Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zmienić bonusy w Smoczych kamieniach bo mi wychodzi na 0 ( - 3 % czegoś a na dole + 3 % tego samego )

I jak włączyć muzykę (BGM)..

My life is "ragezone.com"

Opublikowano

Jak zmienić bonusy w Smoczych kamieniach bo mi wychodzi na 0 ( - 3 % czegoś a na dole + 3 % tego samego )

Tam bonusy są chyba ustawiane na value ale pewny nie jestem a tej muzyki wgl w cliencie nie ma

te source binki i game co lata w kartach to jakoś zbliżone do plików czy totalny fejk?

To source ma tyle backdoorow ze glowa mala, ukryte komendy itd chcesz to pisz 37010344 gg to podesle Ci swoje prawie 100% odwzorowany netmetin jeszcze tylko alchemie dodam i okno odznak tzn sloty

no kur co to za błąd nie da sie rozpakować item_proto

pisz na gg podesle Ci przekonwerowane
Opublikowano

Gdyby ktos chcial posiadam src w 90% jak na dana chwile odwzorowane source netmetina bez backdoorow dodanych przez sasoriego lub troiana

powodzenia ;) 

tak jak zmieniasz w zbrojach broniach bizu ( bonusy wbudowane )

czyli jak na plikach niesmialego wszystko wgram to bedzie git ?

tez się nadadzą

Opublikowano

czyli jak na plikach niesmialego wszystko wgram to bedzie git ?

Ale pamiętaj ,że w plikach nieśmiałego nie masz wszystkich libów ;)

PandoraMT2[*]

Opublikowano

powodzenia ;)

Sasori powiem Ci tak ze source netmetina nie bylo wasze tylko troiana a sorry moze cos tam od siebie dodales xD na ten moment jeszcze tylko smocza alchemia i mam full xD bo jedyne co Ty tam mogles dodac to te śmieszne komendy haha

Opublikowano

Sasori powiem Ci tak ze source netmetina nie bylo wasze tylko troiana a sorry moze cos tam od siebie dodales xD na ten moment jeszcze tylko smocza alchemia i mam full xD bo jedyne co Ty tam mogles dodac to te śmieszne komendy haha

pokażesz mi jak wywalasz serwer tą komendą? , specjalnie dla ciebie odpale serwer na tym.

Opublikowano

Pliki super łatwe w uruchomieniu nawet na Hamachi. Nie wiem czemu macie jakieś problem syserr czysty, nic nie wywala wszystko stabilnie. Pozdrawiam ; )

00752346662567464666.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...