Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no dzięki ziomal :D Z pewnością można coś wykorzystać z nich :)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

No to teraz tylko czekać aż ktoś zrobi na tym serwer :v

Dzięki za wstawkę xD

Opublikowano

Powiesz mi co to jest ?

Dopisz w configach BIND_IP: x   x - Adres IP maszyny, na której jest ten syf, zwany "NetMetin'em".

#Pliczki c*****e, wszystko z poprzednich wersji Mortyriusza, Ashnetii, itp. syfów. Teraz tylko czekać na nowy serwer Cannzasa.  xD

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Dopisz w configach BIND_IP: x   x - Adres IP maszyny, na której jest ten syf, zwany "NetMetin'em".

#Pliczki c*****e, wszystko z poprzednich wersji Mortyriusza, Ashnetii, itp. syfów. Teraz tylko czekać na nowy serwer Cannzasa.  xD

Dzięki ci wielkie :)

Opublikowano

Dzięki wielkie, jak by ktoś mógł powiedzieć jak zrobić żebym mógł sam grać na własnym serwerze na tych plikach to byłoby spoko :>

Opublikowano

Od dawna to mam na dysku.

Na mpc udostępnili by pliki tego serwera co mpc robi tez byście mieli wiec ;) ale + sik za wstawkę ;)

Opublikowano

ma bo mu dałem geniuszu?.

Nic ciekawego.

No okej ja rozumiem ale mógłbyś mi powiedziec czemu psujecie serwer ? Bo to mnie w c**j interesuje . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...