Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak up pisze, zrobić boją jest za ciężko, przydało by się jakieś ułatwienie jeśli chodzi o kuca, ku tak samo, nienpamietam co ile ku można czytać ale rozwiązanie 55ku co 2h byłoby dobre pogralbym ale graczy coraz mniej, nie ma jakiejś reaktywacji w planach?;-)

• Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

gdyby konia nie robilo sie wieki bylo 10ku do g  i szkaty serverowe spoko  ale co jakis czas event  i z tego tylko egzo i rady  a tak to tylko w is to pozdro

2 osoby na servie moze maja skile na P tak ze POZDRO !... tak samo brak wierzchowca w is ... lub z dropu fajnie by bylo jak by codziennie od 18 do 21 byl do zdobycia z metinow jakis wierzchowiec jak na pl

koń to lajt.....

skille na P ma wiecej osób niż 2

w ciągu 2 dni można mieć 75 lvl na spokojnie

A jak Ci się nie podoba to nie graj, to nie jest priv gdzie masz milion nowych rzeczy tylko powrót do klasyki

Opublikowano

Ludzie, wiecie co oznacza dopisek "hard"? Za niedługo to na serwerach easy będą wbudowane expboty i multihacki (no w sumie w cliencie dedathnota był xD), żeby gracze nie musieli się trudzić z expem.

tenor.gif

Opublikowano

Spoko, wiemy znaczy hard, ale tu nie chodzi o nas, graczy którzy są zainteresowani serwerem i się w temacie wypowiadają. Ogólnie bardzo mi się podoba, ale są rzeczy na serwie które można by zmienić w taki sposób aby przybywało nowych graczy, a serwer się rozwijał i został po tych zmianach hardem. chodzi m.in. o kuca i ku. Ludzie nie będą grać na takim serwie na którym trzeba się więcej natrudzić żeby mieć wierzcha/konia niż na pl albo żeby wbić skilla na g, a to przecież gracze są najważniejsi, ilość graczy decyduje o jakości serwera.

Wbiłem  ostatnio na serwa i strasznie się zawiodłem ludzi tutaj praktycznie nie ma, raz na 30min ktoś coś napisze na wołaj, szkoda:(

Opublikowano

Spoko, wiemy znaczy hard, ale tu nie chodzi o nas, graczy którzy są zainteresowani serwerem i się w temacie wypowiadają. Ogólnie bardzo mi się podoba, ale są rzeczy na serwie które można by zmienić w taki sposób aby przybywało nowych graczy, a serwer się rozwijał i został po tych zmianach hardem. chodzi m.in. o kuca i ku. Ludzie nie będą grać na takim serwie na którym trzeba się więcej natrudzić żeby mieć wierzcha/konia niż na pl albo żeby wbić skilla na g, a to przecież gracze są najważniejsi, ilość graczy decyduje o jakości serwera.

Wbiłem  ostatnio na serwa i strasznie się zawiodłem ludzi tutaj praktycznie nie ma, raz na 30min ktoś coś napisze na wołaj, szkoda:(

No i tu zasadniczy błąd, konia robi się o wiele łatwiej niż na pl, co 4 godziny to w 3 dni można zrobić.

Będzie nie co zmian, pewna osoba skończy trailer, wstawiam prezentacje i ruszy reklama dość ciekawa, nie taka jak dotychczas na yt była.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...