Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ok, fajnie, ale kur*a ludzie, nie dodawajcie tych sklepów offline, najgorsze gówno, które tworzy pustki na serwerze, wejdę, podropię, i wyjdę na 2-4 dni z wystawionym sklepem offline...

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ok, fajnie, ale kur*a ludzie, nie dodawajcie tych sklepów offline, najgorsze gówno, które tworzy pustki na serwerze, wejdę, podropię, i wyjdę na 2-4 dni z wystawionym sklepem offline...

Zostały dodane ponieważ wspomagają handel. Ja nie preferuję zostawiać dajmy sklepu na noc, bo raz prąd ale to już mniejsza, a dwa dyski mi hałasują

Opublikowano

Wielki szacunek, serio - sklepiki offline i 0 sklepów w M1.

Kiedy rekord online? Ile to będzie 3 osoby na CH1? oczywiście podczas eventu OX.

Ktoś napisał, że 78Lv., a serwer stoi długo - no ja się nie dziwie skoro nie ma z kim grać :D

Strasznie dziwi mnie ból dupska administracji. Nie dorównujecie nawet innym serwerom, a stawiacie się na jakimś piedestale.

Serwera nie polecam, ponieważ administracja to gówno i hejtuje inne serwery, aby ściągnąć graczy na swój, nie polecam jeszcze raz.

W DODATKU GRA TUTAJ 5-10 OSÓB W SZCZYCIE

Opublikowano

Kiedy rekord online? Ile to będzie 3 osoby na CH1? oczywiście podczas eventu OX.

Ktoś napisał, że 78Lv., a serwer stoi długo - no ja się nie dziwie skoro nie ma z kim grać :D

Strasznie dziwi mnie ból dupska administracji. Nie dorównujecie nawet innym serwerom, a stawiacie się na jakimś piedestale.

Serwera nie polecam, ponieważ administracja to gówno i hejtuje inne serwery, aby ściągnąć graczy na swój, nie polecam jeszcze raz.

Idź na te swoje caroline, nie chce mi się nawet podawać liczby sklepów dla takiego pucybuta.

Mów na kiedy, to zamówię włam.

Opublikowano

Serwera nie polecam, ponieważ administracja to g****o i hejtuje inne serwery, aby ściągnąć graczy na swój, nie polecam jeszcze raz.

Chyba wolałbym m1 z kilkoma sklepami, niż zawalone sklepikami, bo GM pisze "jeszcze 15 sklepów w chunjo i będzie OX" no po prostu padłem jak to zobaczyłem XDDD

Lepsze 20 sklepów z normalną zawartością, niż 300 z samymi potkami.

tenor.gif

Opublikowano

Te orty to moglibyście jednak ogarnąć. Po pierwszym wejściu na stronę pojawia mi się reklama

"Bądź na bieRZąco"

Aczkolwiek i tak zagram, bo serwer wyróżnia się ciekawym i nieprzesadzonym itemshopem, czego nie można już znaleźć na innych serwerach nastawionych pod ISa.

Opublikowano

Proponuje dodać czas do ksiąg umiejętności.

Czas jest losowy, co już pewnie wiesz. Co do tych informacji na chat, pojawiają się zależnie od czasu, gdy jest >= jakiemuś.

Zostanie to dokładnie przeanalizowane, zmienione i wypisane w zaktualizowanej prezentacji.

Te orty to moglibyście jednak ogarnąć. Po pierwszym wejściu na stronę pojawia mi się reklama

"Bądź na bieRZąco"

Aczkolwiek i tak zagram, bo serwer wyróżnia się ciekawym i nieprzesadzonym itemshopem, czego nie można już znaleźć na innych serwerach nastawionych pod ISa.

Już tło zmienione z tym fb

Informuję, że kostium świąteczny, renifer oraz czapka w is jest do 1 stycznia, więc proszę nie pytać potem czemu to znikło.

Witajcie. Bóg Smoków się rozwścieczył i zaplanował na dziś Grad Metinów.

Grad ten zasypie mapę Dolina Orków o godzinie 17:00.

https://www.youtube.com/watch?v=rjopH4sANWc

Opublikowano

Grad Metinów na Dolinie Orków ch3 rozpoczęty.

Jest co robić, więc nawet jeśli zastanawiasz się czy wbić i chcesz skorzystać, to wbijaj!

picu9i.jpg

Opublikowano

Nooooo i to to ja rozumiem, serwer na jakim chciałem grać! Żeby sie uzapie*dalać, aby coś osiągnąć! To jest to. Już pobieram i polecam wszystkim! Czekałem na taki serwer!

Opublikowano

Dziś o godzinie 23:00 rozpoczyna się drop blasków, który potrwa do jutra do godziny 15, tak abyście w jutrzejszy jak że piękny dzień grubo się bawili, a nie w metina grali.

Konkurs OX jutro o godzinie 12:00

Co można z blaska zdobyć opisane jest na forum.

Opublikowano

Czy jest/będzie możliwość płatności PaySafeCard za SMy?

Zautomatyzowanej takiej opcji nie ma, najprędzej będzie ona w wakacje, jednak można załatwić tą kwestię z administratorem na ts3 lub pisząc zgłoszenie na support.

Opublikowano

Ile ludzi średnio online?

Ostatnimi czasy między 200 a 250 w momencie, w dniu 400.

~ Wstałem trochę skacowany ale robię stronę zaraz będzie działała  B)

edit strona już działa

Opublikowano

Co z forum i stroną? :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

9678514517428201448717.png

Powoli, ale dosyć skutecznie reklama skutkuje. Na przełomie będzie ona jeszcze większa, więc liczymy że zachęcimy jak największe grono ludzi do gry na naszym serwerze.

Aktualnie przedstawia się to tak:

5697014517440381448717.jpeg

Nie chwalę się liczbą graczy, to jest tylko miasto, dla tych co pytają jak handel wygląda, liczbę graczy sami musicie ocenić wchodząc do gry.

Jeśli planujesz zacząć przygodę na naszym serwerze zapoznaj się z regulaminem gry, oraz innymi ważniejszymi tematami, które pomogą ci uniknąć niepotrzebnych problemów!

Regulamin Gry:

http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/74-regulamin-gry

Regulamin Forum:

http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/1-regulamin-forum/

System Support:

http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/186-system-supportu-kategorie-admini/

Eventy Styczeń 2016

http://forum.cagroso.pl/index.php?/topic/220-eventy-stycze%C5%84-2016

Serwerowa Wikipedia (w trakcie uzupełniania):

http://forum.cagroso.pl/index.php?/forum/46-serwerowa-wikipedia/

Oraz zachęcam do polubienia naszego FP, tam wszystko na bieżąco:

https://www.facebook.com/cagroso
Opublikowano

dodajcie 2/3 strony do eq jeszcze..

Nie planuję, póki co są 2 i gracze nie narzekają.

Pozostaje przekładanie lepszych przedmiotów na drugie postacie oraz depozytu gdy ci braknie slotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...