikomu się nie przydadzą

Sam jesteś złodziejem j****y buraku. Spierdalaj na deva sępić systemy od Niemców, p********y nierobie.
Opublikowano

Sasori mam pewnie pytanie co do plików, dał byś rade wbić na GG ?

Chyba że ktoś z was będzie potrafił mi pomóc, mianowicie chodzi o zmianę binki wgrywając swoją binkę wywala error

1216 22:31:34821 :: Pack/Index has invalid syntax. First line must be 'PACK' or 'FILE'

Opublikowano

Co jest przyczyną jeśl kolega wchodzi do gry, zalogowal sie na konto, wybiera postać i wywala spowrotem do logowania?

Zapora off, porty odblokowane, serwer stoi- zero błedów. A ja jako admin mogę się zalogować i grać. Serwer hamachi

Opublikowano

Co jest przyczyną jeśl kolega wchodzi do gry, zalogowal sie na konto, wybiera postać i wywala spowrotem do logowania?

Zapora off, porty odblokowane, serwer stoi- zero błedów. A ja jako admin mogę się zalogować i grać. Serwer hamachi

a przy tworzeniu postaci wybral krolestwo czy na pałe  kliknol enter?

Stworz nowe konto -  niech kliknie w shinsso albo jinno  i wtedy wejdzie do gry.

Byc może  wybrał chunjo ( dzieje się tak jesli nie wybierzemy kroleswa a klikniemy np enter)

chunjo jest usuniete  z server iclienta ale nie zablokwoalem  mozliwosci wyboru jego 

Opublikowano

a przy tworzeniu postaci wybral krolestwo czy na pałe  kliknol enter?

Stworz nowe konto -  niech kliknie w shinsso albo jinno  i wtedy wejdzie do gry.

Byc może  wybrał chunjo ( dzieje się tak jesli nie wybierzemy kroleswa a klikniemy np enter)

chunjo jest usuniete  z server iclienta ale nie zablokwoalem  mozliwosci wyboru jego 

To nie jest związane z wyborem królestwa. Bo nawet ja mu swoje konto podałem (królestwo jinno) i też wejść nie może.

Wszedłem na lapka połączyłem się z hamachi odpaliłem clienta. Zalogowałem się i też to samo się dzieje. Wywala po wyborze postaci

Opublikowano

To nie jest związane z wyborem królestwa. Bo nawet ja mu swoje konto podałem (królestwo jinno) i też wejść nie może.

Wszedłem na lapka połączyłem się z hamachi odpaliłem clienta. Zalogowałem się i też to samo się dzieje. Wywala po wyborze postaci

napewno jest to jakaś przyczyna ze strony hamachi a nie pllików..

Opublikowano

napewno jest to jakaś przyczyna ze strony hamachi a nie pllików..

To jest coś po stronie serwera raczej. Bo postawiłem na drugim kompie serwer i zalogowałem się z lapka i to samo.

Nie wiem może kwestia portów, któryś nie odblokowałem/pominąłem czy coś. Nie mam pojęcia :/

Jakby ktoś mógł pomóc to byłoby super :)

Opublikowano

Pomoże ktoś z tą binką ?  a taki wpis jest w bince i nie wiem za co odpowiada pong to nie jest login packet też --uruchom-clienta-tak-nakazuje-troian

PS. po wgraniu mojej binki która działa na moim servie wisi na logowaniu

Opublikowano

Jak zmienić opis bryłki bo tam pisze którelowej coś tam netmetin bo w cliencie itemdesc tego nie ma pomocy ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...