Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktos powie co odpowiada za  wyswirtlanie nazw serweranp  ta pod mini mapa iiinne ?

80108503750670519906.gif

Opublikowano

jesteście za głupi nawet na pliki które posiadają plik instalacyjny... wszystko opisane , a większość komentarzy to jakieś problemy.

Opublikowano

jesteście za głupi nawet na pliki które posiadają plik instalacyjny... wszystko opisane , a większość komentarzy to jakieś problemy.

Gotowa maszyna nic nie da, bo wystarczy że zmienicie adres ip i nie uruchomicie serwera. Będzie trzeba configi edytować na nowo ręcznie, więc po kiego sobie takie problemy robić jak wystarczy te pliki wrzucić  na  maszynę którą już macie( nie do usr/home tylko w głównym katalogu  / robicie folder home nadajecie mu chmod 777 i tam wrzucamy pliki) Zedytować pod swój adres IP oraz hasła do mysql plik instalacyjny panel.sh. zainstalować pliki ( czyli po wpisaniu /start  wybieramy 7 instalacja serwera) i działa bez najmniejszych problemów.

2439476476.png
Opublikowano

ktos powie co odpowiada za  wyswirtlanie nazw serweranp  ta pod mini mapa iiinne ?

Minimap.py

Opublikowano

Podeśle ktos unpackera do item_proto i mob_proto clientowego dzialającego bo jest zakodowane.

Daje 5+like ;)

Wpisz w google  TERENZO ToolUP  i sciągnij najnowszy to będzie działać

Na tych plikach jest możliwość żeby ludzie weszli na serwer Chodzi mi o Serwer Hamachi ? Próbował ktoś już ?

Jest możliwość... ;P

dlaczego jak chce konwertowac item proto z SQL do item proto clientowego robie to i niemam nazw w grze . 

item_proto klientowe jest zakodowane .. 

cos  żle robisz

Opublikowano

Robię konto i mam taki błąd w logowaniu co jest? Piszę że złe passy.. Tabelki dobrze wgrane wszystko odpalone itd..

Taki błąd sysser: 

SYSERR: Feb  5 22:00:33 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'player.account' doesn't exist (query: SELECT PASSWORD('serwer'),password,securitycode,social_id,id,status,availDt - NOW() > 0,UNIX_TIMESTAMP(silver_expire),UNIX_TIMESTAMP(gold_expire),UNIX_TIMESTAMP(safebox_expire),UNIX_TIMESTAMP(autoloot_expire),UNIX_TIMESTAMP(fish_mind_expire),UNIX_TIMESTAMP(marriage_fast_expire),UNIX_TIMESTAMP(money_drop_rate_expire),UNIX_TIMESTAMP(create_time) FROM account WHERE login='bob' errno: 1146)

Pomoże ktoś?

Jest to ważne o co chodzi? Wgrywam wszystko... Konto robię i złe dane i taki błąd o co kaman?

Opublikowano

A Żeby ludzie weszli na serwer to Musze w BIND IP Dać z normalną końcówką ? 

Bo jak daje z Końcówką .100 to nie ma błędu

A Jak daje z normalną końcówką to błąd : socket_tcp_bind tcp_socket : Address already in use

Opublikowano

Wytłumaczy ktoś na jakiej zasadzie client czyta tylko .epk ?

mogę się mylić ale możliwi ze .eix są schowane w bince :)

Opublikowano

mogę się mylić ale możliwi ze .eix są schowane w bince :)

w tym cliencie nie ma czegos takiego jak exi ..

Przebudowane całe kodowanie 

Opublikowano

Spotkał się ktoś z takim błędem na tych plikach?

Uszkodziłem nie chcący Mysql aby naprawić usunąłem cały folder ports oraz mysql. Zainstalowałem od nowa porty a przy instalacji mysql pojawia mi się taki błąd:

===> Installing for mysql56-server-5.6.27
===> mysql56-server-5.6.27 depends on package: perl5>=5.20<5.21 - found
===> mysql56-server-5.6.27 depends on shared library: libmysqlclient.so.18 - found (/usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.so.18)
===> Checking if mysql56-server already installed
===> Registering installation for mysql56-server-5.6.27
Installing mysql56-server-5.6.27...
pkg-static: mysql56-server-5.6.27 conflicts with mysql55-server-5.5.46 (installs files into the same place). Problematic file: /usr/local/bin/innochecksum
*** Error code 70

Stop.
make: stopped in /usr/ports/databases/mysql56-server

o co teraz w tym chodzi? Wie ktoś jak w takim przypadku zainstalować od nowa mysql?

Opublikowano

Uszkodziłem nie chcący Mysql aby naprawić usunąłem cały folder ports oraz mysql. Zainstalowałem od nowa porty a przy instalacji mysql pojawia mi się taki błąd:

===> mysql56-server-5.6.27 depends on shared library: libmysqlclient.so.18 - found (/usr/local/lib/mysql/libmysqlclient.so.18)
pkg-static: mysql56-server-5.6.27 conflicts with mysql55-server-5.5.46 (installs files into the same place). Problematic file: /usr/local/bin/innochecksum
*** Error code 70

Stop.

o co teraz w tym chodzi? Wie ktoś jak w takim przypadku zainstalować od nowa mysql?

Co mają pliki do błędu mysql ?

Uszkodziłem nie chcący Mysql aby naprawić usunąłem cały folder ports oraz mysql

No to brawo... kto normalny wywala folder mysql - wystarczyło odinstalować bazę :) i jeszcze folder ports...

Jak nie macie pojęcia to się nie bierzcie za to

Opublikowano

*** Error code 70

Stop.

Jesli to VPS zrób hard restart

jesti to maszyna na hamachi  usuń wpizdu i skonfiguruj nową .. :)

Opublikowano

Jesli to VPS zrób hard restart

jesti to maszyna na hamachi  usuń wpizdu i skonfiguruj nową .. :)

Zrobiłem hard restart ale niestety nie pomogło :)

Co mają pliki do błędu mysql ?

Uszkodziłem nie chcący Mysql aby naprawić usunąłem cały folder ports oraz mysql

No to brawo... kto normalny wywala folder mysql - wystarczyło odinstalować bazę :) i jeszcze folder ports...

Jak nie macie pojęcia to się nie bierzcie za to

Jezu, dobrze, że mnie nie ukamienowałeś za to że mam problem z plikami :) tak mi się zdawało, że forum jest po to aby pomagać a nie zniechęcać. Dzięki za post który nic nie wniósł :)

Opublikowano

1.Czemu mam problem ze stworzeniem Konto Pisze ciągle że login jest zajęty a tak naprawde go nie ma w Bazie ? 

Sasori® Pomógłbyś bo nie wiem co jest grane ;/

2. Druga sprawa wyglada tak ze koledze pokazuje CH1 Online stworzył postać daje Enter i dalej nic wywala go o Co chodzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...