Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sasori®

mam problem poniważ zrobiłem konto w navi i nie mogę się zalogować do gry a na stronę się normalnie loguje gdzis sie chce zalogować do gry pisze mi że złe dane mogę ci dac sysser z logowania ?

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie też problem z cofaniem expa?
Próbowałem już expić wszędzie i zawsze jest problem że jak wbije się kulkę za chwile exp się zeruje i lvl nie da się wbić.

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

So #filip is too stealer/liar,  he give me source but, in binary when i start compiled binary, in pack folder make .pkg files with 0 bytes with names from index, but in source i cant anywhere change the .pkg to my name..

make pack too, when im in makepack change .Ashnetia to .Myname(example) and pack again, still packing with .Ashnetia

files fomr #filip its crap..

Opublikowano

no to czekamy na nowy "fajny" serwer na "2 tygodnie"

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

­Pomógłby mi ktoś z instalacją tych plików? Chciałabym sobie pograć ze znajomymi ale jestem kompletnie zielona. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

+ Pliki serwerowe wydają się bajeczne :)

Opublikowano

­Pomógłby mi ktoś z instalacją tych plików? Chciałabym sobie pograć ze znajomymi ale jestem kompletnie zielona. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Napisz PW pomogę ci przez TeamViewer`a

Opublikowano

Macie też problem z cofaniem expa?

Próbowałem już expić wszędzie i zawsze jest problem że jak wbije się kulkę za chwile exp się zeruje i lvl nie da się wbić.

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Czyli nikt nie ma takiego problemu?

Opublikowano

Sasori ty spierdolizno

znamy się  ? 

@Edit

a no tak  ... kojarzę  random z mpc forum

tarzaj banana zapiździały zmazie nocny nietoperza

Napisz na gg czy coś to ci pomoge

Opublikowano

znamy się  ? 

@Edit

O k***a, niezłe punche.

Opublikowano

znamy się  ? 

@Edit

Ty śmieszna parówo śmiesz mnie randomem nazywać? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ty śmieszna parówo śmiesz mnie randomem nazywać? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przyszedłeś do tematu ludzi wyzywać ?

Opublikowano

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...